• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    CHILDINTIME: MyriadCoin
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    B3DA: odkud to je?
    B3DA
    B3DA --- ---
    MIKE23: tak doufejme že diff bude následovat, jakože se tak už pár dní tváří. to je dobrá zpráva ne? pokud cena půjde zas nahoru.. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: este porad vytlaci vic nez Pes treba.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: jen se bojím, že MAX dnešním dnem najíždí do pekel ... alespoň jeho graf "price" začíná vypadat jako balistická křivka ... http://dwarfpool.com/max/calc
    B3DA
    B3DA --- ---
    btw, hodně zajímavé, jsem zvědav na další takový coin:
    {
    "blocks" : 13280,
    "currentblocksize" : 0,
    "currentblocktx" : 0,
    "pow_algo_id" : 4,
    "pow_algo" : "qubit",
    "difficulty" : 30.89673868,
    "difficulty_sha256d" : 488585.98711940,
    "difficulty_scrypt" : 10.52874813,
    "difficulty_groestl" : 25.46199587,
    "difficulty_skein" : 921.44709335,
    "difficulty_qubit" : 30.89673868,
    "errors" : "",
    "generate" : false,
    "genproclimit" : -1,
    "hashespersec" : 0,
    "pooledtx" : 11,
    "testnet" : false
    }
    B3DA
    B3DA --- ---
    HOUMLES: a co je teda nejlepší? :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BPB: Nene...ty unexchanged ti přeběhnou do balance a vyplatí se ti příští noc.
    Popřípadě viz
    TOXICMAN.
    B3DA
    B3DA --- ---
    TOXICMAN: zajímavý, viselo mi tam 0.009 od osmýho februára do dneška, 4am.. dneska je 27, takže sedmička se tam vyskytuje... ale 7dní to asi neni. už jsem ani nepočítal, že by to přišlo bez dalšího těžení.
    BPB
    BPB --- ---
    TOXICMAN: aha..ok ok.. je fakt, že jsem se dycky vratil behem par dni..a zase začal težit..faajn! :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    BPB: If your balance is above 0.01 BTC or if your balance is above 0.001 and it's been 7 days since your last payout then you will get paid.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Hlásím už druhý výskyt anomálie s plnou odměnou za blok odeslanou z poolu. Tentokrát u kolegy a opět na utc nitro poolu. Zdá se, že pokud člověk najde blok dostatečně rychle (ve výpisu je vidět, že tam nikdo kromě něj nemá shares) tak dostane plnou odměnu za blok. Ale přijde mi to zvlášní, myslel jsem že šance na toto je minimální (zvlášť s 1x 280x) a pooly takto nefungují.
    BPB
    BPB --- ---
    BLOODRAT: další problémek u Middlu vidim v tom, že když tam chci přestat těžit..nemůžu si uvízlej zbytek poslat do peněženky, proste mi to vubec nevyplatěj...to samé platí coincatcheru
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Ale počítám že to bude stejný jako waffle, bude tam pracovat algoritmus aby to skákalo po nejlepších kurzech...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Možná, já osobně o tom nevím.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: jj, jsem na tom vykonnostne jako ty, takze stejna situace ... popřemýšlím

BLOODRAT: zobrazuje někde MIDDLE strukturu coinů, které na něm těžíme? Třeba u waffle je to jasné a zobrazují, co je aktuálně těženo ...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Middle hromadí spoustu unexchanged, koukám, takže vám to doplatí až to vymění na ten zhruba 0.01BTC/1Mhs/1Day, ale jinak spíš míň a jako výnosnost ano, značně na piču.
    Taky jdu na Maxe, tam se dá aspoň doufat v pumpu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: jebdu Maxe, co na plat.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: tomu se říká "útrapy malého horníka" ... osobně to řeším tak, že jedu týden na jednom poolu a pak se rozhodnu kam jinam (nebo zůstanu). Aktuálně mě trochu zklamal MIDDLE, tam se mi nedaří :( Ještě mu dám 24 hodin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam