• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    CHILDINTIME: Důvěřuju tvým schopnostem a v noci rád nahodím. :-)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    adresa myho zeit poolu je: https://zeit.altcoinmine.org/index.php

snad to pujde, nic neslibuju zejo, doporucuju se zaregistrovat i jinde, pripraveny to mam, jediny co chybi je stahnout, zkompilovat a pustit penezenku..to chybovy hlaseni co se na strance objevuje je spravne
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Kdo tezite UTC tak bacha, prave se zmenil nfactor a jsou zase hw errory. Nove configy jsem jeste nevidel.
    MICA
    MICA --- ---
    Jakej kalendář, takový notifikace, bohužel
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No, to asi nebude, co?

Hey guys. Due to issues with the developer ones again we have to delay the launch date.
    We are deeply sorry and will announce a new release date when we actually have everything working.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

28.02. 17:00 - 2014-2-28 Error 502 Coin Scrypt GMT 1 5:02PM(Eidt:2014-2-21)
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    MRDAC_BEDEN: Po registraci na pool nedorazil zadny email.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Hele, do Pandy jsem šel na tvou radu a vydělal jsem zatím nejvíc ze všeho. :-) Takže jo, s autoritou se smiř. :-)
    MICA
    MICA --- ---
    hmm koukám, že http://www.shiliwu.com/ nebyl příliš vhodně zvolenej zdroj dat pro kalendář :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Nevím, já bych se sebe rozhodně takovou autoritu nedělal: ) A hlavně teď je to na pytel všude díky Goxu, multipooly jsou zmatený jak to letí dolů, lidi kašlou na malý pumpy a lejou to do fiatu v honu za levnýma btc....
    Osobně, protože jsem musel vypadnout na víkend jsem přepnul miner na Ltc, to je asi jediná měna u který si myslím že má šanci ještě jednou překročit svůj stín: ) A jestli seženu večer net, rozhodně bych zkusil instamine zeitcoinu, stojí na masově známé myšlence co má spoustu příznivců a zajištěnou burzu.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: nyxí pool zní dobře :-P
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    A jak nebude co těžit, tak přepnu miner natrvalo na coinex.pw scrypt multipool a budu dělat jen trading ;) M8m ověřeno, že se tím také dá trochu vydělat, i když to denně sežere 2-3 hodiny u PC
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    kdyz vse pujde dobre tak muj pool na zeit bude, poslu link na pre-register nekdy vecer, launch je v 6 rano myslim.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Fajn, skočím taky na to, co on. :-) Třeba ten Zeit vypadá dobře...
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: o víkendu testuji waffle pool, teď je tam diff pro mě ideální 512 :-P jinak pro mě je měřítkem uživatel BLOODRAT, má asi 3x větší výkon než ja, ale dlouhodobě ví kam jít ;)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No dobře. Tak co tedy budeme zítra těžit? :-) Zrovna jsem povypínal Digital Ocean, Primecoin akce ukončena... hledám nový cíl. :-)
    SMOTHY
    SMOTHY --- ---
    MIKE23: Pokud by byla worker diff nesmyslně vysoká, mohlo by se stát že včas neodevzdáš shares přijde třeba nový blok a práce bude k ničemu. S větší diff ale zase můžeš víc těžit a míň komunikovat s poolem = stihneš toho víc za stejný čas, takže ve výsledku by to opravdu mělo být jedno. I když diff 1024 na 750 kHs je fakt nějaká haluz, mě to většina poolů hodí většinou max na 256 (rubu podobnou rychlostí).
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Hele kdo neveri at tam bezi. Udelejte si testy, podle myho se to od parset khs srovna behem pul dne..
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MRDAC_BEDEN: s tema zaprnyma liquid assets to mam taky, souvisi to s tim kdy se ti potvrdi vytezeny bloky a je hlavne kvuli tomu ze tezis rychlejs nez se potvrdi..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MRDAC_BEDEN: :-D

takhle se business delat neda ! :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    CHILDINTIME: CHILDINTIME: MICA: diky za zpetnou vazbu, mrknu na to

a jeste ze zatim tezim sam :)
    Wallet Balance 22,852.97070000
    Locked for users 23,582.10470001
    Unconfirmed 243.04350000
    Liquid Assets -972.17750001