• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    MICA
    MICA --- ---
    CHILDINTIME: V záhlaví je přepočítanej čas
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MICA: tjn, ale je to takovy divny ten coin, vcera oznameni dneska start..za jak dlouho to je? musim uz se konecne naucit pocitat casovy pasma :)
    MICA
    MICA --- ---
    CHILDINTIME: Přecejenom zatim je k dispozici jenom jeden pool. Mít pool na druhym místě by mohl bejt dobrej benchmark aspoň :))
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MICA: jo..maxe jsem mel nekde pripravenyho
    MICA
    MICA --- ---
    Co si myslíte o 365Coin?

CHILDINTIME: Zvládnul bys pool pro keccak? :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: No, na Quark dlabu, ten Zeit sranda coin nechám běžet a konec, pro dnešek mám dost. Aspoň jsem střelil 10 XPM na Cryptsy a můžu se utěšovat, že navzdory všemu mi konto přece jenom narůstá. A pokud bude pes pořádně výt na Měsíc, tak se to ještě zlepší.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    E2E4: Tak nějak, ale je to divoký odhad. Diff docela skáče, byly velké výpadky, pool mi ukazuje skoro půl mega mincí na den, počítám tak s polovinou a maličko lepším kurzem.

BORGDOG: Epic fail :o) Ale s linuxem se fakt nauč, není to takový problém, nainstalovat si pod win třeba xubuntu distro a pak už je to jenom o google skillz co zvládne i začátečník. Třeba časem přijdeš tučňákovi natolik na chuť že ho začneš upřednostňovat před Windows, jako se to stalo mě :o)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Ono je to asi fuk, ze tří poolů mi nejde ani jeden. A legrace navrch: Nemám 23 tis. zeitcoinů, ale jenom 23 coinů. Epic...
    MICA
    MICA --- ---
    E2E4: Mně se to blbě udává přesně když výkonu 10~15% tvoří grafika na kompu, kterou mám puštěnou jen občas :))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BORGDOG: šmarjá, použíj BAMT nebo SMOS, nauč se trochu s Linuxem, není to těžký..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BLOODRAT: aby to bylo srovnatelny, musime udavat udaje v mBTC/Mhs/den. A měli bychom tuhle jednotku nějak pojmenovat, např. výtěžák. :)

Tj podle tvých odhadů 20-100 výtěžáků? Ale to od začátku, ne když začneš těžit teď, ne?
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Na čase nějakou flashku vyhradit pro nějaký live distro :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Hmm, tak QuarkBar wallet jenom na Linux. Zase. Ať už s ním jdou všichni do...
    MICA
    MICA --- ---
    Taky taky 100k. Jen si musim dávat pozor abych se už neregistroval na poolech, který chtěj na každou
    změnu v nastavení emailový potvrzení. Vždycky mám po výběru z takového poolu chuť někoho umlátit kladivem.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak 100k natěženo, a to jsem měl několik extra výpadků (Hashstrike nějakou hodinu vůbec nešel, chvíli na nyxpoolu)...

E2E4: Hele, počítám že budu mít po 24h cyklu 300k, tzn podle kurzu 0.06 až 0.1btc, což je naprostý luxus na 3Mh/s.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    E2E4: proti 18Gh/s fakt uz nehraju :) hash.so by mel byt ok.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CHILDINTIME: No 10 Ghs je hardcore..

Jaká je ale aktuální výtěžnost zeit?
    Je nějakej multipool kde se těží?

A na tvým poolu jsem koukám už sám, takže jako poslední zhasínám. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CHILDINTIME: No 10 Ghs je hardcore..

Jaká je ale aktuální výtěžnost zeit?
    Je nějakej multipool kde se těží?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tak jsem kouknul a mám zatím 23,5 tis. Poslal jsem na cryptorush, až dojde, uvidím, co koupím. Možná psy? :-)

A od jedné schválně zkusím ten quarkbar.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

01.03. 13:00 - 2014-3-1 QuarkBar 12:00GMT(Add:2014-2-26)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CHILDINTIME: dik za info. jsem to prave tak moc nesledoval...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam