• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    B3DA: jj I 13 a jedu. ale tak LOL a nejake strategie, zadne brutalni (mysleno graficky) FPS..
    B3DA
    B3DA --- ---
    MORPHLER: paříš? já jsem rád, když s I=13 pustim video :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    QWWERTY: crashne ti karta, ne cely system. normalni i we win.. rebootne grafic drivery a jedes dal. sem tam se mi to stava kdyz tezim a parim zaroven
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    v jednom z mnoha scrypt readme / tutoriálů / manuálů jsem se dočetl
    "Your card will crash and you will need to reboot when you are trying to find the best settings."
    nešlo by to obejít testováním a hledáním pod linuxem, kde by měla jít GPU resetovat příkazem místo celýho systému?
    jaká je přenositelnost konfigurace z linuxu na win?
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Po několika dnech na waffle poolu potvrzuji výtěžnost 10mBTC/1MH/den ... dokonce tam teď něco ještě ladí s jejich algoritmem pro přeskakování měn.
    MICA
    MICA --- ---
    A koukám, že spolehnout se na http://www.shiliwu.com/ , že bude mít u každý položky iframe s odpočtem času, se nedá. Achjo. Až budu mít čas tak to ve skriptu poladim nebo to předělám na jinej kalendář.
    MICA
    MICA --- ---
    JACQUES157: Ne, cíl většiny je dumpnout premine hned jak je to možný :)
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    BORGDOG: a kolik z nich to mysli vazne? nesleduju deni natolik do hloubky, abych delal zavery, ale placnu treba 95% vsech techhle altcoinu je jen pokus nejakyho nerda udelat si vlastni "menu", vyzkouset, zahrat si.. je to jen hra. mozna krome bitcoinu samotnyho a nekolika specifickejch, "vazne" minenejch coinu (namatkou treba quarkcoin, mastercoin) je to jen hracickovstvi.. jak pak od toho cekat nejakou serioznost.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Sad but true. Ovšem míra amatérismu a kreténismu těchto "developerů" je až fascinující. Kdybych takhle dělal svoje projekty... bez komentáře.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Nemůžeš zruinovat něco, co neexistuje.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tohle je dokonalý způsob, jak naprosto zruinovat důvěryhodnost veškerých altcoinů.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    fraska na entou opet :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BORGDOG: zatím se zdá, že jsi o nic nepřišel.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ENAPAY: Ten Vertcoin Miner bohužel nerozchodím, takže smůla.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Ten gpu to je zase krasny launch.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

02.03. 23:00 - 2014-3-2 GPU Coin 5PM EST (Add:2014-2-19)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    B3DA: na mmc je sice gpu miner ale je pomalejsi nez cpu co jsem tak cet
    BLOODRAT: taky nejak nesleduju vsecko kolem, tezil jsem ted dimecoin asi 14dni a vsimnul jsem si, ze nejak vzrostla obtiznost a lezlo z toho hrozne malo :) ten se mi zdalo, ze z quarku vydelava nejlip, ale uz taky pada cena no
    B3DA
    B3DA --- ---
    na memorycoin též existuje gpu miner. snad jen primecoin zůstává cpu only.
    B3DA
    B3DA --- ---
    existuje upravenej sgminer taky. a ta cena je řekl bych už nějakou chvíli poznamenaná..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HOUMLES: Existuje nějaká co se vyplácí? Jak scénu cpu mincí nesleduju tak nemám přehled. Tím minerem myslíš Smelter?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam