• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Hm tak s Intensity 20 a nastavenejma tema scan time a expiry skoro 40% Rejected..! Takze problem je Intensity. Chm. Myslim ze muzu prohlasit ze nechapu jak to funguje. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MRDAC_BEDEN: To je super, tim se vyteznost fast-switching poolu dostane nad waffle..
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    MRDAC_BEDEN: takze uz se updatovali statistiky... a rejected = 0 !!!! :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    dámejídlo velká pohodička. víc takovejch služeb a nejenom za btc by bodlo.
    tož uvidíme za rok :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    taky jsem upravil queue jsem mel 1, zkousim zvysit a expire naopak snizit na jedna a scan ze 120 na 1 tak uvidim. jsem ted na wafflepool. na middle jsem mel rejected mezi 5-15 procentama. lisilo se to podletoho jak zrovna upravil servry...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    ja s 290 5 az 8%. ted jsem zkusil pridat:
    "queue" : "5",
    "scan-time" : "1",
    "expiry" : "1"

a vypada to, ze reject klesa
    DONALD
    DONALD --- ---
    DONALD: u 3x AMD Radeon HD 7850
    DONALD
    DONALD --- ---
    stejne se mi to zda hrozne moc, ja mam na middlecoin 3% rejected
    -v 1 -g 1 -I 18 --thread-concurrency 8192 -w 256 -s 15 -E 15
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: hm tak s I 18 a scantimy 10 klesla reject rate na 13%. to de. jdu zjistit jestli to je Intensity nebo tema casovacema.. (Nebo je to tim ze multipooly tezi uz jen doge a litecoin. :)

asi by taky fakt stalo za to prejit na techdle rychle prepinajicich multipoolech na karloth cgminer nebo neco co ma osetrene to rychle prepinani...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: koukam ze mi kus vypadl - i kdyz je to rejected tak se to akceptuje, nebo co..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    EDASX: Middlecoin (a clevermining) mají vysoký podíl rejected, protože rychle střídají různé malé coiny.. ale i když je to rejected někde ve vlákně o middlecoinu byl patch / návod co změnit ve zdrojáku cgmineru.

taky jsem četl doporučení snížit Intensity, ale to se mi nějak nezdá... EDASX: pěknej odkaz! Asi teda zkusím poladit ten scantime a Intensity.. Momentálně mám na cleverminingu 23% reject rate. :/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OTAVA: nevím co přesně myslíš tím shares, WU neboli accepted +rejected hashrate z poolu?

já mám teď

hashrate 176, WU 142

hashrate 475, WU 432
    CUBBA
    CUBBA --- ---
    KRISHNA: ja se snazim v brne. neco je v reseni. cena elektriny teda bude spis za 4.8 - 5 ale zase to mam kousek kdyby se to kouslo.

pokud tam budu moct pribrat dalsi, dam vedet sem

a urcite mam zajem o dalsi informace o te levne elektrine u tebe
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na Widlich jedu SG miner.
    EDASX
    EDASX --- ---
    MIKE23: protoze se tehdy nezkompiloval :-)

Jinak celkem zajimavy odkaz: mozna bylo http://middlecoin.kobal.org/index.php/Main_Page
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    EDASX: proc pouzuvas BFG miner? ja jedu na cgmineru 3.7.3 a vše bez problémů
    EDASX
    EDASX --- ---
    Ma tu take nekdo problem s vetsi nestabilitou BFG Mineru pri pouziti middlecoinu (tj. pri zmenach obtiznosti/men)... LTC drzi jak pribitej, ale middle mi proste pada treba jednou za 3-18hodin.
    EDASX
    EDASX --- ---
    Zdar, jeste bych mel takovej lajckej dotaz :-) Kdyz porovnam tezbu scryptu na middlecoin a tezbu primo LTC... tak vidim v BFGMineru nasledujici:

LTC
    OCL 0: 82.0C |  0.83/ 0.82/206.9Mh/s | A:1000 R:10+0(none) HW:0/none

Middlecoin
     OCL 0: 76.0C |  0.79/ 0.61/38.82Mh/s | A:13627 R:256+ 9(1.9%) HW:0/none

Jde mi o pomer mezi hashrate a tim druhym cislem. Protoze se mi zda, ze vlastne na middlu v prumeru 25% hashrate zahazuju... coz muze byt dano tim castym switchovanim men?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KRISHNA: tak elektrina za 1,5 Kc/ KW zni dost dobre :)

Urcite bych se pridal zatim delam tak 400 W,a el asi pujdu vys.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Někdy před měsícem jsem tu psal, že budu řešit prostor, kam bych si chtěl dát minery, pár z vás se mi ozvalo. Doufal sem, že na začátku března už budu mít jasno, ale člověk, který mi to má pronajmout má čas až příští pondělí. Takže v pondělí dám echo + případně fotky, jak to tam vypadá. Pro připomenutí, elektrika za cca 1,5kč/kw. Ozvu se do pošty těm, kteří měli zájem.

Nebo kdybyste někdo věděli o nějakém podobném prostoru s levnou elektrikou a dobrým zabezpečením, tak dejte vědět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam