• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MICA
    MICA --- ---
    Jdete někdo do některé z těhle měn? Já uvažuji o Stability Shares, vypadá, že by šlo nějaké pěkné množství instaminout
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

05.03. 21:00 - 2014-3-5 DynamicCoin 8PM GMT (Add:2014-3-5)
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

05.03. 21:00 - 2014-3-5 Stability Shares 8PM GMT (Add:2014-3-5)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Uklidním vás, jednak je emise omezená počtem, a jednak 2Q/3Q nedodrží ... si myslím.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Když budeš takhle uvažovat, bude tvá sklenice vždy zpola prázdná.

Já doufám, že Alpa to stihne nejpozdějš do přelomu Q2/Q3, ale nemusí ani nijak extra dřív když teď stojí btc nejníž za dlouhou dobu, takhle jsem si ostatně postavil plán a zatím všechno vychází víc než výborně, miner zaplacen a na Alphu bude do konce měsíce také vyděláno.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Nijak mě to neláká. Mít 300 USD, použiju to na nákup komponent na lepší komp, za 3 000 pořídím rig. Ne něco, co za pár měsíců vyhodím a když se to třeba podělá, bude to nejspíš na vyhození hned. Pro mě jako "malého" minera je existence tohoto bazmeku špatná zpráva. :-(
    B3DA
    B3DA --- ---
    pod 100w, pěkný..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Esli bude nekdo obednavat, tak bych jeden kousek za 300 USD vzal, ciste ze zvedavosti jak to funguje.
    B3DA
    B3DA --- ---
    no to zní hodně dobře ale Q2/Q3 ? to by mě zajímalo jak bude v srpnu třeba vypadat graf diff ltc. jestli je tohle už v prodeji..ale 5Mhs, hmm jaká přibližně spotřeba, tušíš?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    OTAVA: Píše se, že je to předražený, no...každopádně první asic scrypt miner to je, o tom bezpochyby. Nedivím se jim že na tom chtějí vyvařit, lidé jim prý skoupili první batch za čtyři minuty po oznámení.

Já čekám na Alpha, mám pořád preorder za 0.85BTC na Q2/Q3 2014 a zbývá doplatit cca 1k GBP (Možno i v BTC, tak doufám že tou dobou už budeme to the moon)...za 5Mh/s ASIC scrypt miner.
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLOODRAT: a za ty 3 Mh/s chtej 3000 USD ? mno nevim docela palka i prihlednutim k ty spotrebe .. 60 k tyvole, skoda. Nemam tech 6 BTC, proste nemam :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: co, kde ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    B3DA: za 3stovky, samozřejmě. 3k chtěj za 10kousků + hub...
    B3DA
    B3DA --- ---
    trošku mi hlodá ten gridseed.. když vezmu že za 3k$ dostanu 300khs scrypt při cca 25W a srovnám to třeba s 270x? (kdybych chtěl stavět třeba jen 1mhs tak už jsou to zajímavý počty, co se elektriky týče)
    a na druhou stranu, začnu pomalu karty tunit na jiný algoritmy.
    nevim jestli je dobře, jak se to všecko vyvíjí a rozvíjí. nicméně mě docela baví to sledovat :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Napadá mě, čistě ze zvědavosti, zkoušel jste někdo na rigu pustit 3DMark? :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Hm tak s Intensity 20 a nastavenejma tema scan time a expiry skoro 40% Rejected..! Takze problem je Intensity. Chm. Myslim ze muzu prohlasit ze nechapu jak to funguje. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MRDAC_BEDEN: To je super, tim se vyteznost fast-switching poolu dostane nad waffle..
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    MRDAC_BEDEN: takze uz se updatovali statistiky... a rejected = 0 !!!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam