• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Hlavně teď brutálně vyletí Ltc, počítám že do dvou týdnů jsme na diff 5k.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    B3DA: Aj multipooly jdou do kytek :( ... a to jsem četl, že je stále optimalizují pro nejlepší výtěžnost
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Jenomže ona JE zpola prázdná. :-D A plnění mi dost vázne.
    B3DA
    B3DA --- ---
    to s těma 100 blokama mi na poprvý nějak uteklo... koukal jsem na ty pěkný vobrázky :))
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Vy jste si to nepřečetli? Lol :o)

MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Ah, sakra a to mi dalo takový práce vytřídit dementní pooly (ty co použadujou verifikaci emailu)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Spíše hledám něco s extra nízkou diff a dlouhodobě relativně stabilní cenou. Zvažuji těžit na více CPU po 100kH/s a dlouhodobě by se to mohlo chytit ... máte někdo tip? Feathercoin, Mincoin, Worldcoin, Mooncoin???
    B3DA
    B3DA --- ---
    The first 100 blocks will have a lower reward of 10 coins per block...blocktime 90s...kgw.

I'm out :)
    MICA
    MICA --- ---
    BLOODRAT: Jojo nemusíš, to co instanatěžim já je vždycky bezcenný nakonec, to je jistý :))
    B3DA
    B3DA --- ---
    v době, kdy clever dává 0.00656BTC/1mhs/den a ltc sype o půlku míň než včera, je třeba hledat alternativy :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Já ne, nějak tomu těžení do šuplíku nevěřím.
    B3DA
    B3DA --- ---
    xss na chvilku a uvidíme..
    MICA
    MICA --- ---
    Jdete někdo do některé z těhle měn? Já uvažuji o Stability Shares, vypadá, že by šlo nějaké pěkné množství instaminout
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

05.03. 21:00 - 2014-3-5 DynamicCoin 8PM GMT (Add:2014-3-5)
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

05.03. 21:00 - 2014-3-5 Stability Shares 8PM GMT (Add:2014-3-5)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Uklidním vás, jednak je emise omezená počtem, a jednak 2Q/3Q nedodrží ... si myslím.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Když budeš takhle uvažovat, bude tvá sklenice vždy zpola prázdná.

Já doufám, že Alpa to stihne nejpozdějš do přelomu Q2/Q3, ale nemusí ani nijak extra dřív když teď stojí btc nejníž za dlouhou dobu, takhle jsem si ostatně postavil plán a zatím všechno vychází víc než výborně, miner zaplacen a na Alphu bude do konce měsíce také vyděláno.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Nijak mě to neláká. Mít 300 USD, použiju to na nákup komponent na lepší komp, za 3 000 pořídím rig. Ne něco, co za pár měsíců vyhodím a když se to třeba podělá, bude to nejspíš na vyhození hned. Pro mě jako "malého" minera je existence tohoto bazmeku špatná zpráva. :-(
    B3DA
    B3DA --- ---
    pod 100w, pěkný..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Esli bude nekdo obednavat, tak bych jeden kousek za 300 USD vzal, ciste ze zvedavosti jak to funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam