• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    MICA: Mně furt vychází MAX (0.1217) výhodněji než přimo LTC (0.1173) :(
    MICA
    MICA --- ---
    LTC
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    Co lidi těžíte?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BLOODRAT: Mne teda neprijde ze by hashrate ltc ted rostla nak dramaticky, byly tam vetsi skoky, viz historie. Peknej graf je na bitcoinwisdom..
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    O kolik obvykle vyskočí a následně klesne coin při přidání na cryptsy? Nebo se to nedá obecně říct?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    KRISHNA: Ha.

Estimated Next Difficulty: 3,942 (+8.40%)
    Adjust time: After 291 Blocks, About 10.4 hours

Told ya. A počkej za tejden.
    B3DA
    B3DA --- ---
    měl bych si zavřít všecky ty nyxy na různých místech, nějak mi utíkaj příspěvky. haluz.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MIKE23: můžou optimalizovat do aleluja, když nebude existovat coin, který se v danou chvíli vyplatí těžit (low diff) a prodávat (high rate), nemůže existovat ani zisk.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    KRISHNA: Dočkej času. Ono taky předtím šlo těžit alternativy. Teď se nerentuje skoro nic a co by snad náhodou mohlo, na to naskáčou mulťáky a dojebou diff. Lidem rychle dojde co z altměn má budoucnost a jde to těžit scryptem.
    Pokud tedy někdo nemá v rukávu Maxe.2.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BLOODRAT: 5k nebylo ani kdyz byl ltc pres 30$. Nemyslim si
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Hlavně teď brutálně vyletí Ltc, počítám že do dvou týdnů jsme na diff 5k.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    B3DA: Aj multipooly jdou do kytek :( ... a to jsem četl, že je stále optimalizují pro nejlepší výtěžnost
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Jenomže ona JE zpola prázdná. :-D A plnění mi dost vázne.
    B3DA
    B3DA --- ---
    to s těma 100 blokama mi na poprvý nějak uteklo... koukal jsem na ty pěkný vobrázky :))
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Vy jste si to nepřečetli? Lol :o)

MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Ah, sakra a to mi dalo takový práce vytřídit dementní pooly (ty co použadujou verifikaci emailu)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Spíše hledám něco s extra nízkou diff a dlouhodobě relativně stabilní cenou. Zvažuji těžit na více CPU po 100kH/s a dlouhodobě by se to mohlo chytit ... máte někdo tip? Feathercoin, Mincoin, Worldcoin, Mooncoin???
    B3DA
    B3DA --- ---
    The first 100 blocks will have a lower reward of 10 coins per block...blocktime 90s...kgw.

I'm out :)
    MICA
    MICA --- ---
    BLOODRAT: Jojo nemusíš, to co instanatěžim já je vždycky bezcenný nakonec, to je jistý :))
    B3DA
    B3DA --- ---
    v době, kdy clever dává 0.00656BTC/1mhs/den a ltc sype o půlku míň než včera, je třeba hledat alternativy :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Já ne, nějak tomu těžení do šuplíku nevěřím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam