• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Problém s PoS v UTC je ten, že se to projeví až nějak po roce. Probíhají diskuze o tom, že by se to mělo změnit na měsíční počítání, ale bumface není příliš otevřen změnám. Takže je to zatím k ničemu. Na druhou stranu on má s UTC dlouhodobé plány sahající až do 2015 takže z tohoto pohledu to může dávat smysl. Pokud mu teda člověk bude věřit, ale zatím se chová tak, že mu věřím. Proti dlouhodobému držení pak ale zase mluví to, že ke změnám n-factoru dochází celkem rychle a zanedlouho se to bude těžit spíše cpu než gpu.
    Já zkusím polovinu nebo možná i více prodat na cryptsy peaku a pak nakoupit znovu.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: no jak se to vezme... asi by se teďka plácalo o něco níž než kolem 480 éček :)
    jinak třeba mcxnow má systém úroků, vůbec se mi ta směnárna dost líbí.. ale nechávat hromadu BTC v realsolidově peněžence po delší dobu z toho mi trochu běhá mráz po zádech.
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: kdyby tudle vlastnost mělo BTC byla by to totalni pecka :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    z vlákna utc na bitcointalku:
    20% interest per year if you:

1. Have UTC in wallet
    2. Don't spend it during that year
    3. Have wallet online all year
    4. Have wallet unlocked for minting, do this like so:
    - Open debug window, then console, then type: 'walletpassphrase' yourpassword '999999999' true

In Depth Explanation of POS: https://en.bitcoin.it/wiki/Proof_of_Stake
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: coze ? Kde ze ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    jestli to dobře chápu (s žádnym proof of stake mechanismem jsem ještě neměl tu čest), tak pokud budu mít zapnutou a odkódovanou peněženku a budu furt těžit, připisuje se mi úrok 20%p.a. z držených coinů?
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    MRDAC_BEDEN: jo a jak to funguje se mne neptejte :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    B3DA: ten jane scrypt v prubehu casu "nejak meni slozitost" a vyrazne klesa hashrate. Narazil jsem na menu s jane scyptem, kde mi 280x nedala vic 5khs
    B3DA
    B3DA --- ---
    mě se to celý nějak nezdá, jaktože lidi s 280x reportujou kolem 500khs? nebo se to postupem času zpomaluje? můžu se stavět na hlavu ale nad 150 se nedostanu s žádnym konfigurákem..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    E2E4: U mě to většinou byla hlavně intenzita, ale tak především nemám moc zkušeností s jane scryptem, pro mě to byl objev dne :o)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BLOODRAT: HW errory prakticky vzdycky dela TC.. :]
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Takle už by to šlo.

BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Ten miner nechutně padá, ale myslím že jsem našel limitní hranici. A ty HW errory dělá TC, těch 16k pomohlo dost :o)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BLOODRAT: Hlavni problem jsou ty HW errory!
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    No jo, pool ukazuje invalid 7%. Bude to chtít poladit.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BLOODRAT: s tolika HW errors budes ve vysledku tak na polovine
    B3DA
    B3DA --- ---
    mám jinej problém, rozjedu to jen na jedný kartě. ta druhá se chytá tak 8khs max. když na ní pustim scrypt, tak ta co jede scrypt-jane zpomalí o polovinu cca...ááá de se ladit..
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: mě to jede taky 150, ale nemám ani jednu hw, tohle je nějaký moc, ne?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Jede vám to nějak málo na těch R9 280x. Takhle to vypadá u mě.

timeout /t 20
    setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    ultracoinminer -o stratum+tcp://ultra.nitro.org:3337 -u Bloodrat.DV7 -p x --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --intensity 12 --vectors 1 --worksize 256 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 8192 --shaders 2048 --gpu-engine 1080 --gpu-fan 0-45 --gpu-memclock 1500 --gpu-memdiff 0 --gpu-powertune 20 --gpu-vddc 0.000 --temp-cutoff 95 --temp-overheat 85 --temp-target 65 --expiry 120 --gpu-dyninterval 7 --gpu-platform 0 --gpu-threads 2 --hotplug 5 --log 5 --queue 1 --scan-time 1 --temp-hysteresis 3 --shares 0 --no-submit-stale

XSOFT
    XSOFT --- ---
    Je nekde upraveny cgminer na keccak i scrypt-jane? Pripadne sgminer 4.1.0+
    na keccaka mam fork z cgminera zvaneho 3.7.3 (.3 na konci a ma modry pruh ve statech)
    linux, thx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam