• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BLOODRAT: slyšel jsem už o případech, kdy lidi rozprodávají rigy :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ESORIMR: http://blockrewards.com/?coin=DOGE

HOUMLES: No jo, teď je pro scrypt blbá doba, žene to lidi do rizika. Přitom měsíc zpátky tu byly měny, které ti vypotily s 3Mh/s 1BTC za deset dní a když jsi těžil LTC, měls jich 30 měsíčně. Teď je to s bídou dvacet a ostatní měny jsou prakticky bezcenné.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

12.03. 05:00 - 2014-3-12 Brightcoin 4AM (Add:2014-3-10)
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    jo a ještě kdy se půlí ten pes? at to můžu všechno dumpnout
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    jakej multipool je ted nejlěpší? waflle dává nějak málo.. coinex vypadá dobře celkem..
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLAF: Ne, to vidím poprvé. Ale zpracované to mají hezky. Možná někdy zkusím.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Mmch, jen tak ze zvedavosti, netezite nekdo Cr? ( http://cryptocredits.org )
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MRDAC_BEDEN: Navíc, kurz už taky dost spadl a padá dál.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MRDAC_BEDEN: Už ne. Těžil jsem je asi dva měsíce a tak 30% všeho, co momentálně mám je z nich, ale diff už stoupl moc. Najde mi to tak 5 chainů za den, to se už teď víc vyplatí ten Coinex plus chytat startupy.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BORGDOG: mne to spis pripomina demenci. CPU lze pouzit pro tezeni Primecoinu
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BLOODRAT: jenom mi to prislo vtipny, takova sranda mena :) nic neni zaruceny, to ze to vylezlo vzdycky doted neznamena, ze to nekam jeste vyleze... ale uvidime, ja jsem na psa jeste nesah a ani to nemam v umyslu a radit odeme asi nema smysl pac scrypt netezim
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Já jsem trpělivej. Připomíná mi to kopání goldů ve WoW. :-)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: njn, ale budeš jako já denně měnit pididrobky ... jak už jsem psal, se svými 750kh/s udělám denně z pididrobků cca 0.006 BTC ;) ... u tebe to budou malé dílky LTC, ale i tak se to dá.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Zkoušel jsem to, ale můj komp je slabý i na tohle, všechno co najdu je "booo!" A za Digital Ocean už platit nechci. Jediné, co mi jde a dává ty pididrobky je ten jejich multipool.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: jj, já zvažuji tam pustit na litecoin několik 50kh/s cpu minerů a třeba z toho pár LTC bude za měsic dva. Už jsem to otestoval a fungovalo mi to taky.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Neshledávám v tvé taktice žádné chyby. A budu se jí řídit taky, i když nové čokly nakupovat radši nebudu, ponechám jen ty staré příkazy.

MIKE23: CoinEx je první multipool, kde my s mými cca. 3 kh/s vůbec jde těžit. Jasně, jsou to pididrobky, ale aspoň něco přibývá. A asi to budu dělat jako ty, akorát že to budu směřovat do Litecoinu. Jednou za den dva ty drobky přesypu... no a uvidí se.

Ach jo, chtělo by to aspoň ten Gridseed, když už není na rig nebo novej komp. :-)
    MICA
    MICA --- ---
    Já furt jedu UTC, chívili jsem dumpoval, ale teď držim a čekám, že to někdo pumpne, nebo že budu mít zas štěstí na nalezení bloků
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Na LTC přepnu až to bude 4.5 a níž, do té doby mi to za riziko s čoklem asi stojí...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HOUMLES: Ta základna je obrovská, věřím tomu že když to teď padne, spousta KOUDYů to nakoupí a budou čekat na halvening...víc jak půl roku čoklovi samozřejmě nedávám, ale poslednímu výdechu věřím.
    Pokud do té doby nepřijde btc raketa, která by ho mohla nadobro sestřelit. Ale tu vidím do halveningu nepravděpodobnou.
    Jestli vidíš v mojí taktice nějaké do očí bijící nedostatky, poděl se, jsem jedno ucho a elektřina není levná :o)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    HOUMLES: on to myslí správně, před halveningem vždycky vyleze na 1,5-2 násobek a pokud máš natěženo, tak zisk je jistý ;) Je třeba ale vhodně a ve správný čas prodat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam