• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: Za posledních 24 hodin jsem s 2370scryptkH (425janekHash) rigem natěžil 120 UTC což je podle aktualního kurzu 0,024 BTC.
    Tedy 0.01 BTC/1scryptMH. Zatím nedumpuju a zkusim počkat jestli to nevyleze ještě (Což znamená, že to pujde do hajzlu :D)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MICA: kolik to hodí na MH?
    MICA
    MICA --- ---
    Já pojedu asi pořád ještě UTC. Poprvé mi těžení sype stejně a často i více než je teoretická výtěžnost, která se zobrazuje na poolu :D
    MICA
    MICA --- ---
    A kalendář plnej IPO scamů, to nám zas nastává těžké období zdá se :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    se vyrojilo takovejch gox remedy coinů, asi nová scam šablona...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Zatím asi ne. Nic jsem nenašel a na BT taky nic.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BORGDOG: prodava se to nekde ?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Těžíte někdo ten Brightcoin? Od rána jich už mám asi 15.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    OTAVA: fakt se na domaci tezeni cpu vyser :) nema to absolutne zadnej smysl proti farmam a botnetum..
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    OTAVA: nikdy nebudou mít výtlak jako botnety a server farmy na kterých těží jejich admini. Ten nepoměr mezi tímhle a domácím těžením mi přijde mnohem větší než u gpu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ENAPAY: nevim, ale co vsechny ty novy algorytmy ? Ony ty novy CPU uz budou mit asi slusnej vytlak ..,

Osm jader na 4 Ghz musi proste neco davat
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    OTAVA: Nevím, ale domací CPU těžení mi taky přijde jako nesmysl. Resp. když už něco doma máš tak to asi můžeš nechat běžet, ale kupovat hw kvůli cpu těžení se imho fakt nevyplatí.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    piokukuju po tomdle zeleze :

AMD Vishera FX-8320 FD8320FRHKBOX | CZC.cz
    http://www.czc.cz/...produkt?q-category-id=fplcb3ucvuh5286r50bmolmh96&q-c-0-f_2025182=sAM3%2B+socket

TDP ujde, osm fyzickych jader, jako neco uz by to mohlo vytlacit ..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HOUMLES: Diky - jako kdyz pustim na notebooku tezeni prime (8 threadu) a zaroven tezim na grafice, jede to porad stejne, ale procesor tam je brutal vykonej a ta Nvidia proste vc jak 55 Khs stejne neda, takze tam je to asi jedno.

Otazka je taky kolik pustis threadu zejo. Kdyz mas ctyrjadro a pustis dva, nebo tri thready, tak by to mohlo bejt v pohode
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MRDAC_BEDEN: mno tak on mi tam ten soucastny procesor jede na cca 50% vykonu a to jsou tam jenom dve karty. Takze kdyz tam nalozim vyrazne vykonejsi za petikilo (se stejnym TDP), tak IMHO bude zrat min.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    mam takovej pocit, ze kdyz na gpu rigu jeste spustis tezeni pres cpu tak se drasticky snizi vykon vsech gpu .. cet jsem to na vic mistech, ale zkusenost nemam
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    OTAVA: do rigu se kupuje nejlevnejsi mozny procesor, protoze tezit cokoliv pomoci cpu se nevyplati. jediny kdy se vyplati tezit pomoci cpu je kdyz mas botnet a flakajici se servery, stroje u kterych neresis zivotnost a elektriku...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Az natezim dalsi LTC, na chvili to tam teda asi hodim.

Alwe sere mi ze se mi nepodarilo rozjet to na CPU, pac mi doma zahali Ci7 @3,2 :-(
    Teda zahali - prohani Primecoiny no.

Mate nekdo zkusenosti s vykonem CPU ? Kupuju ted do rigu nejlepsi procesor co to umi - Core 2Duo E6600
    (umi to i Q6600, ale za ten lidi chtej jeste tak 1500 - 2000 a za dvojnasobek muzu mit to sileny osmijadro od AMD s podobnym TDP.)
    Nema to HT, ma vubec cenu ten vykon nekam poustet, nebo radsi podvoltovat a setrit ?
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BPB: na crypto-trade.com což je hlavní utc burza má pěkný buy support. Já doufám že bude pomalu stoupat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: mozna ne - neni nachylny na multipooly, tak uvidime.
    BPB
    BPB --- ---
    UTC se nejak ustalilo..a za chvili to pujde definitivne do pr.... že jo ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam