• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Az natezim dalsi LTC, na chvili to tam teda asi hodim.

Alwe sere mi ze se mi nepodarilo rozjet to na CPU, pac mi doma zahali Ci7 @3,2 :-(
    Teda zahali - prohani Primecoiny no.

Mate nekdo zkusenosti s vykonem CPU ? Kupuju ted do rigu nejlepsi procesor co to umi - Core 2Duo E6600
    (umi to i Q6600, ale za ten lidi chtej jeste tak 1500 - 2000 a za dvojnasobek muzu mit to sileny osmijadro od AMD s podobnym TDP.)
    Nema to HT, ma vubec cenu ten vykon nekam poustet, nebo radsi podvoltovat a setrit ?
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BPB: na crypto-trade.com což je hlavní utc burza má pěkný buy support. Já doufám že bude pomalu stoupat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: mozna ne - neni nachylny na multipooly, tak uvidime.
    BPB
    BPB --- ---
    UTC se nejak ustalilo..a za chvili to pujde definitivne do pr.... že jo ? :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    E2E4: je tam krasne videt jak jdou vsecky multipooly smerem dolu .. do hajzlu :))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BLOODRAT, ESORIMR:
    klasicky obrazek na toto tema:

nebo viz trošku fejkové (založené prý i na zobrazovaných výsledcích multipoolů) - http://poolpicker.eu/
    SEMIK75
    SEMIK75 --- ---
    MIKE23: Prijde mi ze ten poll na CoinEx ma dost maly vykon na tezeni LTC, ted to tam jeste divne hopsa mezi 430-700Mh/s. Na jejich webu se nedovedu moc zorientovat v tom jestli maji autosell.

Pouzivam ted dva tydny scryptguild.com a celkem spokojenost. I slaby stroje (20-150kH) neco vytezi a nemaji moc rejectu min nez 5%. Workerum lze nastavit diff i kdyz kdyz ten pool vidi ze vraci rychle tak sam zvysi, ale u tech slabych to respektuje.

S celkovym vykonem ~3.9Mh/s dostavam kolem 0.03BTC denne. Takze .0079BTC na Mh/s. Coz tedy jestli CoinEx dela 1.14... tak asi stoji za zkousku. Maji AutoSell? Fakt se mi nechce se srat s vymenou tech srandacoinu a navic nez se k tomu dostanu tak to muze mit zase bidnou cenu.
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak ono se stačí podívat na třeba betarigs, jakou cenu má teď pro dost lidí hashpower...
    mi přijde že při troše spekulace (a štěstí) by se mohlo vyplatit si i něco pronajmout :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BLOODRAT: slyšel jsem už o případech, kdy lidi rozprodávají rigy :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ESORIMR: http://blockrewards.com/?coin=DOGE

HOUMLES: No jo, teď je pro scrypt blbá doba, žene to lidi do rizika. Přitom měsíc zpátky tu byly měny, které ti vypotily s 3Mh/s 1BTC za deset dní a když jsi těžil LTC, měls jich 30 měsíčně. Teď je to s bídou dvacet a ostatní měny jsou prakticky bezcenné.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

12.03. 05:00 - 2014-3-12 Brightcoin 4AM (Add:2014-3-10)
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    jo a ještě kdy se půlí ten pes? at to můžu všechno dumpnout
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    jakej multipool je ted nejlěpší? waflle dává nějak málo.. coinex vypadá dobře celkem..
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLAF: Ne, to vidím poprvé. Ale zpracované to mají hezky. Možná někdy zkusím.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Mmch, jen tak ze zvedavosti, netezite nekdo Cr? ( http://cryptocredits.org )
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MRDAC_BEDEN: Navíc, kurz už taky dost spadl a padá dál.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MRDAC_BEDEN: Už ne. Těžil jsem je asi dva měsíce a tak 30% všeho, co momentálně mám je z nich, ale diff už stoupl moc. Najde mi to tak 5 chainů za den, to se už teď víc vyplatí ten Coinex plus chytat startupy.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BORGDOG: mne to spis pripomina demenci. CPU lze pouzit pro tezeni Primecoinu
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BLOODRAT: jenom mi to prislo vtipny, takova sranda mena :) nic neni zaruceny, to ze to vylezlo vzdycky doted neznamena, ze to nekam jeste vyleze... ale uvidime, ja jsem na psa jeste nesah a ani to nemam v umyslu a radit odeme asi nema smysl pac scrypt netezim
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Já jsem trpělivej. Připomíná mi to kopání goldů ve WoW. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam