• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    BORGDOG: Jj, předevčírem mi katedra schválila po měsíci řešení a běhání mezi profesory, katedrou a studijním, individuální téma. Což je super!

Dik
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ORIEN: Aha, takže sběr dat z první ruky. :-) Držím ti palce... já uvažuju o nějaký povídce, ale ještě nevím námět.
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    BORGDOG: Já na virtuální měny píšu diplomku :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: To je fakt. Kdyby mi před rokem někdo řekl, že budu studovat odborné termíny obchodování na burze, zeptal bych se ho, co to ráno hulil.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: jj, já s vidinou zisku investoval do GPU a budu rád, když budu mít jeden BTC nebo když budu na nule do konce roku. Věřím ale, že BTC půjde nahoru. Také to beru jako hru a možnost naučit se obchodovaní bez desetitisícových ztrát.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: I to je pravda, ale já beru kryptoměny a všechno okolo jako hru. Pokud by na jejím konci byla nula, OK - ztratil jsem jen čas na zábavu, kdy bych stejně dělal nějakou jinou blbinu. Jenom ztrátu si prostě nemůžu dovolit, a tím pádem ani větší investici.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KRISHNA: vypadá luxusně, ale jako investici bych dneska viděl nákup 1-2 BTC a čekat rok až dva. To by mělo hodit více.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: výtěžek na splátky a zbytek na elektřinu ;) No a jsi na nule, to se vyplatí
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KRISHNA: jak je na tom zaruka k tomu?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    KRISHNA: Vidíš, tohle bych naopak bral, ale musel bys mi udělat splátkový kalendář na výtěžek. :-)
    B3DA
    B3DA --- ---
    tady je kalkulačka:
    Myriad Coin Block Explorer
    http://myriad.theblockexplorer.com/
    podle který vychází skein o dost líp, než jiný alga na myr.
    že jsem si toho nevšim dřív... ten skein sice nedává takový ledový teploty jako qubit, ale taky si vezme o 25% energie míň proti scryptu.

celkem jsem tedy za 46 hodin natěžil 4025MYR a hnedka to sypal na poloniex a cryptorush. Výsledek je 0.02093BTC, což při scryptovém výkonu kolem 1,8MH/s dělá 0.00621227BTC/1MHs/den.
    Čekal jsem víc, nicméně s přihlédnutím k aktuální výtěžnosti ltc (0.2131 LTC/1MHs/den , což je 0.0056BTC)
    a faktu, že místo obvyklých 29kWh jsem spálil pouhých 21, to asi není tak zlý..

MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    tohle je huste: wafflepool: "We are currently proxying some of our hashrate to GHash to take advantage of their 2x litecoin payouts."..
    a reakce Ghashe:
    Pool Speed Reward multiplier
    0 – 40 GH/s x2
    40 – 60 GH/s x1.25
    60+ GH/s x1
    :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já zas budu prodávat tohle:

3x 850kH/s stabilně, v klimatizovaný místnosti 3x 900kH/s.
    Cena 35k

HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KOMPAS: budes mit stesti kdyz najdes nekoho kdo to koupi za 400$ cely :) .. tohle je proste jednorazova vec, uz doslouzila a nema moc dalsiho uzitku takze s nejakym vracenim penez moc nepocitej

BORGDOG: jasne, ale 0.5btc je to ted, za 2 mesice uz to bude treba pulka :) nehlede na to, ze to asi taky neco sezere elektriky :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    KOMPAS: No, to hodně zdaru...
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    HOUMLES: Pohledem na web vidím kolem 400 USD za kus, ovšem to jsou většinou nabídky.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    HOUMLES: 0,5 Btc za měsíc by se mi líbilo. :-)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KOMPAS: nahod aspon orientacni cenu .. dneska s 200ghs udelas tak 0.5 btc za mesic takze to uz nic moc cenu nema podle me
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Výhledově budu prodávat 4x BFL ASIC – Single SC 50 GH/s Bitcoin miner.
    Zájemci prosím do pošty.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Těžíte někdo LTC na tom ghash.io? Jsem to zkoušel a vrací mi to velkej počet rejected kvuli složitosti, dá se tam nějak nastavit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam