• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: A pak ho koupíš nebo prodáš? :-D
    MICA
    MICA --- ---
    Já čekám až cena Jalapeňa klesne natolik, že mě nebude vadit, že už je to jen hezké těžítko :))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: No, začal jsem přihazovat na aukce těch minerů na e-bay se stropem odpovídajícím 3,5 tis. v českých. :-) Moc nadějné to není, ale třeba se usměje štěstí.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: máš pravdu, právě proto sháním nějakou grafiku s výkonem 300kh/s, abych měl celkový výkon 1mh (pěkně zarovnaný na měrnou jednotku) a mohl to dál dělat pro zábavu. Zaplatím si elektřinu a investici do hw, zbytek si nechám v BTC a uvidíme do budoucna co se stane.

Osobně bych do toho mineru šel, kdyby ale stál cca 3 tisíce Kč
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Pěkný vyčůranec - kdybych si už chtěl tohle koupit, tak na německém e-bay to budu mít o cca. 2 tis levnější, i s poštovným. A mrkněte sem: http://www.bminer.cz/cz_nejnovejsi-zbozi,10.html Praktické naplnění pravidla, že na zlaté horečce nejvíc vydělají výrobci lopat.

Osobně by mě to lákalo zkusit, to ano, ale cena by musela být max. 3,5 tis bez poštovného. Pak bych možná porušil i svou zásadu neinvestovat... :-)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MIKE23: spotreba dobra, cena 2x vyssi nez grafika se stejnym vykonem. zatim v phoode.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Výkon jako GPU, ale ta spotřeba je luxusní
    Konec těžení na grafikách - miner Scrypt i SHA256 (4058417352) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/konec-tezeni-na-grafikach-miner-scrypt-i-sha256-i4058417352.html
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    SARTH: To by bylo super, určitě se ozvu!
    SARTH
    SARTH --- ---
    ORIEN: super, kdybys chtěl i něco o 2nd generation kryptoměnách, teda o Nxtu, tak se ozvi :) Jinak já pracuji pro kryptoměny na fulltime, takže dostávám Bitcoiny a tak normálně za práci. Což je docela fajn
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: Mám pro tebe název: "Byl jsem mladým prospektorem" ;)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Rozjel se zatím ve zkušebním režimu multipool na BlackCoiny. Kdyby někdo chtěl zkusit... http://bcmultipool.com/
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    BORGDOG: Jj, předevčírem mi katedra schválila po měsíci řešení a běhání mezi profesory, katedrou a studijním, individuální téma. Což je super!

Dik
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ORIEN: Aha, takže sběr dat z první ruky. :-) Držím ti palce... já uvažuju o nějaký povídce, ale ještě nevím námět.
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    BORGDOG: Já na virtuální měny píšu diplomku :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: To je fakt. Kdyby mi před rokem někdo řekl, že budu studovat odborné termíny obchodování na burze, zeptal bych se ho, co to ráno hulil.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: jj, já s vidinou zisku investoval do GPU a budu rád, když budu mít jeden BTC nebo když budu na nule do konce roku. Věřím ale, že BTC půjde nahoru. Také to beru jako hru a možnost naučit se obchodovaní bez desetitisícových ztrát.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: I to je pravda, ale já beru kryptoměny a všechno okolo jako hru. Pokud by na jejím konci byla nula, OK - ztratil jsem jen čas na zábavu, kdy bych stejně dělal nějakou jinou blbinu. Jenom ztrátu si prostě nemůžu dovolit, a tím pádem ani větší investici.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KRISHNA: vypadá luxusně, ale jako investici bych dneska viděl nákup 1-2 BTC a čekat rok až dva. To by mělo hodit více.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: výtěžek na splátky a zbytek na elektřinu ;) No a jsi na nule, to se vyplatí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam