• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: to by šloo..mam s tim fakt potíže ..sou sice stejný jakože.. 7970ce nastaveny parametry fungujou pěkně..ale ta druha potvora se nechce pořadně rozeběhnout a padá ta... dostavam z nich jenom 1 Mhs/s na scryptu a jenom 2x70 khs/s na scrypt jane / UTC /...což je asi dost malo co ? mam nastavenou intenzity 12 a jakmile pridam na 13...začně to okamžitě hazet HW errors
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: tak s tebou jednu kartu vymenim, mam je stejne rozhazeny
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MICA: Čoklům ještě pořád věřím, počkejte na halvening.
    MICA
    MICA --- ---
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BPB: smutna napajeci kaskada :)
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    rofl, "malinkou"
    BPB
    BPB --- ---
    DESTROYER:
    CHILDINTIME: tak s tou reklamaci to je jasné ! ,) akorát 1, bude to trvat a mezitím se musí situace nějak řešit za 2, mam to na firmu..a tam je reklamace v jinym režimu za 3, těžení ted zrovna moc nenese..a mozna lepsi by bylo koupit nějaky coiny a čekat ...

každopádně..nebyl to nakonec zdroj.ale po dukladné kontrole jsem nalezl malinkou závadu na jedné 7970 :D
    foto 1
    foto 2

heh :) ..takže jsem vyreklamoval, koupil novou 280X a ted mi kazdou chvili padaj ovladače a nebo mi každá karta běží jinak..protože mam 1x 7970 a 1x 280x, který by měly bejt totožný..ale evidentně je někde problem :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Dneska jsem v tradingu trochu v mínusu, musel jsem se zbavit měn (ANC, DGC), které už moc multipooly netěží.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Já mám order na 220, ale cítím zápach psí mršiny a 3 satoshi.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: nj doužkojny taky nějaký mám :( čekal jsem, že to pujde nad 300 santoshi
    B3DA
    B3DA --- ---
    a to je ta horší varianta :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Myslíš? S tím, jak jdou altcoiny do háje? Spíš si říkám že za půl roku po nich neštěkne pes...
    B3DA
    B3DA --- ---
    cryptorush vydává shares :)
    s aktuální cenou a stávajícím denním objemem se návratnost pohybuje někde na 140 týdnech, pokud dobře počítám :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ...au.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Já jí na těch 0.006 koupil! A sell order mám na 0,012.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tys tu Auroru neprodal, když byla na 0.06? Chm chm...to jsou ti greedeři :o) Já koupil 0.037, prodal na 0.59.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Já se momentálně obávám velké ztráty na Auroře. :-( A Doge...
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Radši nebudu moc greedy, vždycky mě to akorát vytrestalo :D
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MICA: já jsem +300 utc a držím dál.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Přesně. :-) On to není "čistý" Scrypt, ale jakýsi hybrid se systémem podobným NXT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam