• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Zajímavé, já u sebe zaznamenal řadu výpadků, až jsem to přerušil a našel si Aurora pool. Schválně ho nechám chvíli běžet...
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: zatím mi pool jede a jsem optimista, těch 48 hodin co jim dávám je pro mě strop, přijdu tak jen o 0.01 BTC.
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    DOGE má na cryptsy 90 BTC wall
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tak Coinex padá, takže jsem se rozhodl zkusit těžit Auroru a zmírnit svůj prodělek. :-) Uvidíme, jak to půjde.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    ANONYM_CZ: posli mi do PM mail a mas to tam
    (plus ostatni nemusi psat)
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    ultra.nitro.org: We are currently not accepting new user registrations. - Only invited users are allowed to register.

// frci pozvanky jako na nyxu .. ma nekdo moznost poslat? kdyztak PM, dik
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MICA: pridam, diky.
    On me niko zacina stvat, sice velky, ale jak nasadili manualni platby, to je peknej woser velebnosti :)
    MICA
    MICA --- ---
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MICA: na ultry jedu na nitro poolu. leetpools mam v zaloze, ale posledni dobou na muj vkus az moc vypadku. mas tip na zalozni?
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm koukám, že shiliwu.com je zas trochu překopaný -__-
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    TROGLODYT: dám jim 48 hodin na vyřešení, pak přepínám jinam ;)
    MICA
    MICA --- ---
    Ultracoin mi sype 0,008~0,012 BTC/den/MHash-scrypt. Podle štěstí no :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja tezim LTC na Ghash.io dokud jsou dvojity odmeny, ael pak nevim, asi ten UTC ne ?
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    MIKE23: uz od vcerejsiho vecera. tesne predtim nez ten web sel dolu, tak se tam nepripisovaly platby.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Hmm, jsem takovy zmateny... Zbyva jeste aktualne nejaky coin, ktery by se vyplatilo tezit? :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Pro zajímavost: CoinEx.pw - Security issue, investigating

Multipool jim běží dál ;)
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: já jsem dlouho těžil smc, ještě když byla diff kolem 6 a ceny stály zato a mám jenom na hash.so 37 bloků, bonus za ně bohužel nebyl. teď je to tragédie (a to držim ještě cca 4k z doby, kdy rate byla 4-7k sato :(( )

celkem mě sere ten heavycoin, dával mi 90 denně, teď už jen 60 a cena je na půlce. byl to pěknej cpu přivýdělek :)
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Jojo příjmené :)) Tolik nalezenejch bloků jsem u žádnýho coinu ještě neměl
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: mě se to podařilo včera poprvý a byl jsem fakt ráth - cena zrovna nad 30k sato... tohleto je jako hoodně dobrej bonus, no :)
    MICA
    MICA --- ---
    Najs, na Ultracoin poolu jsem opět dostal odměnu za celej blok
    B3DA
    B3DA --- ---
    ENAPAY: dík, říkal jsem si co to.. takže se nehroutí monetární systém tak rychle, že by island, španělsko, ukrajina atd. začali zavádět alternativní kryptoměny jo.. už jsem se lekl :)
    asi si BTCWhale pro jistotu nechám sledovat, příště nebudu čumět jak po ránu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam