• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MORPHLER: to jsou dobrý rozdíly :)) Mě jedou 3 karty na 850W zdroji, to asi moc dlouho nedá :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KRISHNA: Pravdu dis o mocny Krishno. Ja to mel vyladene na +20 power a davalo to 880 pri spotrebe stroje 770W. Sem si rekl ze mi to za to asi nestoji a stahl ten power a zapomnel na odladeni. Btw to pri tech 810 zralo 550W ... ted jsem to hodil na standard, davaji 850 a zere to cele 670W, coz asi beru. takze dik.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MORPHLER: Krom toho, že mu to nepomůže, protože to je uplně jiná karta, tak mě to dává 810 s taktama 900/1250. Na default (což je 947/1250) mi to dává 850, ale větráky na 100% jsou hlučný jak letadlo
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: hmm.. ale platit pak za vyber 0.001 BTC misto 0,001 LTC .)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: jeste jde taky changnout to do BTC u nich .)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MORPHLER: uz prisel
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MORPHLER: me to stejny, zmrdi, ted kdyz je LTC 20
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    btw. tezite nekdo jeste stale ltc na Ghash.io ? nejak mi od nich dneska nechce prijit vyplata... resp. potvrzovaci mail...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: tak 45K a -g 1 mi teda rozhodne nejede. ale na tech 20K mi jely pekne -g 2 ... bohuzel kazde jen 20Kh..
    BPB
    BPB --- ---
    no a co musim fakt podotknout u toho ladeni UTC je, ze zmenim treba parametr, pustim znova miner..a jedna karta proste nejede jak by mela.. a tudle situaci resi jenom restart
    MICA
    MICA --- ---
    BPB: A co dělá --thread-concurrency 22500 -g 2? Mně funguje polovina -tc a dvojnásobek -g co doporučujou :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BPB: jo protoze to se radi vsude mozne ale realne kdyz das TC nad 25K, tak to vetsinou hazi HW errory nebo rovnou pada (tady jane mi rovnou padala)
    BPB
    BPB --- ---
    MORPHLER: podle infa na tom poolu / http://ultra.nitro.org / by ti to melo davat cca 180 khs a nastaveni doporucujou takovydle..sou tak teda jiny hodnoty u TC nez si sem hazel ,]

R9 290 8GB RAM (1040/1400) ~180khs

setx GPUMAXALLOCPERCENT 100
    setx GPUUSESYNCOBJECTS 1
    ultracoinminer -o stratum+tcp://ultra.nitro.org:3337 -u xxx -p xxx --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -w 64 -g 1 -I 18 --thread-concurrency 45000 --no-submit-stale --lookup-gap 2 --expiry 10 --scan-time 1 --queue 0
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: A teď to navíc vypadá, že se "zadrhl" pool na Auroru... mám přes 300 valid a připsaný ani šušeň. Sakra, proč mně zrovna i s těmi "pár drobky" potkává samej pech?!
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BPB: mam 2x 290, tak nevim jestli ti to az tak pomuze... nastaveni na scrypt na tech 810Kh
    "intensity" : "20,20",
    "vectors" : "1,1",
    "worksize" : "256,256",
    "kernel" : "scrypt,scrypt",
    "lookup-gap" : "2,2",
    "thread-concurrency" : "20480,20480",
    "shaders" : "0,0",
    "gpu-engine" : "1000,1000",
    "gpu-fan" : "99,99",
    "gpu-memclock" : "1500,1500",
    "gpu-memdiff" : "0,0",
    "gpu-powertune" : "0,0",
    "gpu-vddc" : "0.000,0.000",
    "temp-cutoff" : "95,95",
    "temp-overheat" : "86,86",
    "temp-target" : "75,75",
    "expiry" : "1",
    "gpu-dyninterval" : "7",
    "gpu-platform" : "0",
    "gpu-threads" : "1",
    "hotplug" : "5",
    "log" : "5",
    "no-pool-disable" : true,
    "queue" : "5",
    "scan-time" : "1",
    "scrypt" : true,
    "temp-hysteresis" : "3",
    "shares" : "0",
    "kernel-path" : "/usr/local/bin"
    }
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: to si dneska nevyberes, jednak cast urcite vrati a pak netezil jsi tam sam ;)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BPB: 290 bez X. na scrypt mi jedou kazda 810Kh pri 550W na cely system nebo s powertune +20 na 880Kh pri 770W.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: No to je "nádhera." Já tam už týden těžil!! :-(
    BPB
    BPB --- ---
    MORPHLER: zeptam se..pokoušíš se nastavit pro karty R9280X-3GD ? máš v rigu jenom tydle karty ? já to ted nastavil během půl hodiny na těžbu na UTC, stabilně (doufám) na 2x 133 khs, jedu pod WIN 7, 6GB RAM, hodil sem tam ty parametry co sem hazel B3DA a půlu sem jich vynechal a jede to! :) ..s tim, že ty karty nežhavim na 1150/1500 ale na 1100/1500

zato se mi nedaří z těch dvou 280x dostat vic jak 550khs na scryptu :/ nevim kde je problemek..zkoušel sem hejbat snad uz se vsema parametrama :/ zvednu intenzitu až na 20..vykon nepřibyde, dokonce jsem zjistil..že nejlip to jede při 900/1500 Mhz :) ..ale furt jenom tech cca 550 khs ..budu vděčen někomu,pokud sem může hodit nastaveni do batch souboru pls ,)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: tak i po dalim hrani a nekolika restartech to neni pres 40Kh. WU se sice tvari tak na 60Kh ale i to je tristne malo na to co by ty karty pry teda mely dat.. to bych musel taky najit sam blok, aby se to vyplatilo... (btw zkousel to nekdo na solo?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam