• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Proč nefunguje záhlaví?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLOODRAT: LTC sit ma vykon cca 193 Ghs ted. este budem na diff 5k jednou radi vzpominat ;-)

eate den a hupsnu do toho UTC taky
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    wtf? Diff UTC 9.5? Lidem došlo, že ani 1.25 multiplier nemá na LTC cenu při diff 5.3, koukám :o)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak já držím -hlavně proto, že mám jen vytěžené, nic jsem na 13 nenakupoval páč na to ještě nebylo - a pořád si pamatuju časy kdy bylo za 25 normálně, za 40 výjmečně.
    B3DA
    B3DA --- ---
    držíte ltc, nebo už jste ho včera poslali, když bylo na craptsy za 032, mintpal 034? koukám, že to ještě leze..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ten mi zpravidla rozesere všechno nastavení, tak se mi ho moc nechce zapínat :o) ale dobrá, vyzkouším. Ještě tomu dám den, než po něm sáhnu- jestli stoupla diff a těží mi to teď údajně plus minus jak má...
    B3DA
    B3DA --- ---
    mě funguje správně jenom ten trixx..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Ok, a jak to zjistím najisto?
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: cgminer i watcher mi ukazuje pořád default vddc ať je tam cokoliv.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Tak když projedu parametry v CGmineru, tak mi u všech karet ukazuje Vddc 1.200, takže asi ok.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: trixx zapnutej nemám, dvě karty jsem podvoltoval v biosu na scrypt na 1.093, tak to ještě omrknu...dík za tip. Mám 3x hynix a 1x elpida.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: nemáš to podvoltovaný? co mi karty snesou na scrypt, to nesnášej na s-j.. hlavně ta s Hynix memory chce přes 1.2V jinak klidně spadne po pár hodinách bezproblémovýho těžení, docela jsem tady s tim bojoval (miner zobrazoval normálně 150kH/s, cgwatcher taky, takže ten proces nerestartoval, jenom teploty spadly a na pool nic nechodilo, haluz)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Díky za uklidnění. Přehodil jsem placebo u expiry a přepnul na nitro, třeba se taky usměje štěstí...zatím se zdá že jsem ho vyplácal na pandách. Pravda, ne úplně nešťastně, ale i tak :o)

Tak co má jeden taky dělat jinýho než bejt neklidnej, ten jane miner je vysloveně retardovanej. Na tři ze čtyř pokusů mi offne jedno z jader GPU a musím ho pořád dokolečka restartovat.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: myslím, že můžeš být v klidu, diff šla nahoru..
    já za posledních 8 hodin jsem dal s cca 360kH/s s-j 16.4, ty bych řekl, že vychází dost podobně, jako tvoje.
    taky jsem tu na wifi, dokonce rig je na wifi klíčence.. moje super solid připojení spadne tak 2x do týdne, avg ping na google mám 46ms...
    bloky jsou náhodička a jen na nitru a obávám se, že tyhle 1-4 sharový bloky skončej s příchodem nitra2, nebo jinýho důvodu pro rozložení sil.

takže bych řekl že je u tebe vše v pořádku, snad jen lack of luck...
    (a osobně jsem expiry měnil ze 120 na 1, mám o procento méně rejected, nebo taky placebo efekt)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BLOODRAT: Jo, a těch 10hod jsem nechal ping -t na google.com z mineru a po deseti hodinách mi to hodilo 2%loss, což je na wifi do prdele světa maximální stabilita a ty 2% paketů končí zaražené v nějakém kravím hřbetu na kopci mezi vysílačem a přijímačem. Takže tam problém nevidím.
    Odezvu mám ~ 70ms. Min 12ms, max 270ms.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Lidé dobří, jak to máte s tím UTC? Já už jsem z toho nešťastný, za posledních deset hodin mi to dalo 30 UTC mincí, tzn 10 UTC na 1Mh/s scrypt výkonu (jane mám na mineru výkon dohromady 550Kh/s). Měl bych dosahovat okolo sta mincí, už mi to zase vychází tak na 70 a méně denně, ať dělám co dělám. za těch posledních 10 hodin mi přišlo 20 UTC z greekpoolu (mám výplaty po 10), 7 tam mám natěženo a 3 mám na nitru, který mám jako secondpool na failover. Navíc by mě mrdlo jak tu pořád slyším jak někdo nachází bloky s jedním share :o)
    HW mám 0 za posledních 24 hod.
    RJ do tří procent.

Můj baťák

timeout /t 20
    setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    ultracoinminer -u Bloodrat.DV7 -p x -o stratum+tcp://utc.greekpool.eu:3337 -u Bloodrat.DV7 -p x -o stratum+tcp://ultra.nitro.org:3337 -u Bloodrat.DV7 -p x -o stratum+tcp://pickaxe.pool.pm:3306 --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --intensity 12 --vectors 1 --worksize 512 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 16384 --shaders 2048 --gpu-engine 1100 --gpu-fan 0-55 --gpu-memclock 1500 --gpu-memdiff 0 --gpu-powertune 20 --gpu-vddc 0.000 --temp-cutoff 95 --temp-overheat 85 --temp-target 65 --expiry 120 --gpu-dyninterval 7 --gpu-platform 0 --gpu-threads 2 --hotplug 5 --log 5 --queue 1 --scan-time 1 --temp-hysteresis 3 --shares 0 --no-submit-stale

Any ideas?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KRISHNA: ne sorry, spletl jsem se. tech 550 bylo na keccaku.. ted jsem to prave sel prozkouset pac se mi to nejak nezdalo a zere to skoro stejne na tech 810 a na tech 830 (840 to nakonec stejne stabilne nedalo...)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MORPHLER: to jsou dobrý rozdíly :)) Mě jedou 3 karty na 850W zdroji, to asi moc dlouho nedá :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KRISHNA: Pravdu dis o mocny Krishno. Ja to mel vyladene na +20 power a davalo to 880 pri spotrebe stroje 770W. Sem si rekl ze mi to za to asi nestoji a stahl ten power a zapomnel na odladeni. Btw to pri tech 810 zralo 550W ... ted jsem to hodil na standard, davaji 850 a zere to cele 670W, coz asi beru. takze dik.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MORPHLER: Krom toho, že mu to nepomůže, protože to je uplně jiná karta, tak mě to dává 810 s taktama 900/1250. Na default (což je 947/1250) mi to dává 850, ale větráky na 100% jsou hlučný jak letadlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam