• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: už tu máš pár takových, jestli dobře chápu princip proměnlivého N u vertu a scrypt-jane a jejich klonů...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Problem je ze pro kazdej algorytmus prijde drive nebo pozdeji nejaky ASIC kdyz se to vyplati. Takze jedine nejaky polymorfni algorytmus ktery nepujde tak lehce na ASICu udelat.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BPB: Pak nevím... možná ten NXT? Anebo něco, co teprve přijde, třeba na bázi Eternia.
    BPB
    BPB --- ---
    MRDAC_BEDEN: no..tudle diskusi jsem se tu pred časem pokoušel rozvířit.. která měna to bude do třetice ? která je teď vlastně dlouhodobě top 3 (nepočítám-li měny těžené pomocí CPU ?)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MRDAC_BEDEN: Musím si do té doby nastřádat na nový komp. :-)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    tak se hromadne prejde na keccak, jane nebo vert, slozitost vyleti nahoru a cena diky mine&dump dolu....
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak co jsem slyšel příběhy z minulýho roku, museli výrobci vydělat neskutečně, pokud na tom doopravdy jeli před odeslánim.
    já myslim, že pro grafiky tady vždycky nějaký ty mince budou, rekrutuje se z nich jedna do trojice k btc a ltc.. jenom doufám, že to bude ta, kterou zrovna pojedu já :))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jo, vidím to stejně. Možná, že Sarth má nakonec pravdu a budoucnost patří NXT-typ měnám, co se prostě netěží. Anebo jsem možná neměl prodat ty Primecoiny...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nicmene to je konec vsech scypit men, doufamz e puleni psa prijde driv nez se tydle monstra zapoji do akce, abych to stihl jeste strelit.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: A to je jen předpoklad, že to BUDE v létě. Ale co když to bude někdy v listopadu? Vyplatí se to i PAK? Já dost pochybuji... ale výrobce vydělá, to určitě.
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: s diff jaká bude v létě, bude-li se opakovat scénář roku minulého? dont think so...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Jo, viděl jsem to. Že by už ranná fáze paniky nastartovaná Gridseedem?
    B3DA
    B3DA --- ---
    na aukru se nám pomnožily rigy na prodej :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    skoda ze nemam tech 200 k.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TOXICMAN: ale esli dobre pocitam - 100 Mhs ve scryptitu, i kdyby udelal 0,2 Litecoinu / 1 Mhs za den, tak to vychazi

0,2 * 30 (mesic) * 17 (cena za LTC) *100 (Mhs) = 10200, mas to za mesic zpatky.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    tak je to tu, KnC jde do scryptu...
    KnCMiner Accepting Pre-orders for First Scrypt Miner 'Titan'
    http://www.coindesk.com/kncminer-accepting-pre-orders-first-scrypt-miner-titan/

minimum 100MH/s za $9,995
    Shipment begins in Q2/Q3 of 2014

Bitcoin Mining Hardware – Get your high performance Bitcoin Miner here
    https://www.kncminer.com/products/titan
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: co máš na mysli těmi lepšími webíky trochu konkrétněji? :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: cryptoslax: " (on next version we will add feature to control your rig via web interface)"
    tohle myslím. u BAMTa jsem zkoušel, no dobrý ale moc mě to nenadchlo, upravovat něco někde, koukat na stats jinde a jinak a navrch mi to šlo napíchnout jenom kabelem a tudy bohužel v současný době pro mě cesta nevede (neni kudy :) )
    stáhnul jsem tu novější betu, už má i hvc miner (cpu) a uvidíme.

ty statistiky (cgmonitor.com) jsou fakt snadno nastavitelný a fungujou na tom portu dohromady s watcherem aniž by to dělalo neplechu. dost se mi to líbí, z telefonu je to lepší než se v terénu patlat s teamviewerem jenom abych zjistil teploty atd.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: novou verzi webu .. myslis u BAMTa? zadna vyhra.
    Ale jsou jiny (lepsi) webiky co to umi ;)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Hmm... že by i důvod pro zuřivého odpůrce Linuxu, zkusit zas vyplout na nepřátelské břehy? :-) Až ty stránky půjdou, zkusím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam