• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    ANONYM_CZ: v jaký měně to chtěj realizovat?
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    B3DA: jo .. rovnou by to mohli i sami zalozit ..
    "hacknuli nas, takze s tim mame zkusenosti a ted nam nasolte prachy a my vas pojistime" :))
    B3DA
    B3DA --- ---
    ANONYM_CZ: pojišťováci už i ve světě crypto?
    :))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ANONYM_CZ: Doufám, že ten šmejd, co to hacknul chytne tripla, až bude v bordelu ty prachy utrácet...
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    CoinEX: Initial 24h timeframe was a bit too optimistic, we need more time to catch up.
    While we're waiting for an answer from a few investors, we came up to another idea which could bring much more trust into the bitcoin community.

Long story short: an insurance company for Bitcoin-based services.

// nojeje
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jasně. No, zatím těžit pro mě není co jiného, když je coinex hacklej, tak tam prostě zůstanu. Mně šlo spíš o to, jestli potvrdíte, že je ten pool "spolehlivej," abych netěžil nějakému lumpovi jako u spancoinů. Díky! :-)

A ty rigy... no, třeba ten za 20 tis. mi ještě přijde celkem příčetný. Kdybych je měl, tohle bych asi zvažoval. Bude zajímavé sledovat, jestli tenhle trend nárůstu bude pokračovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chybami se clovek uci - vybirej pooly kde jsou nejaky lidi a maj aspon teoretickou sanci ze tam nekdo ten blok najde. tady to bude asi za hodne dlouho.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: blok naposled 14.3.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Dokud pool nenašel blok tak nemáš na nic nárok :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Spíš "základ" pro rig. Píše tam, že to nemá grafiku. Ale to označení je zavádějící, to je fakt.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jo, ale rád bych dostal to, co jsem natěžil. Má cenu, psát jim na podporu?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BORGDOG: to je v prdeli, prejdi jinam. to je skoro smrt.
    MICA
    MICA --- ---
    MICA: Ale skoro si pohrávám s myšlenkou, že bych se s někym na Titana složil. Problém ale asi bude dostatečně rychle sehnat verifikaci na nákup Bitcoinů ještě předtim než uzavřou předobjednávky.
    B3DA
    B3DA --- ---
    tohle někdo prodává jako mining rig?
    http://aukro.cz/amd-semp-145-ram-4gb-600w-zdroj-litecoin-rig-i4055086171.html
    much khs, wow!
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Momentálně 9 workerů a rychlost 3.40 MH/s.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: tjn, ale viděl jsem tam i 3x 290 s vyvolávačkou 20k, ze zvědavosti sleduju kam to lidi vytlačí.
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: Řekl bych, že do konce Q3 si můžeme ty naše drobáky vesele kutat :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BORGDOG: tam sem natezil ten pul aurory co mam, ael nejsem schopen rict nic blizsiho k tvymu problemu. Kolik je tam mineru a kolik to ma rychlost ? ( v praci to nevidim)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam