• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kdyz UTC haze HW, co je v prdeli ?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Ale teď si čtu jejich obchodní podmínky a tohle je fakt dobré:

Cancellation & Refund Policy

You may cancel your order at any point within the five month period following the date on which we received payment of your deposit (provided that your product has not yet shipped). The amount of the deposit you will be refunded will depend on when we receive your cancellation:

Up to 1 month after receipt of payment: Full deposit, less the cancellation fee, will be refunded.

More than 1 month and up to 3 months after receipt of payment: 75% of the deposit, less the cancellation fee, will be refunded.

More than 3 months and up to 5 months after receipt of payment : 50% of the deposit, less the cancellation fee, will be refunded.

On cancellation you will also be required to pay a cancellation fee of £70 towards handling charges. We will deduct the cancellation fee from the amount due to be refunded to you in accordance with the terms above before we process the refund.

Dobrej oddíl tohleto...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLOODRAT: nevim po tom co skoncila ta vlna u Ghas.io tak IMHO pujde diff zas na chvili dolu, tezim porad LTC na Ghasi
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MICA: Takže už mají hotovo a těží jak o život, dobytci :o) Litecoin diff 6k soon.

MICA: Nevím, takhle daleko moje znalosti sítě nesahají, na to jsem fakt lama. Každopádně jsem přehazoval USB wifinu do jiných USB slotů a pokaždý restartoval počítač, až jsem našel jeden ve kterým to drží a nepadá. Od 3h od rána do teď 0% loss. Problem solved.

MICA
    MICA --- ---
    BLOODRAT: Rozbitá DNSka? Já mám všude v záloze googlovskou 8.8.8.8
    MICA
    MICA --- ---
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Chm, nechápu... zlobí mi spojení wifi minera s routerem. Jako hlášku request timed out ještě chápu, ale destination host unreachable? A hlavně uprostřed běhu... z dvaceti pingnutí mám pět timed out a tři unreachable.
    Neví někdo co s tím? Takhle to zlobí poslední tři dny, já přes ty sítě nikdy nebyl.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    ... jestli třeba fakt nezkusit do budoucna nasyslit trochu MAXů
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    B3DA: tak to jo, to nedělam :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    KRISHNA: pokud clovek prekazuje algoritmy obcas nic nez restart bohuzel nezbyde..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BPB: sorry. jsem opravoval hrubku a nejak se to prepsalo na "..." mel by to byt univerzal.
    http://easysmart.com/...r-socket-smart-outlet-wireless-remote-control-mobile-app-universal-plug.html
    BPB
    BPB --- ---
    MORPHLER: ten odkaz primo nefacha..ale uz prolejzam ten obchod, hledam neco s evropskym konektorem
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: posílám ti Dane do pošty přístup k mýmu rigu :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: já bejt tebou spíš zamakam na tom, aby ta zásuvka nebyla potřeba, vždyť to musí bejt hrozná pakárna to restartovat. Já mam 3 rigy, co sem postavil před 2 tejdnama a od tý doby ani jednou ručně nerestartoval.
    BPB
    BPB --- ---
    dobrý no..poladil jsem 280x na 1.8 MH/s ...pointa je..že tc je nastavena na O a neodevzdává to share :D no nic.. boj pokračuje,

ale měl bych dotaz.. zjistil jsem, že nutně potřebuju dálkově ovládanou zásuvku http://alarmy.lesovna.eu/267-iqsw-ip10-zasuvka-ovladana-pres-internet.html, ale... nemáte někdo tip na nějakou levnější pls ?
    ZETKO
    ZETKO --- ---
    Linux Worm targets Internet-enabled Home appliances to Mine Cryptocurrencies - The Hacker News
    http://thehackernews.com/2014/03/linux-worm-targets-internet-enabled.html

Někdo už zkouší útočit a následně těžit i přes ledničky, routery a podobný domácí zařízení
    31716 nakažených zařízení dá 42438 Dogecoinů a 282 Mincoinů
    MICA
    MICA --- ---
    Akorát by cena ultracoinu nemusela tak klesat. Na shortování už nemám koule :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: tyjo s takovym luck skillem se to vyplati.
    kazdopadne ty waffle jsou asi prece jen o fous lepsi nez jsem si myslel, vyplaceji totiz nepravidelne i 2x denne... uz to prepocitavam..
    MICA
    MICA --- ---
    MORPHLER: Doporučil bych Ultracoin, ale moje výsledky jsou vzhledem k počtu nalezenejch bloků na jeden share asi neobjektivní (dneska přes noc zase padly dva kousky) :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam