• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MRDAC_BEDEN: toe super, myslel sem, že to je nějaká globální proměnná a že neni možný jí jednoduše změnit, tak to můžu dát 7950 a 7970 k sobě konečně :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    OTAVA: nic si z toho nedelej, ja zas dneska poslal do kopru vydelek z tezby za tejden do spatnyho forku, viz muj prispevek v bitcoin vlakne..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    To me tak neskutecne sere kdyz vidim jak pada diff na aurore a ja jsem zase jako obvykle zaseknutej v nejakym zasranym bloku kterej uz ma 200%.

Doprdele to bohda nebude abych chytil par bloku s nizky diffem, obvykle to dopocitam az uz je po vsem a nejakej zasranej multipool vystreli diff do oblak.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BPB: to sa tim -g 2,2,2 je znama vec u cgmineru (3.7.2). u sgmineru uz funguje -g 2,2,2
    BPB
    BPB --- ---
    ok ok, timto koncim s Win7 a prechazim na Linucha :]

btw..prisel jsem na zajimavou vec.. pokud mam v configu udaj: -g 2,2,2 /jakoze pro tri karty/ ..coz jsem nekde zkopiroval.. tak se celej config nacte spatne a karty jedou jenom na jeden threat , u ostatnich udaju to ale funguje [engine, memory, gpu voltage...tam se daj parametry nastavovat indivuduelne pro kazdou kartu]

a potom...v cgmineru to spatne ukazuj Voltaze karet, a nejdou pres to nastavovat... musim to jet pres conf file a nebo pres TRIXX soft ke kartam
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: Já stejně nevim, co proti tomu linu máš, udělam ti hodinový školení, kde ti všechno vysvětlim a budeš si pak řikat, proč jsem to tam toho Krišňáka nenechal dát dřív :))

A hlavně to prostě jede, takhle vypadá 3 denní graf z ghash.io, ale jede to takhle furt prostě :)

BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Akorát lognout se tam nejde...
    BPB
    BPB --- ---
    MICA: velmi nerad...ale na ten scrypt asi budu muset :]
    MICA
    MICA --- ---
    BPB: Tak jedině zkusit linuch no
    BPB
    BPB --- ---
    MICA: me to az do 1190 Mhz [engine] zvysuje hasrate, pres 1200 to pada
    vectors...jj zkousel jsem i jinu numera: 0,1,2,3..vechno..zadna zmena, pravda je..ze powertune nema moc velkej vliv, leda tak na spotrebu cca
    KRISHNA: dik za tip, stahuju to..uvidim co pak.. problem u me neni..ze by to padalo..to me zatim netrapi..ale vono to vubec neslape, davam tomu par dni..a pak to cely rozslapu a nebo prodam :]
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: AMD_SDK (verze 2.9) a ADL_SDK (to je nějaká další knihovna), verze tušim 6.0, to je v celku důležitý. A těch ovladačů bych vyzkoušel víc, to dělá velký rozdíly. Mě nejlíp fungovaly 13.11, 13.12 už jsem měl menší hashrate.
    MICA
    MICA --- ---
    BPB: Hmm docela vysoký takty já jedu na 1080MHz (Maximální takt, kterej Radeon uvádí ve specifikacích). Vyší takty mi způsobovali snížení hash rate. Nemělo by bejt vectors na 1? Osobně u scrypt nenastavuju shaders a powertune mám na nule.
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: SDK ? ovladače nejnovější, nějaká pár dní stará beta verze, no nic..jdu misto scryptu těžit UTC třeba..to jede docela fajn, a pak budu přemejšlet..estli jit do flashnutí biosu
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: jakou máš verzi ovladačů a SDK?
    B3DA
    B3DA --- ---
    E2E4: http://poolpicker.eu/text.php
    zatím nejdu, jsem stále na UTC/HVC do dalšího n faktoru/změny velikosti bloku. píšou ale pěkný čísla (v threadu na bitcointalku kolem .013/mhd, ale člověk si to musel sám vytradovat), nicméně jsem si ho uložil jako alternativu k prolejzání těch nových mincí a hromadě nových poolů na nový mince :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    B3DA: Posli zkusenosti jestli do nej jdes.. Mne prijde ze nejvyhodnejsi je stale waffle. 5mbtc/Mhd ..
    B3DA
    B3DA --- ---
    multipool se zaměřením na slibný nový scryptový coiny
    www.ipominer.com
    BPB
    BPB --- ---
    tak jsem ty 280X vytah na 630khs ..ale vic ani ťuk...ať dělám, tak nevim co dělam špatně.. prostě nefachaj osvědčený kombinace , co maj vsichni nastaveý, někdo nějakej nápad ?

config

*zkoušel jsem i uplně odpojit monitor od jedný z karet..a nic
    *můžu vyzkoušet dát i třetí kartu na riser..ale
    *zkoušel jsem jet i jenom dvě karty.. žádná změna
    *neni problem mezi revizí 1 a 2, je možný .že by jedný z karet nesedělo g2 ?
    ja už nevim..du se postavit na hlavu asi :)
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    ORIEN: kde pises tu diplomku?
    MICA
    MICA --- ---
    BLOODRAT: Koukám, že ale Ultracoin sype furt víc stejně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam