• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    BPB
    BPB --- ---
    BLOODRAT: teploty mam mezi 75 a 78 stupnu.. a i když byly chladný dny.. a chladil jsem jak blazen..dycky byly teploty nad 70, no a do flashovani biosu se mi moc nechce zatim..ledaže by další víkend celej prochcalo..to bych si k tomu klidně sednul :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BPB: Jo tak tobě to tak topí? A ještě mě napadlo - nevím jestli to tu už padlo, ale ten poslední bios tě nepustí nad 700 když jsou karty k 70°C a vejš...
    BPB
    BPB --- ---
    EDASX: budu rad za dalsi inspiraci :) ...trochu problem vidim v tom, že těch 280x se udělala snad miliarda druhů, jiný paměti, jiný ovladača...atd..atd... takže je to alchymie jak má blázen

ja nainstalil nakonec nějakou amd app sdk (ani nevim co to je :) )...nejnovejsi ovladače, podvoltovol jsem karty na O.99 (nebo si alespoň myslim, že jsou podvoltovaný), dal jsem i třetí kartu na riser....stabilizoval jsem teploty do 80st C, a je de mi to konečně stabilně uz cca 10 hodin odhadem, vysledek je 1.97 Mh/s v mineru a tak 2.1 až 2.2 Mhs odevzdanech share na poolech
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: to se tyka brainwalletu. Penezenky vygenerovane nejakym heslem ze slovniku prichazi o peniza tak za 10s-2m od zaslani platby. Veci z vatigenu jsou v pohode (pro paranoid level hard: se pri generovani odpoj od netu). Pouzivam je taky, zatim vse v poho.
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm, koukám, že nám Ultracoin celkem skomírá :(
    B3DA
    B3DA --- ---
    EDASX: tohle me taky zajima..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EDASX: posli :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    EDASX: posli :)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    MORPHLER: sorry uvedomil jsem si, ze to co jsem psal byla blbost, brute force takhle nefunguje, tak jsem se smazal ;) pokud vanity adresu vytvori duveryhodny generator, ma to uplne stejny level bezpecnosti, jako adresa vygenerovana z walletu...
    EDASX
    EDASX --- ---
    BPB: ja delam 800 na r9 280x :-) config muzu poslat
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    F0B1C: jako ze bych za par let stale pouzival stejnou adresu? nejak ti nevim ale nepocitam s tim...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    F0B1C: no to uz je skoro jistota .)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: ze bych zkusil hledat ruzne 1dice adresy... :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    F0B1C: stoupa do jakeho radu? .)
    B3DA
    B3DA --- ---
    jak jsou bezpečný adresy z vanity generátoru?
    vygeneroval jsem si zkusmo adresu s 5 místnym prefixem, importoval private key do novýho klienta.
    wallet.dat mám samozřejmě pod heslem.
    existuje nějaká možnost že se něco podělá, nebo proč je na wiki stránce o importu varování?
    nebo se to vztahuje jenom na brainwallety generovaný nějakou jednoduchou frází?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    F0B1C: Liteguardian. Nejlepsi. :)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    STARF: jj dik, ltc to the moon!
    STARF
    STARF --- ---
    F0B1C: ghash.io, wemineltc.com, give-me-coins.com
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    poradite pls nejky nejlepsi/nejstabilnejsi pooly na LTC? uz me ty ostatni alts jenom otravuji
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Jako jaks na to prisel? Tezi mi to na nej, i na jejich webu pisou dosuzfuc..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Zase? Clevermining, coinshift, coinsolver ftw.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam