• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    docela mě baví tahle hláška:
    "Mining on one pool is not good, Nitro will shut down to let the hash spread. shut down in 5 minutes."
    po tom, co nitro předvádí poslední týdny s utc :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    trochu mi zlobily karty, moc se jim nechtělo.. ale už jsem je ukecal :)
    nevim že mi ten n scrypt vždycky rozhodí drivery.
    instamine se ale moc nekoná.. jdu spát a ráno se uvidí.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Souhlasím, že budoucnost je asi v měnách, které potřebují "plnohodnotný" komp. Takže sice se přiznám, že jsem uvažoval o tom Gridseedu, kdyby se mi ho povedlo ulovit levněji, ale asi radši počkám a budu prostě šetřit. I když vím, že bych si "vyhrál." :-)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    mě zase něco říká, že jsem bratrovi koupil pěknej dárek (290 + zdroj) ze kterýho nikdy nic neuvidím
    Doge byly na coinexu, BlackCoin na cryptorushi ...oba dva aktuálně nedostupný :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    STARF: taky mam 2MH/s a minimálně 2 měsíce chci ještě těžit
    STARF
    STARF --- ---
    TOXICMAN: zacinam si s myma 2MH/s pripadat zbytecne :)

premyslel jste jeste nekdo o tom 15MH/s ASIC od Alpha Technologies? za 20min pusti jeste par kusu k prodeji (batch 1), tak nad tim vaham... ale rikam si, ze kdovi, jaka bude diff treba za 3 mesice (hlavne po tom poslednim linku od Toxicmana)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KnCMiner Updates Titan Spec, Promises 250MH/s
    http://www.coindesk.com/kncminer-updates-titan-spec-promises-250mhs/
    GOG23
    GOG23 --- ---
    neměl byste někdo zájem o 16-16 riser kablik ? mam 3ks
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: proto jsem na nitru 2 moc nepobyl... :-)
    MICA
    MICA --- ---
    MORPHLER: Rig jsem rozjel až ke konci ledna potom co jsem cashoutoval Dogecoiny co jsem natěžil od začátku prosince s jednou 270x. Bohužel jsem neměl koule nákup rigu ještě před Vánocema. :( Při současnym kurzu BTC jsem těsně před půlkou.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MORPHLER: no jasne ze spousta samostatnych mineru taky hnedle posila.. jenze ti vetsinou nedisponuji takovym vykonem. ono kdyz u mensich coinu naroste sit o vice nez pulku a za par hodin se ta pomerne velka porce posle smenit tak je to imho znat.. a miner me velikosti se pak divi kde se vzal ten nosedive jakoprase a jakto ze se mi profit z celeho dne smrsknul trba o tretinu muhehe...
    na druhou stranu jasne, co je mi po vetsine malych scrypt coinu.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: kdy jsi to spoustel? Ja treba o Vanocich, vypocet byl 12 tydnu na splaceni.. a dalo to za 8.. a vzhledem k situaci jsem rad ze mam zaplaceno... i kdyz ja BTC verim dlouhodobe a je otazka jakou hodnotu vlastne ma to co ted drzim.
    MICA
    MICA --- ---
    A od doby se jedu na nitro2 serveru už jsem sám blok na 1 share nenašel :(
    MICA
    MICA --- ---
    Trochu mě štve jak se okamžik kdy se mi celej rig zaplatí pořád víc a víc vzdaluje a to jsem při návratnosti počítal s fakt špatnejma scénářema :(

BORGDOG: Jak nečekané :D

ENAPAY: Jojo taky pořád jedu v ultracoinu
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    B3DA: myslím, že to je kombinace toho, že nitro má většinu výkonu sítě a 30s času na blok.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    E2E4: nechapu co se snazis rict .) ze profiit nam vsem klesa? njn, co nadelame, je treba se prizpusobit.
    jinak tan argument s dumpem nejak nechapu: temer vsechny coiny maji stabilni supply na cas. je tedy uplne jedno jestli to tezi multipooly a hned dumpuji, nebo useri na zisk na poolech kteri mnozi taky hned prodavaji.. malokdo drzi, pokud nema v dany coin duveru nebo pro nej nema prakticke pouziti.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: nn, na nitru 1 se občas (možná díky 75% sítě?) podaří najít blok 1,2 nebo třeba 4 shary, který jdou od jednoho minera.. pak za ten blok inkasuješ jenom ty..
    DONALD
    DONALD --- ---
    BPB: na ultra.nitro.org se da dostat i komplet 50 UTC (stalo se mi uz 2x)
    B3DA: ja tezim, ale spis protoze nemam ted moc cas studovat jestli neni neco lepsiho
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MORPHLER: No žádnej zázrak:
    Coinshift
    http://coinshift.com/stats/#profitability
    B3DA: ano. a všeobecně ty altcoiny jsou prostě moc malý (malá kapitalizace, málokdo je těží natož používá), takže když na ně najedou multipooly rozvlní je to šíleně..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam