• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Dokonale chápu, prostě, mission complete. :-) Já si začínám pohrávat s myšlenkou na ten nejlevnější gridseed za 4-5k, jenom pro zábavu, prostě abych mohl střídat coiny, chytat startupy, apod. - jo, teď už jenom na něj našetřit. :-)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Nutný ne...ale mám rád rychlý úspěšný obchody, což je tam kde jsem teď...vyděláno, grafičky nejsou ohořelý a dojebaný rokem těžení, minimálka za elektřinu a nechci čekat do léta až vyleze první asic a těhle supergrafáren bude plný trh. Já už v tuhle chvíli vydělávám víc spekulací, takže je třeba přesedlat koně :o)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: tak dokud jsi nad provozními náklady tak prodej není nutný, ne?
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tak jedna drobná "uživatelská recenze" k NXT. Stáhl jsem si ten zbrusu nový klient verze 0.8.13. Spuštění zdánlivě OK, ale při pokusu otevřít web rozhraní vyletí na hlavní adrese hláška "SSL-error
    (Errorcode: ssl_error_rx_record_too_long)" Dle rady na fóru jsem zkusil další dvě adresy - na jedné to stejné, na druhé pro změnu Error 404. Fajn. Stáhl jsem si experimentální (v NXT-speaku zřejmě beta) verzi 0.9.1e. Ta se pro změnu nespustí vůbec, okno Javy jen problikne a zmizí. Podruhé fajn. Vrátil jsem se k tomu, co funguje, v mém případě verze 0.5.5. Spuštění v pořádku, ovšem až na "drobnost," že po zadání passphrase se objevilo jiné číslo adresy, než mělo (naposled jsem NXT-klienta zapnul asi před měsícem) a místo 1 NXT, co jsem tam měl laskavě darovaný Sarthem, mám najednou 0 NXT. Potřetí a definitivně fajn.

Podotýkám, že nepoužívám žádný nestandardní systém a Javu mám v poslední verzi.

Celkový dojem: Ty skvělé nové funkce v další verzi budou určitě zajímavé, pokud ovšem bude napřed dodělaná aspoň verze současná. A systém bez lokální wallet se jeví jako skvělý recept, jak přijít na buben a ani nevědět, proč.
    BPB
    BPB --- ---
    já teda miner neprodávám, dneska sem si na něm výborně usušil boty :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Rig mi celkem natočil i s šaškováním na burze cca 6btc dohromady při současném kurzu, spálená elektřina za 2.5 měsíce, tzn pořád jsem v plusu a ke štěstí mi to stačí...teď už si chci jen spekulovat.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Stálo to celé 45cca plus minus, na Aukro jsem to vyvěsil za 37 a neprodal se...komplet bych pustil tak za 33k, když nebude zájem, budu pouštět grafiky po šesti litrech, nový stály osm, dokud mi nezbude poslední a z toho si udělám herní mašinu.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    A kolik by sis za to celé představoval... je pro zajímavost?
    MICA
    MICA --- ---
    BLOODRAT: Tady už má někdo vyděláno koukám :D

Mně se doba zaplacení rigu taaaaak vzdaluje :(
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Já prodávám svůj 3Mh/s rig, tak kdyby jste někdo chtěl či o někom chtivém věděl, dejte vědět, rozumná cena, možno i grafárny jednotlivě s obstojnou cenou. Je to tři měsíce starý, teploty nikdy nepřelezly 72°C. Všechno v záruce.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    NEKROMANT: No, asi to nechceš slyšet, ale v tuhle chvíli je spíš škoda pálit grafárnu a proud, s tímhle...litecoin se asi zvedne, až (jestli) bude mít btc bounceback a čokla čeká brzo halvening, tam je taky slušná šance něco trhnout. Zbytek ani popel.
    Návod pro dummies - googli cryptobadger litecoin rig, ale budeš to muset přeložit...nicméně je to hodně easy english.
    NEKROMANT
    NEKROMANT --- ---
    Jsme u příbuzného a má tu 6ti jádrové CPU a Radeon R9 200..
    Co by se vyplatilo těžit (kterou měnu) a je někde návod v češtině pro BFU jak to rozchodit? :)
    Zkusil bych klidně i něco novějšího než litecoin.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Já fotit neumím, ale někoho tady by to třeba mohlo zajímat: http://www.gawminers.com/promotions/photo-contest/
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MORPHLER: Neprodávám nikde, se svým pidivýkonem jich mám asi 55 a zkusím je držet. Prodávat jde třeba na bittrex.com. Ale je to nějaké divné, psali, že těžit půjde jenom 7 dní po startu, teď už je to osmý nebo dokonce devátý a funguje mi to pořád - dnes ale končím, diff už je moc vysoko. Buď zkusím NXT pool nebo zase coinex... anebo mrknu, co startuje. :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    scrypt-N multipool! nechete to někdo zkusit?

CoinSolver, a scrypt coin mining pool that always mines the most profitable coin, and pays out directly in Bitcoin.
    http://coinsolver.com/blog/
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BORGDOG: kolik ted haze Blitz? kde to prodavas?
    EDASX
    EDASX --- ---
    B3DA: pri tom hledani pomeru pamet/takt jde fakt o megaherzy... casto snizeni taktu RAM zvysi kilohashe...
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Je tu nějak ticho. Už někdo prodal rigy? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam