Zdravim minerskou společnost:)
Dostalo se mi nabídky dvou gridseedů za celkem asi fajn cenu,tak jsem si řekl když už u toho compu sedim,proč ne a celej den se nořil do různejch návodů a takový tý ůplně začátečnický literatůry:))
Nainstaloval jsem VCP driver,nějakej zadig(bral jsem to hodně narychlo podle návodu takže o funkcích toho moc nevim)
Nakonec se mi povedlo nemožný,když už jsem celkem začínal nervově labilnět-nešel mi nastavit cgminer tak,aby dělal co má a přecejen jsem to nějak zvládl rozchodit.
Ty GS jsou voltmódový což jak jsem se dočetl je nějakej hw update co má zvýšit frekvenci,zároveň tím odpadá možnost těžit btc.Nicméně by mě zajímalo,jestli pak je větší zátěž a tím i riziko že se odpálej.
Beru to sporotvně,nápis made in china mě uklidnil,že o nějaký to chcípání elektroniky nebude nouze:D
Samozřejmě bych je ale nerad házel do popelnice už dneska nebo zejtra a tak kdyby mi někdo řekl,jestli jak mi jejich prodejce napsal,je zdravý je nechávat běžet na frekvenci 1175mh/s,nebo radši menší?
Taky mi není jasný na co slouží hotplug funkce a jak v cgmineru nastavit ten druhej gridseed.
Podařilo se mi totiž spustit jeden,pak jsem normálně za běhu cgmineru pustil druhej,ten se tam objevil a točili spolu asi tak dvě hodky.Pak najednou přestali acceptovat ale jen se objevilo že nový bloky byly detekovaný,rychlost na cgmineru zůstala ale na wemineltc spadla a celý to vypadalo tak nějak mrtvě.
To je normální?Pak jsem zkoušel vypnout cgm a zkusit těžit jinde ale pro změnu mi začal psát že devices nejsou k nalezení.To už jsem si říkal že jsem je určitě odpálil.
Taky musím pokaždý když vypnu cgm vypnout i usb hub aby je pak našel.Takže jsem ho vypnul zapnul a zkusil zapojit jen jeden jako na začátku a zas ho našel,když je chci připojit oba,píše nenalezeno.
Co s tím?:)
Díky za všechny rady a odpovědi a omlouvám se za můj neodbornej projev a vyjadřování.
Je to fakt první den a celkem moře věcí mi neni jasnejch a už nemám sílu to hledat někde na fórech,tak se na to hlavní co bych rád věděl zeptám tady..
Keep minning:D