• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: 280x za 3.9..
    možná by to šlo i líp ale radši jsem pospíchal.. jedna mi doma stačí...
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm, koukám, že moment kdy prodat grafiky jsem zle prokaučoval. Po 280x za 4,5kkč už nikdo neštěkne.
    To než abych je prodával za 3500kč tak si je snad nechám na paření a akceleraci After Efects.
    Podařilo se Vám někomu v poslední době prodat? a za kolik?
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: no prekladac trochu pomuze.. :) nicmene to taha ann thready a i jiny co jsou vytvoreny nove a v prehleeny tabulce clovek vsexhny ty vetsinou launche vidi aniz by musel refreshit ann subforum a filtrovat to ocima.. docela jsem si na to zvyk. umi to i jiny veci jako sledovani uzivatele - dev watch :) a ruzny budiky ale neco chce typek taky platit pro vic fubkci.. nedavno slo prihlaseni co je vyplnene tedy vlozit jen captchu al evcera otevreli free registrace a uz to nejde.. chtelo by to fakt tu anglictinu ale i takhle jsem to shledal celken pouzitelnym a sdilenihodnym..
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: mas k tomu nejaky vic info? Taklhe to vypada dost crypto...
    B3DA
    B3DA --- ---
    kdybyste snad někdo těžil starty, tohle neni špatnej nástroj: http://ann.ymq123.com/Default.aspx
    B3DA
    B3DA --- ---
    je to taky bída (tabulka pro 1x 280x), ale tak lepší než scrypt no.. vychází to něco málo přes 0.002btc/scryptMHs/den
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XSOFT: Hele a kolik vam to dava v scrypt btc/mhs/den ?
    Scrypt je ted fakt bida, 0.0006 apod.
    JTCS
    JTCS --- ---
    Do bamtu jsem 14.6. dostal tímto návodem: http://rumorscity.com/2013/12/08/amd-display-driver-update-for-r9-290x-on-bamt-litecoin-miner/ - dle tohodle je potřeba znovu nainstalovat AMD_APP takže to tak dělám, ale možná to nutné není.

    Na sg5 jsem na 32bit debianu rozchodil 14.6. rychlost totožnou (+/-) s sph-sgminer_x11mod od djm34. (7870 - 2,6 MHs, 7950 3,6 Mhs) na sph-mineru od lazybeara mi to jelo 1.8 a 2.6 MHs na 13.12 driveru.

    Jinak vlastně vůbec nemám tucha čím by to mohlo bejt. Kdyby to aspoň nefungovalo, ale že mi to s 14.6 jede jako s 13.12 catalystem - to nechápu. (zkoušel jsem čistou instalaci 14.6, bez předchozí instalace 13.12, i upgrade pomocí výše zmíněnýho návodu). Na foru mi někdo pověděl že mu vše funguje na 64bitovym gentoo, to ale pro mě taky není řešení :) Dám vědět jestli na něco přijdu.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    JTCS: jj sgminer co se prepina pouzivam taky (jedu na nicehash poolu). Ohledne driveru v BAMTu, co fakt jen prehrajes AMD_APP slozku?
    B3DA
    B3DA --- ---
    JTCS: není to na linuxu ale win8.1 64bit, kde mi tenhle sgminer 5 dával s novým driverem taky starý hashe.. používám ty starší sgminery 4 s x11mod,x13mod zvlášť a tam se hashrate zvednul, takže jsem to neřešil a sgminer 5 nepoužívám a když náhodou potřebuju automatiku na nicehashi, používám totok: https://bitcointalk.org/index.php?topic=655022.0
    ale to asi pro linux není úplně řešení a tvůj problém to taky neřeší - jen jsem byl taky překvapen relativní pomalostí karet na tomhle sg5/14.7beta driveru
    JTCS
    JTCS --- ---
    Nějak mrtvo. Jen se zeptám - těžíte někdo? (joke) na 64bitovym Linuxu x11,13... alga? Zafungoval vám nárůst hašrejtu s catalystem 14.6? Mě to funguje jen na 32bit linuxech (SMOS, BAMT, PIMP, Debian32bit), na 64bitovym debianu mi to jede jako na driverech 13.12. a nevim co s tim :( Instalaci těch debianů který se lišej jen architekturou provádím úplně stejně, jen vyměním AMD_APP podle bitovosti toho co instaluju.

    BTW sgminer kterej umí za běhu měnit alga už nějak funguje a dá se celkem rozumě provozovat, kdyby to někomu uniklo https://bitcointalk.org/index.php?topic=632503.0
    PULP121
    PULP121 --- ---
    GOG23: určitě ne. nemám tam žádnej filtr a prohlížel jsem všechny složky mailu. spam chodí do koše. tam taky nic.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    PULP121: spam ?
    PULP121
    PULP121 --- ---
    máte někdo zkušenost s timhle poolem http://doge.miningwith.us/ ?

    zapoměl jsem pin a i když mi řikali že mi přijde hned do mailu tak je to už čtrnáct dní a asi pět pokusů a nic. napadá mě že si to prostě nechají a já se nemůžu vycashovat.
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak jsem trošku upgradoval chlazení u furies.. původně je řešený tak, že deska je připláclá zevnitř toho rádoby chladiče zadní stranou proti větráku. celá ta zadní strana je natřená vrstvou pasty, kterou jsem vyměnil. původně navrchu asic čipů žádný chlazení není, to jsem vyřešil takhle:

    a odvod vzduchu takhle:

    teploty na pouzdře čipů dosahují 53°C v originálním stavu po dnech běhu na clk 333, na heatsinkách bez výměny vzduchu 50°C, s ofukem 43°C, měřeno sondou na multimetru takže spíš pro představu a s rezervou..
    rozdíl mezi tovární/chlazenou mašinkou na clk 342 po 90minutách běhu vypadá takhle:

    v továrním stavu je pouzdro chladnější, což svědčí o kvalitách použitý pasty.. po přechlazení a přidání ofuku mě překvapilo kolik horkýho vzduchu z toho leze, v každym případě bych zdejším vlastníkům doporučoval udělat něco podobnýho. napájim z molexů od psu vedle stojícího rigu, spotřeba stoupla přesně o 100w na aktuálně provozovaných clk 342. hw se drží kolem 3%
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KRISHNA: Ano muzes. Tedy pokud si jim pri predani do reklamace nepodepsal na protokolu, ze s tim souhlasis (s vymenou).
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DESTROYER: to můžu? :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KRISHNA: Nesouhlas s vymenou, pozaduj vraceni penez. :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    přišla mi z reklamace 7950, čili = nová. Nechce někdo? Pošta
    B3DA
    B3DA --- ---
    B3DA: (aha, razor..)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam