• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NOVEL: jestli nemas moznost zadarmo elektriky, tak bych se na to vyprdl, aby ti to vubec neco vydelavalo, tak musis si koupit to nejlepsi napr antminer s9 http://www.ebay.com/...n-Stock-/172551882825?epid=22005617803&hash=item282ce4c849:g:kYwAAOSwuxpZbXj2
    Pak si to musis spocitat. Dle kalkulatoru, tak pri nynejsi cene bitcoinu a obtiznosti by se ti to pri prumerny cene elektriky vratilo za cca rok, jenze obtiznost se ti zdvounasobuje zhruba kazdy 3-4 mesice a kam pujde cena bitcoinu to vi jen velky spagetovy monstrum.
    NOVEL
    NOVEL --- ---
    Zdravím, jsem tu nový a rád bych se zeptal na pár otázek pro začátečníky. Jsem celkově v tom nový těžím chvilku přes GPU na nicehashy. Momentálně přemyšlím, že bych zainvestoval do ASIC a chtěl si nějaký pořídit. Chtěl bych se zeptat v této oblastni o nějakou radu? Jak vybrat, který se vyplatí (a který je třeba přímo na bitcoin a který na něco jiného) Uvítám jakoukoliv radu pomoc v okolí nikoho nemám ani ským bych to mohl probrat takže spíš z toho co najdu na netu.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HANT: a uz spise na ctvrtine.. mozna to pomalu cenu zapnout i ma :) je to dost spekulace.. ale asi ma cenu to zacit pocitat a sledovat, kdyz ma nekdo minery.
    HANT
    HANT --- ---
    MORPHLER: Uz je na polovine
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    no zatim to nema cenu zapinat, vykon site je maly, obtiznost stejna jako BTC (mela by se snizovat, ale na to se musi vytezit NEJAKY blok), posledni blok se zatim vytezil rano ve 3...
    LUCKY_BASTARD
    LUCKY_BASTARD --- ---
    PSILOCYBER: pokud neřešíš elektriku, tak bych to zkusil zapojit a jet BCH (štěp), o weekendu taky opráším nějaké asic minery
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    jak teď s těžbou BTC nebo nějakýho toho jeho štěpu? nestala se forkem těžba zas na chvíli smysluplnější? já jen že se mi tu válí antminer S3 tak jestli ho trochu neoprášit. nějak se mi nedaří na tohle téma něco dohledat
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KOMBAJN: No teď už bych ho taky nedoporučoval :))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Stopy miliardového podvodu s bitcoiny vedou i do Česka. S uzavřenou burzou spolupracovaly pražské firmy | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    http://archiv.ihned.cz/...-bitcoiny-vedou-i-do-ceska-s-uzavrenou-burzou-spolupracovaly-prazske-firmy
    CUBBA
    CUBBA --- ---
    KOMBAJN: Doporucujes minetgate abys na vydelal na referalech nebo z neznalosti co jsou zac?
    KOMBAJN
    KOMBAJN --- ---
    BTC-E bych nedoporucoval... ;)
    Jinak nějaké povídání o kryptoměnách zde: http://www.kombajn.info/kryptomeny-spekulace-na-budoucnost/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KRISHNA: díky za tip ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MIKE23: btc-e.com bitfinex.com
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Prosím o krátkou radu, jsem v těžení ETH nováček. Doporučte mi prosím nějakou směnárnu ETH -> BTC. Díky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAJJAK: rád bych byl vstřícnej ale napsat heslo do googlu zvládne každý sám. imho si musí každý rozmyslet co chce těžit a podle toho pořídit nebo hledat HW.
    jinak ty asic jsou teď buď vykoupený, předražený nebo za normální cenu k dodání za pár měsíců.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PALEONTOLOG:

    mel bys odkaz na prodej ASIC tezicu?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAJJAK: osobně si v tom snažím udělat přehled a GPU těžbu jsem zavrhnul brzy. minimálně kolik stojí rozumná grafika a kolik jich musíš mít, aby to k něčemu bylo ? a když to seženeš a postavíš, tak jsi na fabrikové ceně jednoho-dvou ASIC těžičů, které mají výkon docela jinde a těží něco smysluplnýho.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAJJAK: no mozna jo, ale bude muset drzet, i kdyz ja osobne u altcoinu (snad krom ltc, ale to uz taky musis tezit na asic) prilis neverim. ty bitcoiny, ktery sem natezil na asic maji nejakou cenu az tedka po letech drzeni :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

    nechci tezit, jen kamarad si nakoupil tri poradne grafiky a mysli si ze zbohatne tezenim ostatnich men nez bitcoin, tak bych ho rad vyvedl z omylu :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAJJAK: zkusil bych treba totok

    coinmap.org - Map of Bitcoin accepting venues
    http://coinmap.org/


    ty jo, pomery nevim, protoze ja tezil pred lety a uz rok nemam ani jeden tezici asic. ale na tezbu bitcoinu, aby sis postavil poradnou farmu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam