• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    Bydlim v Australii a jsem na off grid solarni systemu. Baterky se nabijou rano a pres den mam nadbytek elektriny. Tak jsem si rek ze to budu palit tezenim nakejch drobnejch v crypto. Poridil jsem si v presale na zkousku Gekko Science SHA256 USB Stick 2PAC BM1384 USB Stick Miner. Jestli to poslae tak jich zapojim vic pres nakej USB hub
    Ma s tim nekdo tady zkusenosti a poradil by nakej link na to jak to nakonfigurovat?
    dik
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ASTALAVISTA4321: nechapu na co se ptas. Zcash na pocatku myslis jako co? zec ma skoro rok... a mi se treba s tezbou nic zvlastniho nedeje..
    ASTALAVISTA4321
    ASTALAVISTA4321 --- ---
    čest, nevíte někdo co je s těžbou Zcashe? Pokud to zde někdo dělá, vím že se složitost zvyšuje ale takhle na začátku
    B3DA
    B3DA --- ---
    ADM: to je riser :) - zvednes kartu z mb aby mela prostor a vzduch, zaroven muzes pouzit pci-e 1x sloty pro gpu (ktere obvykle mivaji delsi 16x).. usb kabel je pouzitej pro prenos dat protoze vyhovuje propustnosti (neda se to zapojit primo do usb), sata (v nekterych verzich molex | 6pin apod.) slouzi jen pro napajeni.. karte je stejne potreba zapojit potrebny 6 | 8pin(y) ze zdroje
    ADM
    ADM --- ---
    B3DA: jj sorry, ja to mel v sekundarnim prohlizeci opera a ten zkracuje uri https://www.aliexpress.com/...Card-USB/1627923_32766321782.html?spm=2114.12010608.0.0.2995e5c06feyLF
    B3DA
    B3DA --- ---
    ADM: bad link..
    ADM
    ADM --- ---
    ciste ze zvedavosti, k cemu slouzi tohle? https://www.aliexpress.com/...Card-USB/1627923_32766321782.html?spm=2114.12010608.0.0.2995e5c06feyLF predpokladam, ze tim vytahnu pres usb kabel pci-e sbernici, a ten sata port je ale nefunkcni, ze?
    NOVEL
    NOVEL --- ---
    Zkoušel už někdo nové vegy? Jak si vedou?
    NOVEL
    NOVEL --- ---
    Zdravím, mám jeden rig se 2x 1080ti volny co tezit zatim beží na nicehash. Tam daji asi 7 usd denne. Jde nekde lip poridit? Pripadne co se tyce taktovani nejake rady a zkusenosti jak? Nikdy jsem to nedelal a jestli mohu neco poladit a jak budu rad.
    B3DA
    B3DA --- ---
    SCIFI: ve strednedobym cca nastejno
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    Netezite nekdo ETC? Jak si stoji oproti ETH?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JURKAIII: pošta
    JURKAIII
    JURKAIII --- ---
    Další věc, jenž se ke mně dostala je ta, že ants9 při udávaném výkonu 14th/s vytáhnou ve výsledku tak 12,9..máte někdo vlastní zkušenost? :)
    JURKAIII
    JURKAIII --- ---
    PALEONTOLOG dík za názor, já to hledal a nemohl jsem to aktuálně za tuto cenu njít, mám tucha, že ty ceny v poslední době vystřlelily a za 40k už se to jen tak nesežene :/
    ...Mám info, že poplatek je 0,90czk na KW/H, ale pak tam jsou nějaké poplatky čezu, solárním baronům atd, takže se to trošku zvýší, i když pravdou je, že jsem to možná trochu přestřelil a dík za upozornění! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JURKAIII: regulérně se povalujou na bazoši od 40tis., lidi neví co s nimi, bo za cenu domácí elektřiny se nevyplácí
    0,13usd = 2,86kč/kW, to není velká sleva
    JURKAIII
    JURKAIII --- ---
    Přeji hezký den,

    postuji s prosbou o názor bo o zkušenost.
    plánuji si na začátek pořídit 1-2 antminery s9 14TH/s.
    Dnes byl zahájen prodej na bitmainu, avšak za cca 13 minut a pár overloadech webu byl produkt vyprodán.
    Z překupnictví vznikl docela zajímavý byz a v rámci ceny btc se v secondhandu prodává v rozmezí 2500 - 3000 USD.
    Otázka je, zda si myslíte, že má cenu si počkat na další batch na bitmainu s tím, že se dá jeden pořídit za cca 1400 USD, avšak shipping je 2 měsíce.
    Nebo pořídít ze second hand za cca 2800USD s tím, že během týdne začnu těžit? Co jsem koukal, tak vývoj ceny btc/usd je příznivý. Ltc je v tuto chvíli podle mě ztráta peněz a času.
    Krabičky budou napojené do tovární sítě, tudíž se jedná cca o třináct centů za KW/H.

    dík za Vaše případné názory nebo zkušenosti a přeji fájn den!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: nj, byla. podívej jak se přelejvá výkon BTC/BCH http://fork.lol/pow/hashrateabs, po retargetu se zase všichni vysrali na BCH a jdou zpět to BTC. což jsem si říkal, že když splaším za pár šupů S7, tak by to mohlo jít. protože jediný co se stane bude, že se bude výkon podle diff přelejvat, protože jeho možství je +- stejné
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: nj ale jeste predevcirem byla opacna tendence, tak treba se stane mensi zazrak a casem si to zase trochu sedne :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER:
    http://fork.lol/pow/difficulty
    narostlo to pze vsichni zacli bch tezit. a jeste to poroste. jeste pred par dny jsem se tou moznosti regulerne zabyval :) ted to vidim jinak :D
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: snažil jsem se o tom něco víc pozjišťovat, diff mám dojem že furt klesá. mělo by to jít docela hezky minimálně s nějakou S9 a podobně. já mám ale bohužel dnes už víceméně hračku S3 takže s tou je to asi furt běh na kurva dlouhou trať. s čim se na to chystáš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam