• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

    Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.


    CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1


    Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    VYHULENY_UFO:
    To bych taky chtel! Uz jsem jednoho takovyho skoro mel, ale pak se zjistilo, ze k rigu bych nemel vubec pristup, jen s jeho doprovodem, a ze to vlastne tim padem nechce resit. No a bez pristupu k vlastnimu HW za desitky tisic Kc se to zas nelibilo me, to je asi pochopitelny.

    BTW ten rig ma jen 850W prikon, kdybyste nekdo meli moznost to nekam pichnout... :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ROMANICAK: vypravel mi spoluzak na maturitnim srazu, ze s nejakym kamose maji rig, ale ten jeho kamos ma fotra, kterej vlastni fabriku a ta fabrika spali mesicne elektriku za mego, takze tam ma rig a tezi. jenze kdo ma fotra tovarnika, zejo?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Presne tak. Idealne zadarmo, vcetne chlazeni a dalsich veci jako je konektivita, security...

    Dneska se v CR fakt da tezit jen kdyz si to muzes dat na tajnacku do firemni serverovny nebo kanclu, coz ja teda bohuzel nemuzu. A MOC bych chtel !!! :-)

    P.S.: Vcera zrovna jsem svuj rig vypnul, ETH uz je delsi dobu prodelecny a ani dalsi meny tezitelny na RX580/8GB nejsou ziskovy, kdyz je celkova konecna cena za elektriku 5,-CZK/KWh. Mam tech karet 6 a moc nevim co s nima.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ROMANICAK: cely je to o cene energie. podle me. kdyz mas elektriku zadarmo nebo levne.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Me pripada, ze jakejkoliv mining s nakladama na zelezo by musel byt bez jakychkoliv dalsich nakladu, aby se vyplatil, a i tak to bude trvat dlouho a je to nejisty.
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    JANEK_MAD: umíte zajisit výnos prodejem získaného tepla ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FONTAN: GPU krom Grin měly smysl tak rok dva zpět. Teď máš na spoustu projektu asic. Ale nevím teda, zčásti to je bussines, ber nebo neber, na druhou stranu přemýšlet nad pozadím a vývojem má rozhodně smysl. Nakoupit a držet má hodně do sebe, taky mi pár želez prostě zestárlo... A propadem a vůbec to byla a je investice prodělečná. A tak se spíš vyplácí nehledě na dlouhodoby kurzy spekulovat krátce a fachcit jako na burze.
    Long Story Short, do rigu bych teď nešel.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    JANEK_MAD: na prvni pohled mi prijde divne si koupit miner, ktery proste bude jen zastaravat a vydelavat mene a mene, a odhadovany vytezek cely poslat do rezie. ergo mi to nevydela nic a na konci budu mit zastarale zelezo. zatimco "poskytovatel" udela kseft prodejem stroje a nasledne pronajmem prostoru/elektriky. a opet poukazeme-li na odhadovant vykon, tak poskytovatel ziska komplet vydelek toho stroje a zaroven nema naklad na zelezo, pricemz za.nejakou dobu se stane, ze vlastnik uz strojem ani nevydela na vase poplatky, takze to bud zacne dotovat, nebo vypne a bude mit drahe neuzitecne tezitko (v obou vyznamech slova tezitko).

    mozna jsem naivni, ale teda cpat ted v cr do miningu penize v takovehle podobe (ono asi skoro v jakekoli), kdyz zacinam na 0, mi prijde jako jedna z hloupejsich investic v ramci krypta (a to rozhodne nejsem nejaky spekulant)

    nebo neco prehlizim? myslim tim ty paky, ktere mate? jake paky muzou vyvazit ten (z hlediska soucasnych narocnosti) mizivy vykon? (aneb spekulovat na tezbu nejakeho shitcoinu je asi moznost, ale to je asi levnejsi ho nakoupit...)

    opravdu me to vlastne zajima, protoze jsem jednu dobu s necim takovym koketoval, ale vzdy mi vyslo, ze to fakt nema cenu (v ramci casu (ted) a mista (cr) - ekonomickou)
    JANEK_MAD
    JANEK_MAD --- ---
    FONTAN: ten poplatek je za správu včetně spálené elektriky a housingu moc? Mně se to moc nezdá, a když projekt krache, tak mi zbyde alespoň hardware, myslel jsem si že tohle auditko je o těžbě a že by někoho mohlo zajímat že Mining v ČR je možnej, a máme páky na to aby návratnost klientovi byla rychlejší než kdyby si to zbastlil sám doma
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    FONTAN: tak nějak to cítím taky, i když jsem jsem optimista a věřím v moon BTC. Nicméně je to investice na nic, když za pár měsíců může tento projekt krachnout a raději za těch 50 tisíc nakoupit krypto a držet.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    MIKE23: mesicni poplatek za 6gpu rig je 2 283 Kč bez dph. ja tam jistou navratnost pro poskytovatele sluzby vidim .) teda ne uz tak pro hejla, co si to za 50 koupi, aby pak vydelek odevzdal jako pausal. to spoluu s vidinou poklesu vytezeneho vypada jako obchod snu. ale mozna jsem neco zasadniho prehledl
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    JANEK_MAD: takže 6 GPU rig vydělá cca 4$ denně, to je max. 3000 Kč měsíčně. Kde je návratnost investice do rigu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JANEK_MAD: okej...
    JANEK_MAD
    JANEK_MAD --- ---
    VYHULENY_UFO: je to špatně specifikováno, je tím myšlen upravený bios grafických karet
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JANEK_MAD: co si mam predstavit pod pojmem vyladeny bios? navic pokud se nepletu, bios je zastarala vec, nyni jede uefi.

    Stavba serverů

    Nakupujeme nejkvalitnější hardware na trhu, ze kterého stavíme precizně vyladěné těžební servery. Naše servery provozujeme na operačním systému ethOS a vyladěným biosem.
    JANEK_MAD
    JANEK_MAD --- ---
    HOUMLES: Co nevidět budeme zveřejňovat výsledky s tím minerálním olejem a někoho by třeba mohl zajímat housing a správa nebo nákup levnějšího hw, což začnem taky brzy inzerovat na webu.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JANEK_MAD: tak to jsi tu spravne, tady jsou lidi co maj miliony a presne na takovou investicni prilezitost cekaj :)
    JANEK_MAD
    JANEK_MAD --- ---
    Zdravím,
    chtěl bych Vám představit náš miningový projekt, máme v nabídce jen 2 typy rigu a poskytujeme housing s kompletní správou. Momentálně vyvíjíme chlazení rigu na bázi minerálního oleje, pokud by to někoho zajímalo zde je náš facebook a zde webové stránky www.mrchain.cz
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    sentcrypto.cz
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    nějaká zkušenost s nabídkou cryptoKingdom miningu ? Co nabízí za zařízení, jaká je cena el. a pod.
    co si myslíte o průměrném 12ti% výdělku měsíčně při nějakém přeskakování mezi coiny a denní výplatou výtěžku ?

    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Mel by tu nekdo zajem o RX580/8GB? Kdyztak posta prosim, na cene se nejak domluvime.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam