JUNGLER: u me taky tak, jsem zpet, u nh quickminer. s 2080ti jsem se na 59mhs pri cca 150w predtim neumel dostat ani nahodou. k tomu 3900x monero taky pres nh.
bezne pri tom u compu funguju (pokud nestriham video/negamesim/atd.): v process lasso mam nastavenou affinity brave browseru na cores 13-14, xmrig ma zbytek. kdyz od compu odejdu, pres watch 4 idle se po 15min spusti bat s profilem process lasso, ktery xmrig hodi na vsechny jadra. pokud pohnu mysi, watch 4 idle zaktivuje podminku "when my system resume from idle"..a tim spusti opet bat nhmbrowsing.bat.
Leelu Soft: Watch 4 Idle 1.2https://leelusoft.blogspot.com/2014/02/watch-4-idle-12.htmlnhmbrowsing.bat:
ProcessLasso.exe /setactiveprofile=nhmbrowsing
nhmmax.bat:
ProcessLasso.exe /setactiveprofile=nhmmax
probiral jsem to s bitsum / nabidl jim ten postup, reseni se jim libi, mozna to v budoucnu zabudujou, at se to nemusi delat takhle krkolomne pres dalsi soft.
nh ma nove nastaveni automatickeho optimalizace na high, s cimz jedu. kupodivu i pouzivam ted misto profilu v msi afterburner ten jejich game mode na tri kliky, kterej pauzne tezeni, hodi muj overclock pro hry a po deaktivaci opet vrati tu jejich high optimalizaci a zacne tezit.