• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHANNAH: ta cervena minisukne:-))) je fakt hezka!

Jinak jsem minuly tyden sehnala girdl, co je snad brneni, no dobre, prehaniom, ale je hodne vysoky, hodne vypevneny, zapinani na zip a pro sichr pres to hacky, kostice....bohuzel mi je vetsi, tedy nestahuje. tak si ho musim zuzit - zue sekace je teda, z velky hrabarny v Praze Hloubetine (maj tam vicero retro pradla, podprdy evidentne novy, ale tendle girdl novy nebyl, ale nejaky bily jsem tam videla a dle belosti,tuhosti apod.taky asi novy.)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: tak bokovka je návlek a girdle je prostě girdle :) A máme to!
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: no pokaď se girdle rozepíná, tak to nebude bokovka

bokovka je tohle: bohužel tragická fotka, pác bokovka se nosí do pasu, ináč by lezla dolů...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    CHANNAH: 130, ne 170... A dokonce měly nějaké drobné defekty, vypadalo to jako zatrhané (i když nebylo, ale nějaká vada v materiálu).
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KACHNICK: ech, tak dnes dorazily a nedoporučuji - vypadají úplně jinak než na fotce, "very fine silk texture" vypadá jak levný krep :( Nejsou tedy nejhorší, ale za 170Kč je nechci a vracím...
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    CHANNAH: takhle to mám s podprsenkama, ale u pásů mám nějak pocit, že mi ty čtyři vlastně stačí...
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    CHANNAH: Budu vyhlížet recenzi.. nezkoušela jsi náhodou ty co mají v Calzedonii, cena je 160 ale zas bez poštovného :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: ha, správná odpověď je: "Ještě jeden!" :D
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: nerada bych se pletla, ale mám pocit, že "girdle" se v AJ zkrátka používá pro jakýkoli vyšší pás, který je od pasu až pod zadek (bez oheldu na to, jestli se navléká nebo rozepíná) - takže ten můj růžovočerný je asi spíš jen navlíkací pás a ne girdle.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: minimálně dva :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: nevím, odhaduji to.. ale bokovka (to co u nás pořád vyrábí Úpavan) se takhle sundává. Girdle se sundává stejným způsobem?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Jo a hádanka: víte, kolik podvazkových pásů žena potřebuje? ;)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KATERINA: jo, je to fakt bez problémů, ony ty punčochy nespadnou hned až ke kotníkům, pokud teda nejsou extra volné - i když u tohoto konkrétního není vůbec problém dát kalhotky přes, což je stejně nejlepší varianta ;)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    CHANNAH: a fakt to stahuješ? já mám pocit, že by mi to vždy sesunulo i punčochy a že přes to prostě bude praktičtější. ale co já vím, všechny co mám jsou vzadu na háčky :)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    CHANNAH: ten druhý se stáhnout nedá ale zas tam půjde bez problémů dát prádlo přes
    a ten první je prostě překrásný!
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    jo a objednala jsem si tyhle punčochy - vypadají moc pěkně, materiál dle popisu také a jsou za dobrou cenu: http://www.perfektnipradlo.cz/...uncochy-k-podvazkum/Podvazkove-puncochy-CHANGE-Hosiery-20DEN-telove - poreferuji, až dorazí...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    jako třeba tenhle od KMD:

ale třeba tenhle se určitě stáhnout nedá:
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    není, většina dnešních girdlů, tedy jak je znám já, jsou jakési "návleky" - takže se opravdu jen stáhnou a zas natáhnou...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    no esli se girdlu rika bokovka a ma se svlikat s pradlem, tak to abych chodila na hajzlik tak deset minut pred nutkavou potrebou. Kdyz vezmu, ze se do girdlu rano soukam tak aspon pet minut, vytahnout, zapnout, zahackovat...uff! A protoze ma v sobe kostice, uz vubec si nedovedu predstavit, ze ho normalne stahuju! To je nejaka blbost, ne?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: girdle se překládá jako bokovka? Vida, to jsem nevěděla :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam