• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    NUFINKA: zde zahraniční obchod kde mají i 3xl punčochy DIABOLUS a zde rada od CHANNAH .. všeobecně jsme zatím jiné zdroje nevyzkoumaly, až tak učiníme, jistě dáme vědět :)
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    mam novy podvazkovy pas a nutne potrebuju puncochy, potiz je ze mam na svou vysku dolouhe a hlavne silne nohy :-( vitam rady...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Tak jsem objednala 4 od různých značek a s rúznými typy číslování a doufám, že mi alespoň něco z toho bude :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHANNAH:
    CHANNAH: Díky, omrknu. Vypadají, že mají výběr i ve velikosti :-)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Jen tak obecně: Stockings HQ je nejlepší obchod a dle mého nemá ani smysl moc objednávat jinde ;) Teď jsem si objednala Cervin Bicolor a jsou to nejnádhernější punčochy, které jsem kdy měla! http://www.stockingshq.com/stockings-c3/cervin-capri-bicolore-non-stretch-rht-stockings-p20 (vzala jsem tělové a šedé s černým lemem)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHANNAH: Tohle bych přesně potřebovala, jako bonus mam nohu 42/43, takže velkou nohu i dlouhou a silnou... :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHANNAH: Máš na ně nějaký odkaz?

DIABOLUS: Mrknu, díky :-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: tady mají nadměrný velikosti http://www.stockingshq.com/search/plus-size - ale je to mix punčochy do podvazků, samodržek i punčocháčů - musíš se tím probrat mají i 3XL...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    No, opravdu dlouhé jsou nylonky z produkce GIO, ale to není na běžné nošení, jsou dost drahé (dodnes je dělají na starých strojích) - nicméně i když mám dost dlouhé nohy, tak mi pravidelně končí těsně pod zadkem a děsně mě tím štvou :D Z těch levnějších - tenhle týden chci konečně udělat ten test českých punčoch, tak pokud z něj něco kloudného vyleze, tak dám vědět. Z minulého testu: http://mezinebemazemi.blogspot.cz/2013/09/test-puncoch-na-podvazky.html vyšly hodně dlouhé ty Veneziany.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Máte někdo typ na fakt velké půnčochy na podvazky?
    (nebo na obchod, kde se tohle dá inteligentně vyfiltrovat a vyznat se v tom, co znamená číslování.)
    Měřím 180 a jsem dost boubelatá, takže potřebuju, aby byly fakt velké, protože běžné velikosti se natáhnout buď do délky, nebo do šířky na stehnech a ve výsledku mi skončí s bídou nad koleny...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: super :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOIRAIN: EU samozřejmě
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    stockings SH má 10 % slevu na vše a nad 5 liber objednávky 50 % dolů z poštovného do WU
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHANNAH: ta cervena minisukne:-))) je fakt hezka!

Jinak jsem minuly tyden sehnala girdl, co je snad brneni, no dobre, prehaniom, ale je hodne vysoky, hodne vypevneny, zapinani na zip a pro sichr pres to hacky, kostice....bohuzel mi je vetsi, tedy nestahuje. tak si ho musim zuzit - zue sekace je teda, z velky hrabarny v Praze Hloubetine (maj tam vicero retro pradla, podprdy evidentne novy, ale tendle girdl novy nebyl, ale nejaky bily jsem tam videla a dle belosti,tuhosti apod.taky asi novy.)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: tak bokovka je návlek a girdle je prostě girdle :) A máme to!
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: no pokaď se girdle rozepíná, tak to nebude bokovka

bokovka je tohle: bohužel tragická fotka, pác bokovka se nosí do pasu, ináč by lezla dolů...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    CHANNAH: 130, ne 170... A dokonce měly nějaké drobné defekty, vypadalo to jako zatrhané (i když nebylo, ale nějaká vada v materiálu).
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KACHNICK: ech, tak dnes dorazily a nedoporučuji - vypadají úplně jinak než na fotce, "very fine silk texture" vypadá jak levný krep :( Nejsou tedy nejhorší, ale za 170Kč je nechci a vracím...
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    CHANNAH: takhle to mám s podprsenkama, ale u pásů mám nějak pocit, že mi ty čtyři vlastně stačí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam