• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: na Pekle zrovna Klair psala, že punčocháče Tetra jsou kvalitní a pan majitel moc milý a vstřícný, ale to se nedá svítit, po takové webové prezentaci si to objedná jen někdo s komplikovanou kombinací špatného vkusu a několika fetišů (z nichž minimálně jeden je na devadesátky)...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: jasně - a ta Tetra - to jefakt bizár - punčochy pro ouchyly, no nedá se na to moc koukat..
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: děs - napsala bys to prosím do komentáře pod článek? :) Ráda bych tam nasbírala různé zkušenosti...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: to taky nechápu, fakt heleď natáhnu, jak jsem zvyklá, snažím se upnout do podvazků a lup. Nevim jestli špatný kus, ale naštvalo mě to. Už je kupovat nebudu.

Bojuju s tím že potřebuji hodně světlou barvu a tyhle vypadali v tom nejsvětlejším odstínu slibně...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: zrovna tyhle punčochy jsou na různých diskusích dost vychvalované, i v komentářích pod jinými mými články o punčochách - nechápu...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: jinak ty punčochy s tým "vzorem růží" koupila jsem si jev tělové a první co se mi stalo, že ta růže povolila - normálně díra jak prase.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: luxusní!

CHANNAH: mě se zatím prošoupaly u palce, na patě zatím ne. nebo si udělám oko a je vymalováno..
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MOIRAIN: no, ono je to jakože praktické, špička a pata se nejčastěji prošoupají, proto vznikly punčochy RHT (reinforced heel + toe) - mně osobně to ale nevyhovuje též, ale z opačného důvodu - mám hubené nohy a potřebuji punčochy spíš krátké, když si ale koupím menší velikost, mám zas patu uprostřed chodidla :-/
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHANNAH: super test! (ta tetra má pekelnou, eklhaftní prezentaci), proč vlastně tolik punčoch má zesílenou patu? Mně to strašně nevyhovuje, mám malou nohu (37) a chci dost dlouhé punčochy, jediný pokus s větším chodidlem je žalostný, zesílenou patu mám někde u kotníku
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Uf, tak jsem to konečně nafotila, vyzkoušela a sepsala: http://mezinebemazemi.blogspot.cz/2014/04/test-ceskych-puncoch-na-podvazky.html
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MORGAIN: kdyby ne.dej vedet.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Co jsem zatím zkoušela doma, tak mi podvazek přes zadek nevadí (zatím), ale punčochy si budu muset pořídit nějaké delší. Možná i v tom bude problém, že jsou mi krátké punčochy a špatně se to pak zapíná. Jsem holt nováček :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DALEEN: trénink je každopádně třeba :) pak napiš jak se ti osmi podvazkový osvědčil.. mě většinou ty podvazky přes zadek štvou :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Tak jsem se ujistila v tom, že jsem prostě lemra.....budu trénovat :) Díky
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DALEEN: v předklonu zadkem k zrcadlu :-D a pak přitáhnu...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DALEEN: no, já ten podvazek co nejvíc povolím a pak připnu po hmatu... občas tedy na dvakrát, protože ho prvně připnu křivě :) až pak dotáhnu na požadovanou délku
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DALEEN: moje modelky rikaji, ze nejlip to jde poslepu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mám úplně blbý technický dotaz :) Pořídila jsem si osmipodvazkový pás. Jak aspoň trošku normálně přichytím punčochu na ten úplně zadní podvazek? Nebo jsem vážně taková lemra, že si nezvládnu zapnout punčochu pod zadkem? :)
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    DIABOLUS: Dekujiiii
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    NUFINKA: zde zahraniční obchod kde mají i 3xl punčochy DIABOLUS a zde rada od CHANNAH .. všeobecně jsme zatím jiné zdroje nevyzkoumaly, až tak učiníme, jistě dáme vědět :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam