Jsem tady nová, ale ráda se přidám do diskuze. Asi 2 roky nosím punčochy na podvazky místo punčocháčů a moc mi to vyhovuje. Docela jsem zainvestovala do podvazkového prádla a tady jsou moje zkušenosti: Podvazkové pásy se zapínáním vzadu: Ráno víc práce, přes den pohoda, nic se nesvlíká ani na WC, kalhotky jsem nosila pod, dá se to snadno stáhnout, ale jednodušší je to přes. Návleky, např Úpavan, rychle se to obléká, stáhne to boky, kalhotky nedělají ,buřtíky, ale na WC stejně jako punčocháče, musí to dolů. To čemu se říká girdle jsou kombnací obojího, mám jej taky, super postava - na bříško pod šaty, ale děs zapínat ty háčky, ty co mám , končí na bocích, takže kalhoítky žádný problém, akorát nechápu, že existují vcelku kombinace s bokovkou, to by znamenalo punčochy odepínat na WC. Trochu mi to připomíná, jako kdysi, když jsem si pořídila husa body, vzala jsem si kalhotky, punčocháče navlíkla až k podprdě a přes to body a úzké šaty vzadu na zip až k pasu. Když jsem musela nutně na WC, zjistila jsem, že se to vůbec nedá svléknout, zvlášť když před záchodem čeká fronta, to nemohlo dobře dopadnout. Ne, na punčochy nedám dopustit, myslím si, že dělám něco i pro svoje zdraví, protože mám vlastně na sobě vždycky jenom kalhotky jako v létě naboso. Zajímalo by mne, kolika povazkové pásy nosíte, 4 zapnu rychle, ale u těch 6 ti ty vzadu je horor, taky to při sezení tlačí a strašně táhne. 8 je už úplný nesmysl. Všechny příznivkyně punčoch zdraví Gábinka.