Tak já jsem si opravila ten pás z fotky, našila jsem tam širokou ramínkovinu a nechala tam zatím ty původní velvetky, vypadá to dobře a neuvěřitelně dobře to sedí, přestože je to celé nepružné až na ty vzadu pásečky k zapínání. Mám nové retro šatičky, naprosto fantastické, puntíky, nahoře vypasované s delším rukávem a širokánská sukně těsně nad kolena. Na to černé sáčko, ty Elite punčochy a vyrazila jsem za klienty. Moc jsem se těšila ale dopado to katastrofou. Radu o stažení kleštičkami jsem nečetla, navíc jak jsou velvetky starší tak byly volné a při každém posazení se mi rozepnuly tak jsem pořád jenom někde zapínala. Mnohem horší ale bylo, že venku po cestě zpátky začal foukat vítr a zvedal mi širokou sukni a já pod tím ty podvazky. V ruce notebok, papíry a kabelku, takže jsem nemohla nic dělat, červenám se ještě teď doma. Jednak potřebuju poradit přesně které velvetky si mám koupit, nebo jestli to stažení kleštičkami je tak spolehlivé aby se tyhle nerozepínaly a potom poradit kde sehnat nějaké kombiné. Spodničky jsem dřív nosila, ale pod sukně jsou dobré, jenže k šatům už ne, vždycky to nějak slezlo a vykukovalo to, u sukně se to dá v pase povytáhnout, jenže šaty znamená celé zvednout. Nebo máte nějakou radu? A taky šířka pod široké šaty. Když bude spodnička nebo kombine široké, vítr ho taky zvedne, takže jenom úzké krátké přes podvazky?