• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    KIA
    KIA --- ---
    KACHNICK: Jojo:) ja to nakonec pochopila:)) chvili mi to trvalo najít, tak jsem sem proto psala jejich označeni:) jsem úplný anti talent na orientaci totiž:D vůbec to nebylo myšleno zle:)
    Ale vazne moc dekuju za tip, dneska jsem konečně měla v čem chodit a super:))
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KIA: Psala jsem druhé podlaží namísto první patro, protože jsem si nebyla jistá jak to tam mají číslované, takhle z hlavy ;D Sháněla jsem obyčejnější punčochy - proto ten zázemkový krámek, a je pravda že měli podle referencí mít i bezpatové, ale nakonec neměli.. a barva tělových punčoch mě vyděsila, tak jsem pořídila jen šedé a černé :)
    KIA
    KIA --- ---
    Report: Nakonec jsem vše našla v prvním patře:) Ten obchod s vlastním zázemím mě nezaujal, a nakonec se ukázalo, že mají jen jedny, univerzál velikost a se zesílenou patou. Nicméně, koupila jsem jedny a jen je vyzkouším. Cena 45

Lepší byl nakonec ten krám u eskalátorů. Sehnala jsem na zkoušku dvoje punčochy stejné značky, tělové a černé a paní byla příjemná. Cena jako za samodržky - 239- ale za to krásný materiál. Zítra vyzkouším vše a ještě dám vědět:)

Díky
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KIA: podej prosím report, já na podvazky v nižší cenové kategorii viděla jen se zesílenou patou a to nechci
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    LUCIASHECK: to bude Sko? jestli jo, tak bych měla zájem :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NANTHEI: Rhodos je GENIALNI podvazkac... Taky se ho budu ve stare velikosti zbavovat (ten je prakticky nenoseny, neb 67 v pase uz par let nemam)
    KIA
    KIA --- ---
    KACHNICK: Díky, zítra budou mít ode mně nálet.. Těším se!:)
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KIA: Kotva.. druhé podlaží.. Vyhnout se stánku s punčochami co je u eskalátorů a pokračovat ke stánku který má normálně široké zázemí :) (já sama to našla až na druhý pokus, ale stojí to za to!)
    KIA
    KIA --- ---
    A ještě poprosím.. mám dotaz..

Potřebovala bych poradit nějaký - kamenný obchod - v Praze, kde by se daly koupit nějaké punčochy na podvazky. Díky mockrát za jakýkoliv tip:))
    KIA
    KIA --- ---
    NANTHEI:
    ALONSIA:

děkuji děkuji děkuji..:) je úžasný:)))) a z krásného materiálu:)
    ostrá zátěž proběhne ve středu:)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ALONSIA: já se za něj můžu taky stoprocentně zaručit. tento zrovna jsem měla třeba na akci, kde jsem 8 hodin pobíhala jako produkční a řešič problémů a všechno drželo jak helvétská víra.
    KIA
    KIA --- ---
    NANTHEI: zprava:)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    NANTHEI: Tento konkrétní podvazkový pás můžu vřele doporučit. Nosím ho pravidelně už 4roky a pořád krásně drží, je pěkný a neměla jsem s ním nikdy žádný problémy. Je to pás na kterém jsem začínala a nikdy mi nevyklouzla punčocha z velvety ani jiná nehoda.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dovolíte mi spam?
    prodám pás Cleopatra Rhodos 6p, černý, vel. M. měla jsem ho na sobě pouze 2x (mám ještě jeden a dva podvazkové pásy přece jen neužiju). 400 Kč, Praha
    http://www.mojepuncochy.cz/Cleopatra-Rhodos-6-ti-podvazkovy-pas-d14.htm
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    MILLY: Teď vhodnější fotku nemám, ale časem určitě bude ;)
    MILLY
    MILLY --- ---
    KACHNICK: Jo, přesně to myslím. :-) Jak vypadá tenhle podvazkozkový pás s tím korzetem, co tam máš na sobě.
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    MILLY: Myslíš jak vypadá podvazkový pás s korzetem? Já to sem dávala hlavně kvůli barevnému ladění, a to snad vidět je. :)
    MILLY
    MILLY --- ---
    KACHNICK: Já bych ocenila foto víc zdálky. ;-) Takhle si neumím představit, jak to celé dohromady vypadá..
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    CHANNAH: tak mi to nedalo a navlíkla jsem si je taky, protože při zkoušení jsem si žádného zařezávání nevšimla a fakt že ne... krásně akorát obepínají stehna a to je přitom nemám nijak vychrtlá, spíš naopak :D (ale je pravda že i tak nosím normálně 3-M,což je takový střed) jinak materiál i barvy naprosto úžasné!!
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    CHANNAH: MOIRAIN: Tak jsem si na sebe své červené natáhla, začala blíže zkoumat obal.. a oni to jsou samodržky :D (stay-up stockings) řešené jinak než silikonem :D ale já bych si je tedy na sebe bez pásu nevzala :)) a na mých cca 53cm okolo stehna nahoře jsou mírně zařízlé, ale ve smyslu, že jen na noze neleží.. Píšou k tomu že maj "banda confort", příjemná gumička.. je to tak minimálně že jsem to nevnímala jako vadu.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MOIRAIN: že jo? Na obrázku podvazek není... Já je teda nahoru natáhnu, ale usuzuji, že když jsou těsné i na mé noze, tak většině lidí asi nebudou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam