• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dovolíte mi spam?
    prodám pás Cleopatra Rhodos 6p, černý, vel. M. měla jsem ho na sobě pouze 2x (mám ještě jeden a dva podvazkové pásy přece jen neužiju). 400 Kč, Praha
    http://www.mojepuncochy.cz/Cleopatra-Rhodos-6-ti-podvazkovy-pas-d14.htm
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    MILLY: Teď vhodnější fotku nemám, ale časem určitě bude ;)
    MILLY
    MILLY --- ---
    KACHNICK: Jo, přesně to myslím. :-) Jak vypadá tenhle podvazkozkový pás s tím korzetem, co tam máš na sobě.
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    MILLY: Myslíš jak vypadá podvazkový pás s korzetem? Já to sem dávala hlavně kvůli barevnému ladění, a to snad vidět je. :)
    MILLY
    MILLY --- ---
    KACHNICK: Já bych ocenila foto víc zdálky. ;-) Takhle si neumím představit, jak to celé dohromady vypadá..
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    CHANNAH: tak mi to nedalo a navlíkla jsem si je taky, protože při zkoušení jsem si žádného zařezávání nevšimla a fakt že ne... krásně akorát obepínají stehna a to je přitom nemám nijak vychrtlá, spíš naopak :D (ale je pravda že i tak nosím normálně 3-M,což je takový střed) jinak materiál i barvy naprosto úžasné!!
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    CHANNAH: MOIRAIN: Tak jsem si na sebe své červené natáhla, začala blíže zkoumat obal.. a oni to jsou samodržky :D (stay-up stockings) řešené jinak než silikonem :D ale já bych si je tedy na sebe bez pásu nevzala :)) a na mých cca 53cm okolo stehna nahoře jsou mírně zařízlé, ale ve smyslu, že jen na noze neleží.. Píšou k tomu že maj "banda confort", příjemná gumička.. je to tak minimálně že jsem to nevnímala jako vadu.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MOIRAIN: že jo? Na obrázku podvazek není... Já je teda nahoru natáhnu, ale usuzuji, že když jsou těsné i na mé noze, tak většině lidí asi nebudou...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHANNAH: podle přebalu to jsou nadkolenky, zařezávají se mi nepříjemně taky
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    KIA: ty pasky nemaji, disponuji stejnym typem alergie
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LUCIASHECK: konečně jsem na sebe vzala ty punčochy od vás - takže reference: krásný materiál, bezvadné barvy, jen jsou nahoře hooodně úzké (a to i na mé nohy, obvykle mívám problém, že na mně všechno plandá). Nicméně já jsem spokojená velmi, protože barvy jsou nádherné, materiál též, jen se obávám, že většině populace to bude opravdu nahoře příliš těsné... Není možné, že to výrobce zamýšlel jako samodržky? Silikonový proužek to nemá, ale na obalu jsem vlastně zmínku ani obrázek podvazků nenašla...
    KIA
    KIA --- ---
    CHANNAH: Díky:) To je úplně super, jestli nemají ty pásky. Moc dík :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KIA: punčochy na podvazky mají jen zesílený lem na konci punčochy, žádný silikon, takže by to myslím neměla způsobovat problémy... :) Kamenný obchod bohužel neznám, anglické jen internetové, ale třeba někdo poradí.
    KIA
    KIA --- ---
    Ahoj, měla bych na vás prosím prosím malý dotaz.:)

Začala jsem pracovat ve firmě, kde se dodržuje dresscode - nepotkám tam nikdy nikoho kdo by nebyl ve společenském. Tudíž jsem musela začít nosit opět silonky a takovéto věci. :) Naprosto nesnáším silonové punčocháče. Vždycky jsem místo nich nosila samodržící punčochy. Nicméně jsem v nich nikdy netrávila tak dlouho. Objevila se mi prudká alergická reakce přesně tam, kde jsou ty držící pásky.:(

Dotaz zní, myslíte, že by tohle dilema vyřešil podvazkový pás ?:) Nemám vůbec ponětí, jak vypadají punčochy na něj, ale asi nemají ten hloupý silikonový pásek ne?:)

Jedu za 14dní do Anglie, tak jsem si říkala, že bych tam někde mohla nějaký pěkný s kovovými sponami sehnat. Nemáte prosím někde tip na nějaký kamenný obchod třeba v Manchesteru nebo Londýně?:)))

Díky moc a omlouvám se za sloh.:)
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    Podvazkový pás od Riw(kratší), přesně ke korzetu.. :)) Mám při pohledu na ten komplet neustále chuť na kakao :D :) (sorry za instagram, nechtělo se mi to nahrávat jinam)
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já bych plavkovinu jako dobrý nápad neviděla, protože je to neprodyšný silon. Být v tom pod oblečením fakt nevím. Prádlová lycra bude mnohem pohodlnější. Kde se koupí nevím, zkusím se zeptat své dvorní švadleny podvazkových pásu.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KACHNICK: když už tak rozhodně sáhnou po plavkovině, nebo bavlněném úpletu s lykrou ve vysoké kvalitě, aby se to do roka nerozpadlo..
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    CHANNAH: To mě každopádně nenapadlo :) děkuju, mrknu na to. Normálně umím googlit obstojně, ale heslo "materiál na stahovací prádlo" to moc nepobírá. =D Spočítala jsem si alespoň, že by se měla látka natáhnout o 40 procent, aby to fungovalo.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KACHNICK: co plavkovina? Po té bych asi sáhla já, já si z ní nechávám občas ušít něco na tanec a mají ji v různých tloušťkách, matnou, lesklou, různé barvy... A sice pruží, ale zároveň je celkem pevná (nebo jak to říct), zkrátka nepruží zas moc.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Včera jsem viděla strašnou věc: slečna měla oblečené asi spíš punčocháče než punčochy, nicméně se švem. A ten šev měla na přední straně nohy. Vypadalo to strašidelně, jako kdyby měla nohy nasazené na tělo obráceně :-o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam