• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FRANCINE: super, děkuji moc!
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    KLAIR: Levné samodržící mají i v drogerii Rossmann (cca okolo 80 peněz), nebo v DM pod jejich značkou Fascino (cenová hladina podobná). Kvalita ucházející. Ale pozor, jsou lehce lesklé (obě dvě značky.
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    AETHER: V M&S už je nemají za těch 160, ale aspoň o stovku dráž. Nosila jsem je dlouho a chtěla si letos na začátku léta zase koupit zásobu, ale zdražili je.
    AETHER
    AETHER --- ---
    KLAIR: http://www.aries.eu/meggy-puncochy-samodrzici.html nejlevnejsi pouzitelne - sezenes i levneji, myslim nekde v Brne. V M&S maji dvoje bez krajky asi za 160, ale strasne se trhaji, ty Meggy proti tomu drzi mnohem lip.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    CHANNAH: Tak mě ještě napadá kouknou na aukro. Jestli se tam právě takový vrácená kus neobjeví, protože ten už se prý snad nesmí regulérně prodat
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    LUCIASHECK: Původní plán byl jeden funkční podvazkáč a jednu sadu prádla na parádu... :)
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    MOUNTBATTEN: A ty čínské kupuješ kde? Ebay? Předpokládám, že asi jo.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KLAIR: nebojim se kupovat cinske, sice jsou kratky, coz pro mne je OK a jak sou to puncochy, nemusim resit zadek.
    Jako zkusenost, kdy sem koupila Ann Summers a zaroven par noname cinskych a ty AS vydzely jeden par jeden den, druhy sklouzl uz rano na zastavce, kdezto ty cinsky celkem dlouho:-/
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    hlásím 50% slevu na zahraniční poštovné (takže za nějakých 75Kč) a slevu 10% na silnější punčochy :) http://www.stockingshq.com (nejlepší obchod s punčochami ever)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já jsem si někdy před osmi lety pořídila čtyřpodvazkový pás s plastovými sponami od Triumphu a je docela dobrej, spony drží, když přes něj mám kalhotky, tak se v něm dá v pohodě být celý den. Ale míra jistoty se s šestipodvazkovým s kovovými sponami srovnat nedá:-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Nemáte prosím ozkoušené nějaké levné samodržící punčochy? Já nechci punčochy s krajkou a nechci nic drahého, když vezmu v potaz, jak dlouho mi vydrží... takže třeba d ostovky.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CHANNAH: Mam stejnej pocit. U nasich znacek se za poslednich pet let objevily fakt funkcni podvazkace vsehovsudy asi 3x nebo 4x, vsechno ostatni je fakt hodne tezkej kompromis, i kdyz se treba jevi zpocatku dobre. A ty, co fungujou dobre, tak jsou zase uplne jinde s cenou a uz se vyplati vse zde zminovane.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    jo a u eshopu se dá zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu, takže by neměl být problém vyzkoušet a případně odeslat zpět
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MOUNTBATTEN: on ej problém, že výrobci prádla dělají podvazkáče jen jako doplněk k podprsence a kalhotkám, aby měli sadu... a není to často kus, který by měl vydržet. To je aspoň má zkušenost, že i velmi kvalitní podprsenky mají šuntové podvazkáče jen "do počtu" k sadě.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    NEVENA: viz ta diskuse v Korzetech, taky sem si rikala, ze kdyz maj dobry sprndy, ze muzou mit dobry podvazkace, ale Luciashek tvrdi, ze ne.
    Nevim, jake znacky ma na mysli.

K videni nazivo, teda vlastne nevim, jestli nazivo, ale v eshopu ma Spravna podprsenka nejake - PrimaDonna, Ewa Michalak, Gossard... vsechny sou vysoky. Tak zkusit kamennou prodejnu? (nicmene ty ceny....fakt jiz doporucovana Riwaa by asi byla vhodnejsi, nez tyto;-) )
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    To netuším, doufala jsem že to někdo ví tady. :) (Praha)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    NEVENA: a neprodává se někde v kamennym obchodě, kde bys to mohla aspoň trochu vyzkoušet? resp. i eshop by měl mít možnost vrátit do 14 dní..
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Prádlo kupuju od značek jako Fauve nebo Freya... tam by snad neměli mít úplně shit pásy, i když zrovna na jejich korzety ve velikostech S-M-L atd. jsem koukala dost nedůvěřivě.
    Mně je jasné, že pokud zaplatím osm stovek za pár a zjistím, že mně to překáží v pohybu nebo jinak je nepříjemné, tak ho za těch osm stovek těžko někde prodám...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHANNAH: mne zadni podvazek vystreluje i z girdlu i z podvazku od Riwy:-)
    Ja si to vysvetluju tim, ze je kratky a tedy se mi nevejde pres prdel;-)
    NEVENA: nevim, zda se da porad levne sehnat, ja kupovala jeden "postelovy, ale mozna bude fungovat" Curvy Kate, siroky pas, 4 podvazky, drobne spony, ale kov (myslim:-) ). Byl ve velky sleve, okolo 5 liber a normalne mi drzi puncochy, nesjizdi (to byva problem tech postelovych, jsou uzke, na tele nedrzi a tah puncoch ho premuze a on po tele sjizdi), cancourky jsem si nastelovala na co nejkratsi...
    Ale ten od Riwy je teda pohodlnejsi, pevnejsi, clovek ma vetsi pocit jistoty;-)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    ALONSIA: zrovna jsem jí ho chtěla doporučit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam