• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    NEVENA: viz ta diskuse v Korzetech, taky sem si rikala, ze kdyz maj dobry sprndy, ze muzou mit dobry podvazkace, ale Luciashek tvrdi, ze ne.
    Nevim, jake znacky ma na mysli.

K videni nazivo, teda vlastne nevim, jestli nazivo, ale v eshopu ma Spravna podprsenka nejake - PrimaDonna, Ewa Michalak, Gossard... vsechny sou vysoky. Tak zkusit kamennou prodejnu? (nicmene ty ceny....fakt jiz doporucovana Riwaa by asi byla vhodnejsi, nez tyto;-) )
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    To netuším, doufala jsem že to někdo ví tady. :) (Praha)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    NEVENA: a neprodává se někde v kamennym obchodě, kde bys to mohla aspoň trochu vyzkoušet? resp. i eshop by měl mít možnost vrátit do 14 dní..
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Prádlo kupuju od značek jako Fauve nebo Freya... tam by snad neměli mít úplně shit pásy, i když zrovna na jejich korzety ve velikostech S-M-L atd. jsem koukala dost nedůvěřivě.
    Mně je jasné, že pokud zaplatím osm stovek za pár a zjistím, že mně to překáží v pohybu nebo jinak je nepříjemné, tak ho za těch osm stovek těžko někde prodám...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHANNAH: mne zadni podvazek vystreluje i z girdlu i z podvazku od Riwy:-)
    Ja si to vysvetluju tim, ze je kratky a tedy se mi nevejde pres prdel;-)
    NEVENA: nevim, zda se da porad levne sehnat, ja kupovala jeden "postelovy, ale mozna bude fungovat" Curvy Kate, siroky pas, 4 podvazky, drobne spony, ale kov (myslim:-) ). Byl ve velky sleve, okolo 5 liber a normalne mi drzi puncochy, nesjizdi (to byva problem tech postelovych, jsou uzke, na tele nedrzi a tah puncoch ho premuze a on po tele sjizdi), cancourky jsem si nastelovala na co nejkratsi...
    Ale ten od Riwy je teda pohodlnejsi, pevnejsi, clovek ma vetsi pocit jistoty;-)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    ALONSIA: zrovna jsem jí ho chtěla doporučit :-)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    NEVENA: Já mám pás Cleopatra Rhodos se 6-ti podvazky http://www.mojepuncochy.cz/Cleopatra-Rhodos-6-ti-podvazkovy-pas-d14.htm a nemůžu si ho vynachválit. Mám ho už skoro 4 roky, drží, je pořád hezkej a je hladkej bez krajek a za celou dobu nošení jsem nikdy neměla žádnou nehodu se sponama (a musím přiznat, že jsem byla úplný začátečník). Bohužel stojí těch osm stovek, ale je to investice. Já to řeším stejně jako píše CHANNAH: pod široké sukně není třeba nic, i když já ráda nosím bavlněné spodničky pod všechno a pod užší či těnčí sukně mám kombiné po babičce. A funguje to dobře:)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Přidám jednu "výchovnou" zkušenost s levnějším pásem - koupila jsem si v dražbě na ebay pás se čtyřmi úzkými podvazky a širším pásem, byl ve stylu art deco a koupila jsem si ho i přes to, že mi bylo jasné, že půjde o kus čistě postelový... Ale měl kovové spony a vypadal, že drží celkem solidně, tak mi otrnulo a vzala jsem si ho jednou i "na ven". Báječný pocit, když si sednete a téměř slyšíte to "pooooing", jak vám vystřelil zadní podvazek :D Jsem poučena a nikdy více...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    NEVENA: já mám dobrou zkušenost s těmihle pásy: http://www.kissmedeadly.co.uk/archive/vandoren - a vůbec s pásy KMD. Ale levnější to stejně nebude, dobrý pás, který něco udrží, taky něco stojí, no... A o dost levnější asi budou spíš k vzteku. Jinak s tím proznačováním - přesně jak píšeš, kombiné pod přiléhavější sukně, pod áčkovými to vidět nebude vůbec :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Potřebuji poradit... nikdy jsem nenosila podvazky, ale ze samodržek mám věčně vyrážky. Už dlouho uvažuji o podvazkovém pásu, ale potřebovala bych to nejdříve vyzkoušet, jestli mně nebude vadit v pohybu (horší než punčochové kalhoty to asi nebude?) a nakolik bude viditelný pod oblečením. Většinou nosím áčkové sukně s větší gramáží nebo s podšívkou.
    Pod ty tenčí by snad stačilo kombiné?
    Zatím se mi nechce dávat osm stovek za pás na míru, aby mně pak zbytečně neležel doma.
    Punčochy už se mi doma za tu dobu nasbíraly, jen ten pás chybí. Jaký poradíte?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Zakoupila jsem naprosto dokonalé punčochy Cervin Bicolore (nestrečkové nylonky) v barevné kombinaci tyrkysová punčocha + černý lem - bohužel ve velikosti jedna místo své obvyklé dvojky a jsou mi příliš krátké (měřím 168cm) - nechtěly byste je někdo? Stály 340Kč + zahraniční poštovné, prodám za 280Kč + české poštovné. Jsou nenošené, jen ozkoušené. Případně vyměním, kdyby měl někdo Cerviny vel. 2 :) http://www.cervin-store.com/en/seamless-stockings-cervin/31-capri-bicolour-nylon-stocking.html
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    M4DLENKA: Asi se ptám ve špatných obchodech, ale vždycky mám kolem sebe jen ženy a ty pohledy bývají jiného rázu...
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    ... ach ty zasnene pohledy okolostojicich muzu, kdyz v obchode pozadam prodavacku o obycejne puncochy do podvazku ...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KLAIR: https://www.etsy.com/shop/CorsetMoment?ref=l2-shopheader-name - maj všechny možný velikosti, poštovné není přemrštěné a mám osobní opakovaně dobrou zkušenost!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KLAIR: hmm, vetsinou maj ty velky kovovy velvety, co?
    Priznavam, ze tak rok jsem je neshanela, ty male plastove a bohuzel web stoklasy mi rika, ze je nemaj. Kdysi jsem je kupovala jednak D Kalcu, dvojak v Kotve. Zel nevim soucasnou situaci.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOUNTBATTEN: a v jaké? Já bych potřebovala nějaké menší a v galanteriích se na mne koukají zle :(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    zabicky? Myslis velvety, ty spony?
    V galanterii
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Kde se dají sehnat takové ty žabičky na podvazky? Potřebuji doplnit ještě další podvazky:)
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Ráda bych se zeptala, jestli není nějaký typ na podvazkové vzorované punčochy na zimu. Mám ještě 2 páry asi 3 roky staré, nevím jaká značka, černé, zajímavý vzor, ale dost děrované, nosím je ještě s strečovkami pod nimi. Dají se sehnat nějaké silné se vzorem? Nejsem blbá abych mrzla, nosím sice sukně nad kolena, ale kabát přes kozačky a je to super, když jsem v teple, je to dobré proti paření se v proti punčocháčích. Víte o něčem?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jak se tu tak průběžně shání dlouhé a široké punčochy....dneska mi dorazily punčochy z Bonprix. Jsou číslované konfekční velikostí. Já mám běžně cca 44 a 174cm na výšku. Tyhle jsem si objednala 44/46 a jsou opravdu dost dlouhé (možná až moc) a dostatečně široké přes stehno. Škoda, že je mají jen v černé. Krajka je jemná a neškrábe. Vyzkoušené mám zatím jen ty s širší krajkou.

http://www.bonprix.cz/...ncochove-2392246/?catalogueNumber=923947&type=image&category=773&return=ref

http://www.bonprix.cz/...ncochace-2129015/?catalogueNumber=978684&type=image&category=773&return=ref
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam