• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: taky uvažuju, ale objednávat pokud budu, tak asi až před vánoci...
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    LUCIASHECK: Klasická délka - na dlaň nad koleno. Spodničku určitě ne z bavlny

Jinak pás dotestován, s nepříjemnou dohrou v podobě sjíždění o několik cm dolů :-( teď jsem ho zapnula na poslední háček, posunula řemínky na podvazcích a doufám, že už to nějak půjde
    KIA
    KIA --- ---
    M4DLENKA: Nemám problem počkat:) ale čtvrtek pátek jsem zasekana, tudíž vybírat stejne asi budu dnes:)))
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    KIA:
    hele co takhle pockat do ... treba patku?... jestli se jeste nekdo neozve a pak vse sesypat na hromadu a ... muzu teda vyuzit nabidku LUCIASHECK: a objednat pres tebe? vyzvednuti v caresse mi prijde jako velmi prakticke ;)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NEVENA: co znamená krátká sukně a jakou spodničku si představuješ?
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Daji se nekdev praze sehnat spodnicky pod kratkou sukni?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    nebude někdo dělat objednávku z Polska? http://www.gretastore.pl/ ? Zkusím se zeptat znovu http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-kusidelko,id344.html co si myslíte o tomto pásu? Bude držet?
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Zato já se tady jdu projít se svým novým pásem, 6tipodvazkový Cleopatra Rhodos. Co ho mám na sobě tady v bytě, vše OK a punčochy se zatím ani nehly, ale musela jsem ho posunout na předposlední háčky. Jinak zatím první skutečný pocit pohodlí, co nosím punčochy/áče... pod tenkou áčkovou sukní vidět nejde, ani když sedím, takže s mými "tenkými" sukněmi to zas tak kritické nebude.

Je mi jasné, že superpodvazkáč Silk Spectre I to nebude, ale nevypadá to, že by mi v nejbližší hodině dvou hodlal při čekání fronty na úřadě prdnout ideální zadní podvazek :)
    KIA
    KIA --- ---
    LUCIASHECK: Dobree:) ja to zkusim dnes vecer projit :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KIA: já na to nijak výrazně nespěchám, ale asi ani nijak výrazně nelelkuju :-D
    KIA
    KIA --- ---
    Ja se k vam asi k nekomu přidám :) ale prosim, kdy bude kdo objednávat? Nevim kdy to stihnu cele projet :) diky:)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Kdyby někdo z Prahy objednával Stockings HQ, ráda se přidám.

Případně klidně i sama objednám (k vyzvednutí buď k večeru ve všední den ve Vršovicích, nebo skoro kdykoliv v Caresse - Synkáč a Vinohrady)
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    DIABOLUS: adoprcic ...
    CHANNAH: ok, dik moc, asi teda budu neco objednavat .. kdyby se chtel nekdo pridat a podelit se na postovne, dejte vedet ...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Nedám dopustit na tyhle vlněné: http://www.stockingshq.com/stockings-c3/plain-wool-100-denier-stockings-p265 Není to tedy kamenný obchod, ale mám ho osvědčený (mají ta i spoustu teplejších zde: http://www.stockingshq.com/opaque-stockings-t377 , ale vlna je vlna...)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Potvrzuji, dlouhé sukně se spodničkami udělají hooodně...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    M4DLENKA: abych pravdu řekla pořád nemám jasno kde teplé punčochy sehnat - několik párů jsem tvořila na zakázku našitím ozdobné gumičky či pružné krajky z teplých punčochových kalhot.

Osobně řeším zimu zatím vlněnou delší nebo dlouhou sukní a bavlněnými několikavrstvými spodničkami s kanýry, jež udrží teplo jak nic jiného :) a pokud je víc jak mínus 15 tak sahám po podkolenkách a dlouhých secesních spodkách, ale chápu že tohle řešení není pro každého.
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    ... prisla zima a tak, prosim, poradte. kam na teple puncochy? nejlip kamenny obchod v praze, pokud neco takoveho existuje. budu vdecna za cerne, ale kdyby bylo neco v barve... no nechci mit prehnane pozadavky
    diky

(snazila jsem se to tu filtrovat, ale mozna mam spatny klicovy slova, nic na me nevypadlo...)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    NEVENA: Je na takove to podprsenkove zapinani (hacky-ocka), celkove je material pasu primerene pruzny, ale pas se nevytaha. Myslim, ze M by bylo fajn. Ja mam taky M a obvod pasu mam ted 85cm (promenliva hodnota). Jde jeste nosit, ale vetsi uz by byl pro mne pohodlnejsi. Je fajn, ze tenhle pas dobre zvlada vahove vykyvy.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NEVENA: brala bych M
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    ALONSIA:
    LUCIASHECK: Holky koukala jsem na velikosti, je ten pás spíš pružný nebo je na háčky? Moje rozměry v pase se totiž pohybují mezi 70-75 cm, podle toho kolik zrovna vážím... tak nevím zda S nebo M
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam