• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Potvrzuji, dlouhé sukně se spodničkami udělají hooodně...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    M4DLENKA: abych pravdu řekla pořád nemám jasno kde teplé punčochy sehnat - několik párů jsem tvořila na zakázku našitím ozdobné gumičky či pružné krajky z teplých punčochových kalhot.

Osobně řeším zimu zatím vlněnou delší nebo dlouhou sukní a bavlněnými několikavrstvými spodničkami s kanýry, jež udrží teplo jak nic jiného :) a pokud je víc jak mínus 15 tak sahám po podkolenkách a dlouhých secesních spodkách, ale chápu že tohle řešení není pro každého.
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    ... prisla zima a tak, prosim, poradte. kam na teple puncochy? nejlip kamenny obchod v praze, pokud neco takoveho existuje. budu vdecna za cerne, ale kdyby bylo neco v barve... no nechci mit prehnane pozadavky
    diky

(snazila jsem se to tu filtrovat, ale mozna mam spatny klicovy slova, nic na me nevypadlo...)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    NEVENA: Je na takove to podprsenkove zapinani (hacky-ocka), celkove je material pasu primerene pruzny, ale pas se nevytaha. Myslim, ze M by bylo fajn. Ja mam taky M a obvod pasu mam ted 85cm (promenliva hodnota). Jde jeste nosit, ale vetsi uz by byl pro mne pohodlnejsi. Je fajn, ze tenhle pas dobre zvlada vahove vykyvy.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NEVENA: brala bych M
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    ALONSIA:
    LUCIASHECK: Holky koukala jsem na velikosti, je ten pás spíš pružný nebo je na háčky? Moje rozměry v pase se totiž pohybují mezi 70-75 cm, podle toho kolik zrovna vážím... tak nevím zda S nebo M
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GABINKA: paypal mi nefachá, takže bohužel nemůžu sloužit :/
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Mně se stehna nahoru rozšiřují a samodržky mi víceméně drží. Problém je spíš, co udělá ten lep s mojí kůží.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Omlouvám se, že jsem tak pomluvila samodržky, někomu mohou vyhovovat, ale reagovala jsem na i vaše zkušenosti. Zcela souhasím s Moirain, že všechny nevýhody podazků jsou ničím poroti trapasu spadlé samodržky ve společnosti. Mě prostě padají a zkoušela jsem různé. Drží těm, které mají štíhlá stehna, která se nahoru nerozšiřují. Když se vezmou občas navečer, tak se silikon dá vydržet, ale na denní nošení to opravdu není. Takže sorry, máte pravdu, jic není absolutní.

Dnes jsem důkladně prošla Gretastore a jsem úplně nadšená. Ceny příznivé - Zl - 6,5Kč Proč je to v Polsku a ne v naší kotlince? Asi polky nosí víc punčochy. Ukázala jsem to kamarádce - starší koegyni, hned se tady registruje, obě totiž jsme si chtěly objednat, ale jde platit jen PayPalem, který nemáme, moc by jsme uvítaly společnou objednávku. Shodly jsme se, že nejen mají výborné sřihy ale skvělé podvazkové sponky - velvety. Kovové, i malé a lakované, nenápadné. já mám teď docela dost nositelných pásů, ale uvítala bych renovaci právě těch sponek, objednala bych si hned několik párů. uvažuju o Mamba v bílé(druhý obrázek), fantastiké kalhotky přes pás, a kamarádka prý musí mít ten vysoký pás. Za úvahu stojí i výměna jednotlivých sponek za ty kovové po 4 Zl.
    Dáme dohromady tu objednávku?

NEVENA
    NEVENA --- ---
    DIABOLUS: Tak toho se taky obávám, mám postavu docela nekonfekční a hlavně kostnatou. Takže až bude čas, tak se zkusím domluvit s Riwou, kdyby cokoliv, je pořád lepší dojet někam po Praze než řešit to s eshopem
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    mne dost zaujal tenhle - http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-kusidelko,id344.html může to být opravdu funkční?
    Tenhle http://www.gretastore.pl/nowosc-pas-z-koronka,id325.html ! Nebo http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-bombonierka,id97.html (!!!)
    Kdyby se dělala objednávka z Prahy, asi bych se přidala.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BONEMINA: teď koukám že ty květovaný mají ve čtyřech barvách, ale nafocený mají jen dvě :(
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BONEMINA: přesně na tehle jsem těď koukala :).. ale nakonec stejně asi vyhraje bílej nebo tělovej...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    NEVENA: já mám na svým (mnou ušitým) podvazkáči český velvety (spony) a nemám s nimi jediný problém. chce je dobře zapnout a případně kleštičkama lehce stáhnout (ne moc, pak vyklouzávají). A brousím si zuby právě na jeden od Riwy, páč si je ženský nemůžou vynachválit a jsou na míru, což mi jakožto anti konfekční postavě zcela vyhovuje..ale ty polský nevypadaj vůbec špatně. asi časem taky vyzkoušim - mohly bychom se tu domluvit třeba na nějakej společnšj objednávce...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GABINKA: mas zajimave zkusenosti, i tim padem umis poradit, jak vypada ktery podvazkac a podvazek atp. .
    Ale fakt, vyvaruj se tech absolutnich pravd, ktere vychazej z tveho subjejktivniho libi-nelibi. Takhle tu budes furt minuskovana a brzo Te nikdo nebude brat vazne.

To bych taky mohla tady dstit, at prestanete resit puncochy na podvazky, je to desnej kram, puncocha se prohne, nikdy nedela na stehne rovnou lajnu a navic nezakryje tu tlustou treci cast stehna, podvazky se rozepinaj, jsou videt pod sukni a nevim, proc bych mela nosit puncochy za stovku, kdyz nemaj ani krajkovej lem, kdyz muzu mit za sedm petek samodrzky, ktery mi drzej nahore na stehne, neprohybaj se, takze branej treni stehen a maj hezkej lem diky krajce.
    Vidis?
    Jen jsem zparafrazovala tvou retoriku na to, co mne u puncoch na podvazky muze vadit (a ne u vsech to plati) a vychvalila to, proc a v cem mam pozitivni zkusenosti se samodrzkama.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GABINKA: Normálně se zaregistruješ, dáš to do košíku (vzhledem k poštovnému se skoro i vyplatí přihodit nějaké punčochy) a zaplatíš buď kartou nebo před PayPal. Mám pocit, že jsem platila přes PayPal, protože je to pro mě nejjednodušší.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GABINKA: ukazovat jsem nic nemusela, prostě si mne ohmatala a vysvětlení jí stačilo
    samodržky, proč neřešit samodržky, prostě někdy mají své použití a nevím, kde nakupuješ, já mám super samodržky za 72 Kč, nejdražší kdy jsem měla za byly 190 cca
    tyhlety absolutní "pravdy" jsou nesmysl vždycky
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Určitě ty anglické sponky u podvazků Rago, SHQ jsou spolehlivější než české, které používá Riwa, protože tyhe mají rovný drátek bez záhybu proti rozeputí a vsedě, když není napjatá punčocha se rozepínají. Moirain - je fakt, že už trochu rýsující se podvazky taky už neřeším, nikdo to totiž nesleduje. Jinak na letišti jsem si trapas taky odbyla, musely jste taky ukázat podvazek, že to není bomba?
    Nyghtfury - Czarna mamba tyhle podvazky bych taky brala, jak se to objednává z Polska? Dej vědět. Moje známá si nechává podobné šít u Leny v Ostravě - (Sowová), moc je spokojená, pořád jí nemůžu donutit aby sem napsala zkušenosti, podvazky nosí děsně douho.
    Jinak přestaňte řešit ty samodržky, je to děsnej krám, když jsem si zvykla na podvazky, už bych to na sebe nevzala, padá to, svědí to a nevím, proč bych měla nosit samodržky za 250 korun, když podvazkové tenoučké koupím za 25?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOIRAIN: ano, kovove presky na podvazkaci jsou na letisti trosku neprakticke:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam