• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NEVENA: Možná jsem měla štěstí na ten jeden kus.. nepřišly mi nijak zvlášť nekvalitní (jasně, luxusní hedvábné punčochy to nejsou :) ).
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    LIBERA: kouknu se, díky,
    NIGHTFURY: Vyzvedla jsem si je včera v obchodu... a jak jsem je povytáhla z krabičky, tak kvalita nevypadá nic moc, nepravidelnosti v úpletu a tak... ale za tu cenu
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Super, já se určitě přidám, každopádně potřebuji Pas do ponczoch Girdle ecru vel L, 156zl, Gotove podvazki 20mm černé 4 ks, metalowe žabky černé 20mm 6ks. Určitě se domluvíme, pošlu peníze na účet, ke mně poštou nebo manžel bude mít cestu v lednu do Ostravy, může i vyzvednout.

Někde tu byla sháňka na spodničky. Nosím je ráda, když mám punčochy, pod všechno, co nemá podklad, protože šaty po nich kloužou a nelepí se a taky, když se sukně vyhrne, nebo foukne vítr, hned nejsou vidět podvazky. Spodničky mám výborné z obchodu Klingel.cz, jsou v délkách 42,50,58cm, černé, bílé, tělové. Mají krásný velmi široký krajkový okraj, který u kratší verze krásně zakryje velvety podvazků, které pak neprosvítají pod tenkou sukní. Právě jsem si objednala nádherné kombiné - oni tomu taky říkají spodnička.
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    Možnost platit paypalem mám a objednávat bych si z toho polského obchodu chtěla asi tento měsíc po výplatě. Pokud by se chtěl někdo přidat tak může, ale jsem z ostravy takže předání dál asi jedině poštou...
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já bych se taky přidala k té polské objednávce, mambu chci a ty kalhotky s rozparky, jsou fantastické. A ty velvety by se mi taky hodily
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Právě problém je u poláků placení paypalem, máte někdo tu možnost? Jednak mám o ty pásy velký zájem a chtěla bych si i nakoupit ty velvety. Podle vyobrazení vypadají solidně, nic u nás se podobného nesežene.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ty, kdo mi posílaly tu StockingsHQ... Zadávala jsem průběžně hned poté, co jste mi to poslaly, ale 90% je vyprodáno, takže jsem nakonec neobjednávala. Na frekventovanější položky jsem nastavila hlídacího psa, aby mi přišel mail, až budou doplněny, tak pak kdyžtak dám vědět.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Kdyby bylo potřeba, tu objednávku můžu zajistit po technické stránce, umím polsky. Určitě to teď ale nemůžu platit ze svého účtu.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Na ty velvety myslím, vypadají docela OK, určitě bych je objednala a vyměnila je na některých mých pásech. Jenom dát dohromady tu objednávku
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LIBERA: ten polský obchod prodává i velvety, takže by se to dalo sfouknout při té objednávce
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: děkujeme za další typy ;).. jinak co se týče těch velvet (sponky podvazů) tak už se to tu několikrát řešilo - zkus hledat (obsahující text)
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Dobrý den, jsem tady nová, byla jsem pozvána do diskuze. Ráda se připojím, protože podvazky nosím denně. K těm silnějším punčochám: Tělovky neřeším, vypadají babsky, jedině černé. Na puncocace.cz jsou k mání 40 den Pamela Mann 99 Kč, nebo Levante Levia 70 zdravotní za 220, jsou skoro nezničitelné, ale bohužel teď nebyly na skladě. Podobné lze objednat na Witt International, 140 a 70 den - ty mám v antracitové barvě - téměř černá, moc pěkné, ale stojí 429 Kč. Nosím je v zimě a protože mají od kotníků klesající kompresi k lemu, dělám i určitě dobře svým žilám při celodenním sezení v kanceláři.

Z tenkých nejoblíbenější mám také Boma Kamila, jsou za babku, jemné a strašně pohodlné. Teď jsem si pořídila za pětistovku 20 ks. Jestli máte problém s délkou punčoch, pak noste Sidy Aries v vel 27, ty musí stačit i dvoumetrové košíkářce.

Velmi, velmi bych se přimlouvala za společnou objednávku z Gretastore, protože řeším podvazky i úpravu postavy, nosím ráda girdle bez zapínání a hned mám chuť z toho obchodu na girdle ecru, girdle czerny. Pokud by jste některá objednávala, pošlu peníze na účet a v Praze vyzvednu kdekoli.

Jinak výborné pásy a girdle si nechávám šít u p. Sowové v Ostravě, udělá vám na přání cokoli, i podle obrázku z katalogu. Problémem jsou sponky podvazků, které má k dispozici jen malé z plastu a kovové naše, stejné jako Riwaa, které se mi ale samy často rozepínají. Nemáte nějaký tip na to aby líp držely?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    NIGHTFURY: Skvělý, zkusím. Potřebuju něco, čeho mi nebude líto v denním provozu, ztrátovost je fakt vysoká...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KEMENTARI: Mně to sedí akorát, Czarna mamba má podvazky takové průměrné bych řekla, ale vzhledem k tomu, že máš stehna asi poloviční než já, mohlo by ti to padnout :)
    Navíc za ty peníze to určitě stojí za zkoušku :) Vyzvednout se dají na Nuselské v obchodě Fuski, kousek od Caresse :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    NIGHTFURY: To by mohlo být to, co mi zrovna chybí ke štěstí. :) Jak jsou na tom s velikostmi? Potřebuju nějaký opravdu dlouhý (girdle má podvazky na hodně krátných gumičkách) a zároveň hodně světlý. Ty jsi myslím podobně vysoká jako já...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Chci poděkovat GABINCE za tip na punčochy Boma Kamila, měla jsem je na svatbě spolu se svou Czarnou mambou a bylo to superpohodlné, myslím že slušivé, barevně dostatečně světlé.. a za ty peníze si jich nakoupím klidně celé šuple! (24 Kč za pár, dají se osobně vyzvednout třeba na Praze 4).
    KIA
    KIA --- ---
    LUCIASHECK: Taktéž dnes poslu :) diky
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOUNTBATTEN: OK... ty byly vlna s hedvabim, ale jak rikam, uz to je dyl.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BLOWUP: jako vlneny, kasmir apod. vidim v eshopu jen puncochace, v puncoskach nic.
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    LUCIASHECK: dneska vecer ti to poslu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam