• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Tak náhodou se koukněte na poláky www. nylony.pl. Stačí si to přeložit googlem. Hlavně ten jejich obchod, dá se jim závidět. Asi je to o zájmu, jestli to polky kupují, tak se to nabízí. Tady obchody jako mojepunčochy nebo Timea, které začaly prodávat kvaitní podvazkové pásy a nylonky z toho sortimentu couvají a prodávají spíš punčocháče..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Ahoj, nechcete někdo nový podvazkový pás Cleopatra Rhodos, černý se šesti podvazky, velikost S? Sice mám v pase 70 cm, ale je mi těsný. Přenechala bych ho za 807,- Kč, tolik stojí na mojepuncochy.cz. Můžu ho samozřejmě vrátit, ale stejně budu platit poštovné, takže kdybyste některá chtěla ušetřit stovku, máte možnost:-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Dovolím si uvést tématické krátké video z produkce Riwaa Nerona https://www.facebook.com/video.php?v=577392205695271
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    M4DLENKA: U mě je to momentálně asi tak na hraně, trochu jsem přibrala. Neškrtí, naopak příjemně sedí a ani netlačí, ani "nevisí", ale dost se rolujou. Takže podvazkáč u mně určitě
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    KLAIR:
    M4DLENKA: Díky za informace. Takové hladké nadkolenky v černé jsem vloni sehnala v Calzedonii, ještě je mám, nosím je taky na podvazky, protože se vytáhnou vysoko. Bohužel už sem je tam nikdy neviděla. Nohy silné nemám, zkusím jestli ještě budou.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    M4DLENKA: jo, škrtí a to hodně, nejsem sice nejštíhlejší, ale nějaké extrémy to taky nejsou
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    LIBERA: 40 den
    osobne je vesim na podvazkovy pas, protoze jinak mi prijde, ze se rolujou dolu. a souhlas, silnejsi nohy budou imho dost skrtit. velikost je univerzalni jedna -- mam pres boky tak 95 a je to ok, ale na hrane.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NEVENA: Jsou to bezsilikonovy samodrzky... Nicmene bezsilikonovy samodrzky zpravidla drzej niz nez silikonovy, ty muzou bejt prilepeny klidne v nejsirsim miste, tyhle z nejsirsiho mista proste sklouznou :-D
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    KLAIR: Tak proto je tam "stay up"? Nás to právě tehdy při hledání spletlo, myslely jsme, že jsou samodržící...

LIBERA: Na prosinec doobjednávat punčochy přijde i mně moc pozdě... pak jim to tam zůstane ležet do příštího listopadu. Kdyby byly vykoupené už v září a byl by potenciál, že se jich prodá víc, tak možná. Ale viděla jsem jich tam docela dost, z toho hodně černých, které mám pocit lidi shánějí nejvíc. Ptala jsem se tady spíš kvůli případné hromadné objednávce s dělením poštovného...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LIBERA: protože se vykoupí teď, když je jich posledních pár kusů. Protože platíme poměrně dost vysoké poštovné, aby nám je poslali. Protože je nutné objednat určitý počet barev a velikostí. Před rokem jsme dělaly objednávku na základě požadavků právě tady z nyxu a zdaleka se nevyprodaly všechny.
    A hlavně proto, protože je to univerzální velikost na hodně hubené nohy. Původně designovaná jako nadkolenky, ale někomu sedí právě i jako punčochy. Ale těch lidí je minimum.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    KLAIR: Mě b y zajímalo kolik mají DEN a velikosti? Do vinohradského obchodu mohu v uterý, ráda bych je viděla, budou ještě k mání? Nevím, když se vykoupí, proč by je obchod neměl dál objednávat?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KLAIR: mohla bych poprosit dvoje černé, jedny hnědé a jedny smetanové? Vyzvedla bych si je u vás, respektive poslala pražskou spojku ;)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    tady máme barvy...
    černé, hnědé, smetanové, červené, fialové, vínové.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    KLAIR: Kdybyste kromě bílé, fialové, černé, červené a hnědé našly další, tak mě to zajímá taky :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KLAIR: dííík!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    AETHER: myslím, že by mohly!! :)

CHANNAH: Zkusíme se zítra mrknout!! :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    KLAIR: Myslis, ze by byly na moje nohy? :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KLAIR: erm, já mám hubené nohy - už jsem tu psala recenzi, jsou parádní, jen úplně chápu, že na běžné české nohy nebudou. Čili dotaz: jaké barvy ještě máte? Bych se zásobila ;)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NEVENA: ale prosím, řeklo kouzelné sluchátko!
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    KLAIR: :-P ale stejně mně tam prosím schovte jedny fialové, jedny černé a jedny ty rubínové, jestli to jde, aby mi je někdo nevyfoukl... :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam