• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    AETHER: myslím, že by mohly!! :)

CHANNAH: Zkusíme se zítra mrknout!! :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KLAIR: erm, já mám hubené nohy - už jsem tu psala recenzi, jsou parádní, jen úplně chápu, že na běžné české nohy nebudou. Čili dotaz: jaké barvy ještě máte? Bych se zásobila ;)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NEVENA: ale prosím, řeklo kouzelné sluchátko!
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    KLAIR: :-P ale stejně mně tam prosím schovte jedny fialové, jedny černé a jedny ty rubínové, jestli to jde, aby mi je někdo nevyfoukl... :-D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NEVENA: Hele, ono nejde o procento zákaznic. Ono jde o procento zákaznic s takhle hubenýma nohama!! :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    KLAIR: Tak mně je jasné, že podvazky nosí jen malé procento zákaznic. :) Ale dneska je vyperu a možná dám vědět, že bych chtěla nějaké nechat schovat pod pult. :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NEVENA: dělá se jich neskutečné barevné množství, fakt je těch barev asi miliarda! Jenže... JENŽE poštovné je poměrně drahé a ty punčochy jsou na hubené nohy, takže obecně se to na české ženy moc nedá objednávat.... takže už je asi brát nebudeme :(
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NEVENA: Tyjo, tak to mě mrzí, že jsem ti je doporučila..
    Asi jsem vážně měla štěstí na nějaký lepší pár, protože vypadaly dobře a přežily i zapínání ortézy na suchý zip.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Sindy mám v plánu asi v budoucnu koupit. Kamily jsem vyzkoušela, tenhle pár vypadat hezky, ale materiál není moc příjemný na moji citlivou kůži a hlavně se mně na jedné udělala díra a oka, podobně jako jsem to měla u levných punčocháčů... takže řekla bych, že kvalita odpovídá ceně, rozhodně to není zázrak za levno
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    NEVENA: Jestli jde punčochy Boma Kamila, určitě bych neřekla, že úplet je nekvaitní. Při oblečení docela vzhled překvapí. Já nosím černé jedině tyto, tělovky v létě ale Sindy. Jsou skoro 2x dražší, ale opravdu kvalitnější úpet, mají víc Lycry. Nevím proč mají napodobeninu vzorového lemu, je to spíš na škodu, ale protože si to zapínám na dolní okraj, není to ani vidět.

MRTVYKOTE: Já bych si taky objednala z polského obchodu, napiš mi zprávu, přidám se. Docela závidím že se tam tohle prádlo vyrábí a u nás vůbec ne. Narozdíl od polských punčoch, které jsou docela šunt.

Jestli chcete vidět super obchod s punčochama, na googlu UK Tights...Budete slintat jako já. Najdete tam všechny i ty silné, zimní, platit se dá jakoukoli kartou, ceny od 1,1éčka za pár do 50.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Punčochy na zimu jsem nakonec koupila v Caresse, zatím jeden kus na zkušební provoz, ale vypadají opravdu krásně. Je to španělská značka Textimalhas, Alba Meia (opaco), ale nepovedlo se mně je najít nikde na googlu v eshopu, jestli by nebyly i jiné barvy než jsem viděla u holek v obchodě. Nevíte někdo něco víc, nebo nechcete objednat?
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    DIABOLUS: To jo, jsou fakt krásné, potřebovala bych, aby mi z nebe spadlo patnáct stovek :-D
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: ty spodničky nevypadají zle.. díky
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Neměla jsem je na sobě, ale obávám se, že ty nepravidelnosti půjdou vidět i na noze.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NEVENA: Možná jsem měla štěstí na ten jeden kus.. nepřišly mi nijak zvlášť nekvalitní (jasně, luxusní hedvábné punčochy to nejsou :) ).
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    LIBERA: kouknu se, díky,
    NIGHTFURY: Vyzvedla jsem si je včera v obchodu... a jak jsem je povytáhla z krabičky, tak kvalita nevypadá nic moc, nepravidelnosti v úpletu a tak... ale za tu cenu
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Super, já se určitě přidám, každopádně potřebuji Pas do ponczoch Girdle ecru vel L, 156zl, Gotove podvazki 20mm černé 4 ks, metalowe žabky černé 20mm 6ks. Určitě se domluvíme, pošlu peníze na účet, ke mně poštou nebo manžel bude mít cestu v lednu do Ostravy, může i vyzvednout.

Někde tu byla sháňka na spodničky. Nosím je ráda, když mám punčochy, pod všechno, co nemá podklad, protože šaty po nich kloužou a nelepí se a taky, když se sukně vyhrne, nebo foukne vítr, hned nejsou vidět podvazky. Spodničky mám výborné z obchodu Klingel.cz, jsou v délkách 42,50,58cm, černé, bílé, tělové. Mají krásný velmi široký krajkový okraj, který u kratší verze krásně zakryje velvety podvazků, které pak neprosvítají pod tenkou sukní. Právě jsem si objednala nádherné kombiné - oni tomu taky říkají spodnička.
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    Možnost platit paypalem mám a objednávat bych si z toho polského obchodu chtěla asi tento měsíc po výplatě. Pokud by se chtěl někdo přidat tak může, ale jsem z ostravy takže předání dál asi jedině poštou...
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já bych se taky přidala k té polské objednávce, mambu chci a ty kalhotky s rozparky, jsou fantastické. A ty velvety by se mi taky hodily
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Právě problém je u poláků placení paypalem, máte někdo tu možnost? Jednak mám o ty pásy velký zájem a chtěla bych si i nakoupit ty velvety. Podle vyobrazení vypadají solidně, nic u nás se podobného nesežene.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ty, kdo mi posílaly tu StockingsHQ... Zadávala jsem průběžně hned poté, co jste mi to poslaly, ale 90% je vyprodáno, takže jsem nakonec neobjednávala. Na frekventovanější položky jsem nastavila hlídacího psa, aby mi přišel mail, až budou doplněny, tak pak kdyžtak dám vědět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam