• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    LIGI
    LIGI --- ---
    CHANNAH: tak to se všechno výrazně zjednodušuje. děkuju.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LIGI: kdybych si vybírala punčochy podle toho daného schématu, šla bych po výšce postavy a váze, to má logiku (na širší noze se punčocha míň natáhne a naopak).
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LIGI: u punčoch se obvykle udává výška postavy v cm nebo velikost chodidla v palcích, o velikosti punčochy podle obvodu boků tedy slyším prvně :)
    LIGI
    LIGI --- ---
    no dobre, a jak to koresponduje s velikosti u puncoch?

je to to samy cislo? resim akorat to, ze kdyz ma nekdo cislo 70 podvazkoveho pasu, tak pro nej zrejme tyhle puncochy nejsou. je tak?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LIGI: obvod pasu :) Aby pás nesjížděl, musí být opravdu v pase.
    LIGI
    LIGI --- ---
    damy, co znamena rozmer u tohodle pasu?

Pas do pończoch Czarna Mamba
    http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-czarny-z-falbanka,id218.html?a=sklep.view&produkt=218

to je obvod beder?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GABINKA: Zájem je větší, holky jsou ženštější, ale taky nezapomeň, že Polsko je prostě mnohem věší trh, takže se tam prostě i eshop s okrajovějším sortimentem uživí líp než u nás. :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LUCIASHECK: no vidíš, to mi vůbec nepřišlo na mysl! Napadla mě verze nepoučeného začátečníka, ale tahle varianta vůbec :-o
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CHANNAH: Protoze se mu to nelibilo :-D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CHANNAH: Taky jsem se tise divil :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LUCIASHECK: proč to sundaval? :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GABINKA: můj ex polák říkal, že jsem jediná češka, ze který to kdy sundaval :-D že oproti polsku pro něj byl celkem šok, že to tu nikdo nenosí :-D
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Tak náhodou se koukněte na poláky www. nylony.pl. Stačí si to přeložit googlem. Hlavně ten jejich obchod, dá se jim závidět. Asi je to o zájmu, jestli to polky kupují, tak se to nabízí. Tady obchody jako mojepunčochy nebo Timea, které začaly prodávat kvaitní podvazkové pásy a nylonky z toho sortimentu couvají a prodávají spíš punčocháče..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Ahoj, nechcete někdo nový podvazkový pás Cleopatra Rhodos, černý se šesti podvazky, velikost S? Sice mám v pase 70 cm, ale je mi těsný. Přenechala bych ho za 807,- Kč, tolik stojí na mojepuncochy.cz. Můžu ho samozřejmě vrátit, ale stejně budu platit poštovné, takže kdybyste některá chtěla ušetřit stovku, máte možnost:-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Dovolím si uvést tématické krátké video z produkce Riwaa Nerona https://www.facebook.com/video.php?v=577392205695271
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    M4DLENKA: U mě je to momentálně asi tak na hraně, trochu jsem přibrala. Neškrtí, naopak příjemně sedí a ani netlačí, ani "nevisí", ale dost se rolujou. Takže podvazkáč u mně určitě
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    KLAIR:
    M4DLENKA: Díky za informace. Takové hladké nadkolenky v černé jsem vloni sehnala v Calzedonii, ještě je mám, nosím je taky na podvazky, protože se vytáhnou vysoko. Bohužel už sem je tam nikdy neviděla. Nohy silné nemám, zkusím jestli ještě budou.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    M4DLENKA: jo, škrtí a to hodně, nejsem sice nejštíhlejší, ale nějaké extrémy to taky nejsou
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    LIBERA: 40 den
    osobne je vesim na podvazkovy pas, protoze jinak mi prijde, ze se rolujou dolu. a souhlas, silnejsi nohy budou imho dost skrtit. velikost je univerzalni jedna -- mam pres boky tak 95 a je to ok, ale na hrane.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NEVENA: Jsou to bezsilikonovy samodrzky... Nicmene bezsilikonovy samodrzky zpravidla drzej niz nez silikonovy, ty muzou bejt prilepeny klidne v nejsirsim miste, tyhle z nejsirsiho mista proste sklouznou :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam