• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    máte někdo zkušenost s těmito punčochami?

Punčochy na podvazky Gatta Stretch 2 páry 15den
    http://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Puncochy-na-podvazky-Gatta-Stretch-2-pary-d2113.htm
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy - u tohodle podvazkace - pokud mam 70cm pas a 106 bokz - jakej teda mam vzit rozmer? moc z te jejich tabulky nejsem moudra - S nebo M?
    6 podwiązek
    http://www.gretastore.pl/6-podwiazek,c7.html
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Safra! Naklusala jsem do obchodu a punčochy všechny vybrané, do jediné!!! Tímto se všem omlouvám za vzbuzení lichých nadějí!
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    za ty, co nestihli minule kolo, vyhlasuji dalsi varku objednavek na gretastore.pl.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHANNAH: brala bych L-ka
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Holky jakou máte velikost podvazkového pásu?
    Já jsem si koupila tenhle ve velikosti L:
    Podvazkový pás SHQ Classic se 6 podvazky a krajkou
    http://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Podvazkovy-pas-SHQ-Classic-se-6-podvazky-a-krajkou-d268.htm
    Při vyzkoušení jsem měla pocit, že je hodně těsný a že se možná bude zařezávat... když na něj ale připnu punčochy a začnu se v něm hýbat, tak mi stejně začne sjíždět, jak ho punčochy stahují. Ale při mé velikosti mi koupení M přijde absurdní...
    Nebo třeba máte nějakou hodně dobrou zkušenost s nějakým konkrétním, který se nevytáhne tolik, nebo nevím.. jsem z toho rozpačitá.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CHANNAH: hele, já bych si vzala ty XLka, kdybys byla tak neskonale laskavá! :)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    RADIM: ano, za těch 70 korun.
    RADIM
    RADIM --- ---
    CHANNAH: supr!
    RADIM
    RADIM --- ---
    SOFIJKA: a byly ve slevě?
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    No sakra, ty bych taky brala! A jak se jmenujou, prosím značku, přeci se dají sehnat na netu.
    Já jsem si koupila, včera jsem je měla poprvé na sobě - Veneziana Calze Roberta, 6 DEN vzadu se švem. Pavučina na nohou, moje první punčochy se švy i když umělé.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    RADIM: hlásím, že v Brně na Český jsou ještě ve všech velikostech, nechala jsem tu i nějaký Ska (jestli si to cestou z kabinky nerozmyslim :-))
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    ehm, tak abych nebyla sadista, mrknu tam dneska, koupím, co zbylo a nabídnu v plen zde!
    RADIM
    RADIM --- ---
    Bych klidně bral i ty XL!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHANNAH: ještě tím nožem v ráně otáčej ;)
    L bych klidně zkusila
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Safra, teď jsem vás namlsala a oni je už nemají? V ČB jsem nechala na stojanu velikost L a XL!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KEMENTARI: potvrzuju ;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    V Praze na Andělu taky ne. ;)
    RADIM
    RADIM --- ---
    tak v brně prej ne
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Jo a jsou tvarované a ve velikostech XS, S, M a L. Konec hlášení, cítím se po dnešní razii v obchodě jak královna syslů...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam