Girdle-vysoké nebo ty od pupku správněji girdlette nosím moc ráda, viz z gretastore, protože dobře stáhne bříško a nikdy nesjíždí. Výborně se obléká, jen se natáhne.
Kalhotky pod, bez rozepínání podvazků se dají řešit 2mi způsoby, nepočítám li naostro. 1. stáhnout celý se zapnutými punčochami jako punčocháče, 2. co nejnižší kalhotky a vysoukat jej vzadu. To jde u 4podvazkového, např. náš Úpavan, nebo jsou ji podvazky vzadu víc od sebe. 6ti podvazkové girdle mívají zadní podvazky hodně blízko sebe, takže já si je upravuju na odepínání těch vzadu, na běžné nošení ke strečovkám stačí 4 podvazky, zadní pár nosím jen k nestrečovým nylonkám, do společnosti, protože zadní podvazky při sezení i tlačí a strašně táhnou, navíc se blbě zapínají.
Další řešení je tzv. cinchers, mám nař. Rago 21, který parádně stahuje jenom břicho a boky zůstávají volné, takže kalhotky žádný problém. mají na www.nylony.pl jich slušnou nabídku.
Právě girdle a cinchers jsou vhodné pro ty postavy bez výrazného pasu, kdy podvazkové pásy jako je SHQ mohou sjíždět (já ho mám a drží výborně).
Nechcete objednávat spíš než na gretastore na www.nylony.pl ? Sortiment naprosto úžasný. Já bych potřebovala doplnit nestrečovky, mají je od 30 zl, u nás moje oblíbené Clio 602 Timea už nemá a mojepuncochy je zase zdražily už skoro na 3 stovky!