• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    KLAIR: mým macatým stehnům pomáhá třecí plochy natřít pevným pánským deodorantem (když hodně přes den chodíš tak klidně i několikrát denně), pokud se ti tedy stehna třou o sebe...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: No, neděláš mi radost. Tak co s tím?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Mne pripada, ze chtit nosit podvazkovy puncochy tak vysoko, aby se tomu zamezilo, je skoro nemozny, pokud to ma aspon nejak vypadat (navic kdyz jsou tak vysoko, je vetsi riziko toho, ze se rozepnou)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: macatá stehna, co se o sebe dřou... potřebuji v inkriminované oblasti nějakou "ochrannou vrstvu"
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Proc to nemuzes nosit?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    a přemýšlím, jestli zrkacovat... protože když jsou ty podvazky delší, tak to prostě vypadá víc sexy. bohužel to nemůžu nosit... tak holt asi zkrátit a nebude to tak moc sexy. no jo, no..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak se právě snažím vymyslet, jak co nejméně nápadně zkrátit podvazky na podvazkovém pásu Černá mamba od Greta store.
    A musím říct jednu věc - ten pás je ušitý opravdu velmi, velmi dobře!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SOFIJKA: potvrzuju kladnou zkusenost s Cleopatrou :-D
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: taky mám Cleopatru a spokojenost velká, vzhled je spíš retro, drží výborně, je hladký, takže není moc vidět pod oblečením;)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Možná má i ušité něco, co by ti sedlo. Já mám od ní takhle koupený už hotový.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: zkus jí napsat, já bych přísahala, že to stihla dřív :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KLAIR: kvůli rychlosti - jakože dojdu do krámu a mám ho. ale ta Riwaa píše 2-4 týdny. chápu, ale mně se asi nechce čekat. sezóna už začla :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no, chtělas v ČR :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: projdi to tu, bylo tu neco o girdlech upavan. Jinak od Riwyy mam dva, ale sly k tomu litru. Jeden uzsi, i tak dost vysoky a desne pevny a pak fakt girdle s kosticema a korzetovym zapinanim. Bozi!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GENEVIEVE: hm to je fajn, že to někdo dělá. dík
    ještě jsem našla na ebay tohle, taky vypadá dobře
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: nech si ušít od Riwy :-) je na míru, za 800 stovek, do pasu a boží :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ale nesmí stát víc než litr
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ahoj, je prosím v ČR k mání pořádný podvazkový pás DO PASU?
    mně připadá, že jsou všude jen takový vachrlatý, na boky. já chci nějaký ten retro do pasu, co má aspoň 2x3 kšandičky
    jako třeba
    není to tím, že ženy od konce 50. let vlastně podvazkáč skoro nenosí? teda že se vyráběj jen jakožto erotické prádlo do postele a ne jako funkční součást oděvu, co mi spolehlivě přidrží punčošky (ne háčky s plastu, ale z kovu)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam