• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KLAIR: kvůli rychlosti - jakože dojdu do krámu a mám ho. ale ta Riwaa píše 2-4 týdny. chápu, ale mně se asi nechce čekat. sezóna už začla :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no, chtělas v ČR :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: projdi to tu, bylo tu neco o girdlech upavan. Jinak od Riwyy mam dva, ale sly k tomu litru. Jeden uzsi, i tak dost vysoky a desne pevny a pak fakt girdle s kosticema a korzetovym zapinanim. Bozi!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GENEVIEVE: hm to je fajn, že to někdo dělá. dík
    ještě jsem našla na ebay tohle, taky vypadá dobře
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: nech si ušít od Riwy :-) je na míru, za 800 stovek, do pasu a boží :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ale nesmí stát víc než litr
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ahoj, je prosím v ČR k mání pořádný podvazkový pás DO PASU?
    mně připadá, že jsou všude jen takový vachrlatý, na boky. já chci nějaký ten retro do pasu, co má aspoň 2x3 kšandičky
    jako třeba
    není to tím, že ženy od konce 50. let vlastně podvazkáč skoro nenosí? teda že se vyráběj jen jakožto erotické prádlo do postele a ne jako funkční součást oděvu, co mi spolehlivě přidrží punčošky (ne háčky s plastu, ale z kovu)?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    NEVENA: Jo, mě se děje něco podobného.

LIBERA: Nevím, jestli teď, ale někdy v dohledné době bych do něčeho šla.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Tenhle mesic uz asi ne. Ale chtela bych pas, ktery se mi nebude posunovat. Mam 6tipodvazkovy Cleopatra a ma tendence mi vpredu sjíždět dolu. Behem dne docela hodne chodim a je mi to neprijemne.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Nějak to tu vymřelo, nedomluvíme nějakou objednávku z Polska?
    Posílám fotku upraveného girdle bez posunovačů a s odepínacími zadními podvazky pro nošení nestrečovek. Je moc pohodný na nošení, obléká se bez zapínání, punčochy se dají nosit dost dlouhé a výborně drží, kalhotky na toaletě se snadno vzadu vysunou. Dnes jej mám na sobě se strečovkami na 4 podvazky, celý den punčochy neupravuji, drží skvěle.

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LIBERA: Super informace. Když kápnu na to, jak se vyznat ve velikostech, tak bych do toho asi i šla.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Girdle-vysoké nebo ty od pupku správněji girdlette nosím moc ráda, viz z gretastore, protože dobře stáhne bříško a nikdy nesjíždí. Výborně se obléká, jen se natáhne.
    Kalhotky pod, bez rozepínání podvazků se dají řešit 2mi způsoby, nepočítám li naostro. 1. stáhnout celý se zapnutými punčochami jako punčocháče, 2. co nejnižší kalhotky a vysoukat jej vzadu. To jde u 4podvazkového, např. náš Úpavan, nebo jsou ji podvazky vzadu víc od sebe. 6ti podvazkové girdle mívají zadní podvazky hodně blízko sebe, takže já si je upravuju na odepínání těch vzadu, na běžné nošení ke strečovkám stačí 4 podvazky, zadní pár nosím jen k nestrečovým nylonkám, do společnosti, protože zadní podvazky při sezení i tlačí a strašně táhnou, navíc se blbě zapínají.
    Další řešení je tzv. cinchers, mám nař. Rago 21, který parádně stahuje jenom břicho a boky zůstávají volné, takže kalhotky žádný problém. mají na www.nylony.pl jich slušnou nabídku.
    Právě girdle a cinchers jsou vhodné pro ty postavy bez výrazného pasu, kdy podvazkové pásy jako je SHQ mohou sjíždět (já ho mám a drží výborně).
    Nechcete objednávat spíš než na gretastore na www.nylony.pl ? Sortiment naprosto úžasný. Já bych potřebovala doplnit nestrečovky, mají je od 30 zl, u nás moje oblíbené Clio 602 Timea už nemá a mojepuncochy je zase zdražily už skoro na 3 stovky!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MORGAIN: ano ano, slusne devce nosi siroke kslhotky (bloomersky) a to tak,aby to prekrylo i ten dlouhy pas:-)
    Jenze s bloomerkama se ztraci, jak pise Channah, ta hladkost girdlu, stahovani briska atp. .
    Ja bud jsem naostro, nebo nizke kalhotky, ktere uprostred odsunuju
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MORGAIN: jde o to, jestli je stahovací, nebo zapínací na háčky. Stahovací kalhotky pod, na háčky bombarďáky přes (což ale potlačí přednost girdle, kterou je právě ta hladkost třeba pod pouzdrovky), nebo na ostro, no... Tanga se dají nouzově, ale nesundáš je, jen je ehm odsuneš...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LUCIASHECK: mám, na běžné nošení cajk :) Není to krep. Rozhodně lepší, než valná většina české produkce...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: já kdysi na vostro :-D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LUCIASHECK: mám dojem, že jsou to ty, co mám a - barva pěkná mám beige, M/L velikost dostatečná
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LUCIASHECK: Fakt? A jak to lidi nosí dneska, když to někdo nosí?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: afaik se nosily volné bombarďáky přes
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Jak se kombinuje gridle s kalhotkama? U normálního podvazkového pásu jsou kalhoky přes, aby nebylo třeba sundavat podvazky když jde člověk na záchod, ne? Jak je to u gridlu, tam mi přijde, že to přes jít nemůže, ne?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    máte někdo zkušenost s těmito punčochami?

Punčochy na podvazky Gatta Stretch 2 páry 15den
    http://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Puncochy-na-podvazky-Gatta-Stretch-2-pary-d2113.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam